Stand Kursi Hammock

Kursi Hammock Stands

Yen sampeyan tuku kanggoHammock Stands& Aksesoris sing didol kanthi online, YMOUTDOOR duwe macem-macem pilihan sing mesthi bakal marem para pembeli sing paling milih. Kita duwe macem-macem gayaHammock Standslan Aksesoris, lan yen sampeyan pengin mbatesi pilihan sampeyan menyang sing luwih spesifik tinimbang filter saiki "StlanKursi Hammock". YMOUTDOOR minangka papan sing paling apik yen sampeyan nggoleki ngendi tukuHammock Stands& Aksesoris online.

Nalika sampeyan lay mudhun ing ahammockutawa nalika lungguh ing kursi ngangkat, sampeyan mlebu negara relaksasi munggah pangkat sing uplifts swasana ati karo saben sway alus.

 Kursi Hammockora njupuk akeh papan lan bisa digunakake ing jero ruangan uga njaba. Cara paling apik kanggo nyumerepi akursi hammockiku karo ngadeg sing bisa aman terus iki ing Panggonan nalika ing wektu sing padha nggawa karo opsi mobilitas liyane.Kursi Hammock standsbisa teka ing Uploaded gaya pas karo ngarep sembarang, lan YMOUTDOOR wis pilihan gedhe saka opsi kanggo milih saka Hang lan kita ndhukung layanan adat.


A kursi hammockbakal nggawa eseman kanggo kulawarga apa wae.Kursi Hammock standssing bisa karo Furnitur siji bisa kurban istirahat padha ing ruang tamu sing siji bakal seneng ing latar mburi. Iki bisa dadi perabot interior lan ruangan sing nyenengake ing omah sing unik, utawa papan istirahat sing apik ing omah liburan utawa ruangan meditasi.

Kursi Hammock standsbisa teka ing macem-macem bahan lan ora winates ing pigura logam. Stlankayu bisa dadi alternatif sing kuat lan bisa uga pas karo dekorasi ing njero lan njaba.

Pabrikan YMOUTDOORhammockslankursi hammockstands bakal dadi pas sampurna kanggo sing looking for a fun upgrade istirahat ing ngarep karo Factory Price.
Kursi Hammock standsbisa teka ing gaya kanggo lounging dhewe uga pindho munggah supaya individu bisa santai bebarengan sisih-by-side. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe bocah seneng, utawa kanggo pasangan sing seneng santai bebarengan. A stlankuwat iku cara sing apik kanggo Gunung lorokursi hammockbebarengan lan bisa ngirit papan uga.
Kursi Hammock standsiku kudu kanggo wong-wong sing looking for cara paling apik kanggo Gunung akursi hammockkanthi aman. Mobilitas sing mandiristlanhammockndadekke karo opsi liyane kanggo panggonan seko nang lan njaba omah.


Carane nyumerepi akursi hammocknganggo bor?

Langkah 1: Gawe bolongan ukuran sing cocog (adhedhasar ukuran pancing) dadi balok nduwur sirah sing kuwat.
Langkah 2: Screw inghammockpancingan dirancang kanggo ndhukung bobot wong.

Langkah 3: Gunakake carabiner utawa simpul kanggo nyepetake mripat kursi menyang pancing.


Carane nyumerepi akursi hammock, ora perlu alat listrik?


Langkah Kapisan: Temokake balok sing bisa ngadeg kanthi bebas kayata cabang wit sing kuwat utawa pigura arbor sing padhet.
Langkah Loro: Bungkus tali ing balok utawa cabang kanggo ngamanakekursi hammocksalah siji dening looping tali liwat inghammockmripat lan naleni simpul, utawa nggunakake carabiner ditempelake ing tali lanhammock. Kanggo safety disaranake nggunakake tali sing dirating paling sethithik 1000lbs.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stlanhammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon menyang YINGMINOUTDOOR kanggo penawaran kursi Hammock?

YINGMINOUTDOOR siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • YMOUTDOOR Desain anyar A-frame desain menehi dhasar stabil lan kahanan aman digunakake kanggo Bisa digunakake ing Taman, Patio, yard ngendi wae pengin.YMOUTDOOR China Produsen Hanging Swing Hammock Kursi Stand for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Hammock Tripod Hanging Chair Stand profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Gunakake stand arc-shaped iki nahan kursi hammock favorit supaya sampeyan bisa lounge watara kabeh mangsa suwene. Pabrikan YMOUTDOOR Arc Hammock Chair Stand Frame minangka cara sing apik kanggo ndhukung kursi, ayunan, utawa lounger gantung favorit karo Rega Pabrik. Sampeyan ora luwih ngebur pancingan menyang langit-langit. Pigura freestanding iki nduweni wangun busur anggun supaya sampeyan bisa santai kanthi gaya ing permukaan sing rata. Hanging Hammock Arc Kursi Stands fungsi karo rotasi poros siji, ngijini sampeyan kanggo nguripake saklawasé 360 derajat kanggo tampilan panorama. Dhukungan suspensi saka macem-macem jinis kursi hammock kanggo nglampahi dina swiveling ing sunset, sayah ing blumbang, utawa lounging ing taman. Pasang kursi sampeyan ing sawetara menit!

  • Kita minangka pabrik China Hammock Chair Stand spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Metal Hanging Hammock C-Stand profesional kanggo produsen Kursi lan Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan lengkap. manajemen. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Hammock Double sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.Double Hammock Kursi Stand digawe saka wêdakakêna-dilapisi Rampung sing mbantu nyegah teyeng lan karat, nggawe iku becik kanggo outdoor nggunakake. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa nahan nganti 330lbs, stand full-frame tetep dadi favorit tenan karo pelanggan sing seneng duwe kursi hammock ing njero ruangan utawa njobo. digawe saka baja dilapisi bubuk, pigura 1.6m dirancang supaya tahan cuaca lan tahan karat lan cukup kuwat kanggo tahan panggunaan sing kuat nganti kapasitas bobot 200kg.

  • Kursi Hammocks C - Stand digawe saka finish dilapisi bubuk sing mbantu nyegah karat lan karat, saéngga cocog kanggo panggunaan ruangan. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa tahan nganti 330lbs, Iku ngijini sampeyan kamardikan lan ease kanggo njupuk hammock ngendi wae. Kursi hammock lan stand iki cocog banget.

Adol paling anyar Stand Kursi Hammock digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Stand Kursi Hammock lan kita duwe merek dhewe. Stand Kursi Hammock kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.