Patio Dining Sets

Patio Dining Sets


Enjoy njobo karo Furnitur Patio fashion tengen.


Minangka pabrikan ing China,YMOUTDOOR®usaha kanggo mesthekake yen sampeyan tansah duwe akeh pilihan lan rega grosir pabrik nalika tuku Furnitur ruangan.

Set panedhaan ruangan kualitas dhuwur minangka cara sing cepet lan gampang kanggo nggawe ruangan ruangan, dek utawa loteng katon selaras. Nalika cuaca apik, ora ana sing luwih apik tinimbang nedha bengi ing njaba ing dek utawa teras. Apa iku ngrasakake secangkir kopi karo kanca-kanca cedhak, nedha bengi kulawarga dina minggu, utawa perayaan karo kabeh kulawarga lan kanca-kanca,YMOUTDOOR®duwe set Furnitur panedhaan patio sing cocog kanggo acara apa wae. Pilih saka macem-macem bahan, gaya lan ukuran -saka setelan bistro kanggo kuwat, setelan patio dining.

WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk ruangan.  


Furnitur kamar panedhaan Patio


Patio Dining Room: Sadurunge arep ing sembarang Furnitur kamar panedhaan Patio, pisanan sampeyan kudu tokoh metu apa jinis iku. Apa jinis wong sing seneng duwe kanca liwat lan ngobrol karo secangkir kopi? Utawa luwih apik kanggo kabeh kulawarga teka lan mangan ing njaba? Planning nomer wong kanggo panghibur bakal bantuan tokoh metu ukuran lelenggahan, apa iku Tabel cilik kanggo loro utawa pesawat lengkap tableware cukup gedhe kanggo sepuluh wong. Sawise ukuran Tabel Patio needed wis ditemtokake, katon kanggo materi sing dikarepake, amarga iku mung luwih apik kanggo ngerti sing Tabel kayu cahya luwih cocok kanggo Patio saka meja logam peteng. Kita duwe set digawe saka kayu sing apik, logam tahan karat lan anyaman sing elegan.


Set panedhaan teras tradisional duwe desain meja sing bisa nampung wong papat utawa luwih. Padha teka karo kursi kayata kursi utawa bangku, lan ing sawetara kasus bisa uga kalebu bantal kursi lan payung. Set iki minangka pilihan klasik kanggo ruangan ruangan, kanthi akeh pilihan gaya sing cocog karo saben rasa.


Dirancang karo Furnitur kanggo tuwung mulyo saka warung utawa botol bareng anggur, fashion bistro Patio set dining nggawe papan lelenggahan intim karo tilas minimal. Nampilake meja cilik lan loro kursi koordinasi, set iki kaya bistro Prancis favorit.

Furnitur panedhaan Teras nggawa pesta ing njaba, lan bar teras cocog kanggo hiburan. Meja lan kursi iki kalebu meja kanthi dhuwur sing padha lan koordinat bar utawa kursi supaya sampeyan bisa kumpul karo kanca-kanca kanggo ngrayakake utawa ngobrol.



Patio Dining Sets


Kursi makan patio: We duwe apa sing perlu ing sembarang gaya sampeyan bisa mbayangno. Tresna gaya perabotan tradisional sing ora ana wektu? Pengin set kursi modern anyar sing cocog karo meja sing wis ana? Priksa metu, lanYMOUTDOOR®bakal ngurus. Kanthi ewonan pilihan, sampeyan ora duwe alangan nemokake set kursi sing cocog karo meja teras sing dikarepake. Lan kita nampa layanan sing digawe khusus.



Furnitur Kamar Patio



Patio Dining Tables: We have macem-macem saka sudhut cuaca-tahan Tabel Patio lan Patio Furnitur panedhaan liyane sing katon apik minangka dina pisanan sampeyan tuku. Mungkin meja lawas cilik banget kanggo nampung akeh wong sing pengin diundang. Ora perlu kuwatir, amarga pilihan furnitur panedhaan teras duwe meja kanthi macem-macem wujud lan ukuran sing cocog kanggo acara apa wae. Iki mung minangka conto omah-omah panedhaan teras sing ditawakakeYMOUTDOOR®. Delengen lan sampeyan bakal nemokake set panedhaan ruangan kabeh ukuran - cukup cilik kanggo obrolan intim, cukup gedhe kanggo kumpul kulawarga gedhe, lan kabeh sing ana ing antarane. Siji uga bakal nemokake macem-macem bahan kayata anyaman garing, wesi tempa klasik lan kayu alami sing sugih. Padha teka ing macem-macem finish sing cocog karo gaya individu lan ruangan ruangan. Ora ketompo apa jenis dek sing sampeyan pilih kanggo mangan, sampeyan mesthi bakal seneng karo kaendahan sing digawa menyang teras utawa dek.




BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaset panedhaan patio?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144


View as  
 
  • Meja makan ruangan persegi dowo saka YMOUTDOOR® ngidini kulawarga lan kanca-kanca bisa ngumpul kanthi gampang mangan ing sangisore lintang. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan teras pergola shelte ing China duwe rega grosir pabrik kanggo didol. Outdoor Patio Rectangular Dining Table dibangun ing wêdakakêna-ditutupi baja basa sing banyu, UV lan teyeng tahan, lan fitur sikil sudhut mlengkung lan support bar mbungkus-mubeng. Ndhuwur meja duwe papat panel resin sing katon kaya panel kayu, nambah sentuhan desain omah pertanian ing latar mburi. Tabel dining persegi dowo nem wong lan duwe desain bolongan payung pindho kanggo nyekeli payung ing Panggonan. Panel PVC ing tengah meja duwe bolongan payung supaya sampeyan bisa njaga awake dhewe lan tamu saka srengenge. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • YMOUTDOOR® Furnitur ruangan resin iki nawakake solusi ekonomi lan pangguna-loropaken kanggo kabeh kabutuhan lelenggahan. Iki limang Piece Furnitur set fitur 4 heavy-tugas kursi bebarengan karo 36 inch persegi resin ndhuwur meja, loro entheng lan awet.YMOUTDOOR® punika Produsèn profesional lan Supplier dining set ruangan Furnitur ing China ing pabrik karo Pabrik Grosir Price. 5 Piece Blow Mold Folding Dining Set pigura tabung baja nawakake kekuatan kurang profil lan tutup mburi karet nglindhungi jubin kanggo obah. Meja lempitan ing setengah lan kursi kursi flip munggah lan tumpukan rapi kanggo panyimpenan. Dirancang kanggo gampang ngresiki lan tahan lama, set iki teka kanthi lengkap lan siap kanggo kumpul sosial sabanjure. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Furnitur ruangan profesional YMOUTDOOR® iki Produsen China Furnitur Patio Paling Anyar 5-Piece Dining Set meets kabeh kabutuhan Furnitur ruangan, nambah gaya kanggo papan tanpa ngorbanake comfort kanggo Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support. Kursi-kursi kasebut pas ing meja kanggo panedhaan kulawarga, piknik, utawa santai ing pinggir kolam renang karo kanca-kanca, cocog karo dekorasi apa wae lan cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Desain meja makan ruangan teras iki dening YMOUTDOOR® katon apik banget lan apik banget. Rampung meja sing dilapisi bubuk minangka tugas abot, nawakake konstruksi sing padhet lan awet .YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan ing China kasedhiya kanthi rega pabrik sing murah banget. Patio Outdoor Umbrella Dining Table bakal ngawula sampeyan uga kanggo dangu. Noda lan lenga tahan, gampang kanggo ngresiki lan njaga. Desain bolongan payung 1.57" sing umum sampeyan bisa nikmati wektu luang ruangan kanthi siji payung. Yen sampeyan pengin nggunakake ing njero ruangan, mung copot payung kasebut lan pasang bolongan payung kanthi tutup sing diwenehake. Cocog kanggo digunakake ing cuaca lan musim apa wae, ing njaba ruangan utawa ing njero ruangan. Nyedhiyakake kabutuhan rekreasi lan luang lan kepenak sampeyan. dadi mitra jangka panjang sampeyan.

  • Seneng wektu seneng karo kanca utawa kulawarga sak set patio dining saka YMOUTDOOR, iku wektu ayu lan seneng. Nuduhake omben-omben, crita, perkara sing menarik, lan main game adoh saka kerja. Pabrikan YMOUTDOOR Newest 5-Piece Outdoor Patio Dining Set bisa dadi pilihan sing paling apik karo Rega Pabrik. Kursi rotan digawe saka lapisan bubuk baja, sandaran tangan akasia, lan lenga, sing kuwat lan awet kanggo kabeh musim. Pigura baja persegi panjang umur dawa karo e-coating ora perlu pangopènan khusus, teyeng, lan tahan cuaca. Kita terus-terusan ngembangake perabot ruangan anyar sing cocog karo kabutuhan pelanggan. Looking nerusake kanggo konsultasi!

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Set Makan Luar Ruangan 5-Piece Paling Anyar lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

Adol paling anyar Patio Dining Sets digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Patio Dining Sets lan kita duwe merek dhewe. Patio Dining Sets kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.