Kursi Gantung

Kursi Gantung


YMOUTDOOR®manufaktur uga akeh macem-macem jinis kasedhiya kene, supaya sampeyan bisa mutusaké apa jinis recliner luwih cocog kanggo kabutuhan tuku, lan kita uga nampa layanan pangaturan dhewe lan ndhukung ODM lan OEM.

WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk ruangan.



Reasons kanggo milih kualitas dhuwur hanging Lounger:


Nalika tuku akursi kursi gantungkanggo Furnitur njaba,Kursi gantungkadhangkala bisa dadi angel kanggo nggawe pilihan.




Pengalaman lungguh sing unik
A kualitas dhuwurkursi gantungnawakake pengalaman lelenggahan kaya ora ana liyane ing donya. Iku ngidini kita kanggo medhot saka donya nyata lan aran kaya ngambang ing udhara.


    Becik kanggo istirahat fisik
Cwis biasa Hang gantunggersiku sampurna kanggo wong sing perlu kursi kanggo ngendhokke. Gerakan goyang sing lembut lan ruang terbuka saka hanging loungersnggawe wong-wong mau ora bisa dikalahake kanggo istirahat.


    Apik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan
Nggawa kualitas dhuwur kursi gantungmenyang meh kabeh kamar ing omah. Padha nambah daya tarik kanggo kamar turu utawa den, lan striking minangka dekorasi ruang tamu. Nangingbusanagantung chaise lounges uga sampurna kanggo ruangan ruangan, kayata porches, balconies utawa poolside.


    Proteksi iyub-iyub
Ora perlu kompromi babagan perlindungan iyub-iyub kanthi kursi suspensi ruangan, amarga akeh varietas sing duwe kanopi dhewe. Iki mbantu nyuda silau lan jumlah sinar matahari sing tekan kursi. Iki utamané migunani nalika planning nglampahi sawetara jam ingYMOUTDOOR®disesuaikan gantung loungers, sing arep sampeyan lakoni.

Padha bisa teka karo utawa tanpa ngadeg
    Kursi gantungkasedhiya karo utawa tanpa krenjang support. Sing tanpa kurung biasane dilengkapi kurung lan/utawa rante kanggo nggawe instalasi luwih gampang.


    Gampang kanggo ngrawat
Kita hanging loungersgampang diurus lan bakal tahan nganti pirang-pirang taun. Mung tindakake pandhuan diwenehi deningYMOUTDOOR®pabrikan kanggo njaga kursi sampeyan ing kondisi showroom.

    Ngurangi tekanan sing kuat
Salah siji saka kuwalitas paling narik kawigaten sakacnggunakke
kursi gantungr yaiku gerakan goyang sing lembut, sing ditemokake akeh wong minangka nyuda stres sing kuat.


Sampurna kanggo nggunakake njaba ruangan, ingYMOUTDOOR®pabrikan mrodhuksi fashion kasualkursi gantungkanthi bantal tahan cuaca lan kanopi payung sing bisa dicopot. Bantal panggantos uga kasedhiya ing kene ing macem-macem werna, digawe saka polyester spun awet lan didol ing prices Grosir pabrik ing kekandelan liwat 2 inci.

 Bantal Tebal
Bantal digawe saka tutup PVC sing diisi busa sing alus nanging kuwat. Padding rada luwih saka 2 inci nglukis. Akibaté, iku njamin kita bisa njagong mulyo ing jog kanggo dangu tanpa kroso mati rasa utawa kaku.

Headrest
Kursi uga dilengkapi headrest kanggo kenyamanan ekstra. Nanging, iki bisa uga dadi wengi sing nyenengake kanggo kabeh wong, utamane yen wong nganggo tutup kepala utawa rambute kandel. Ing kasus iki, kabar apik yaiku headrests bisa gampang dicopot. Mulane, iku tanggung nganti wong nggunakake kanggo mutusaké apa padha arep utawa ora.

    Ukuran kursi gedhe
Bagean lelenggahan saka ayunan bisa uga dibangun kanggo wong siji, nanging nyedhiyakake papan sing cukup. Mangkono, siji bisa ngapusi ing kursi, nggulung menyang posisi janin utawa njagong kaya sing dikarepake. Nanging, armrests wis diterangake dening pangguna minangka ora nyaman lan mbatesi. Yen ngono, mula bisa gampang dicopot.

    Desain kurva Gamelan
kurva Gamelan sakacwis biasa kursi santaingijini sampeyan kanggo njagong utawa ngapusi mudhun lan seneng.

Lengkungan sing lembut ing mburi tegese ora perlu kuwatir babagan galur.




Kaluwihan:

nyaman banget
Kanthi kabeh fitur comfort, iku gampang banget kanggo nglampahi kabeh wektu ing ayunan iki tanpa kroso sumelang.

Iku kuwat lan stabil
Bingkai sing kuat lan dibangun kanthi apik meh njamin keamanan lan stabilitas. Nalika ayunan bolak-balik ing kabungahan, ora perlu kuwatir yen ayunan bakal ambruk.

Kursi kasebut tahan cuaca
Lapisan PVC nglindhungi kursi saka unsur cuaca sing atos, kalebu sinar matahari lan udan sing ekstrem. Iki tegese bisa gampang dipasang ing njaba lan ditinggalake tanpa kuwatir yen bakal rusak.




Kekurangan:


Susah kanggo ngumpul
Kaya sing paling bandhulan, pesawat iki teka kanthi kapisah lan bisa dirakit ing situs. Alam ageng saka ayunan ndadekake utamané angel nggunakake instruksi sing nyedhiyani banget sethitik bantuan

Perlu akeh papan
Sawetara papan ekstra kudu ditinggalake ing latar mburi utawa ing teras kanggo nyetel iki.

Lapisan PVC ora breathable lan mulane ora nyaman
PVC bisa uga duwe kaluwihan dadi anti banyu, nanging uga bisa ngaruhi comfort sakabèhé. Amarga sifat insulasi saka plastik, lungguh ing ayunan kanggo wektu sing suwe ing cuaca panas bisa nyebabake kringet sing ora nyenengake. Kasunyatan sing ora inflated uga nyumbang kanggo asil iki.


Nalika tuku kualitas dhuwurhanging loungers, sawetara faktor ing ngisor iki kudu dianggep.


  1. Ukuran lan papan sing kasedhiya
  2. Kapasitas bobot
  3. Kanthi utawa tanpa ngadeg
  4. Panggunaan njero ruangan utawa ruangan
  5. Kanthi utawa tanpa bantal
  6. Apa jinis pangopènan
  7. Apa jinis reresik sing dibutuhake
  8. Apa jinis alat sing dibutuhake kanggo perakitan


Manufaktur

Sadurunge tuku, priksa manawa kanggo mriksa informasi materi saka kualitas dhuwurhanging chaise lounger lan konsultasi karoYMOUTDOOR®layanan pelanggan online produsen, sing bakal nuntun sampeyan siji-siji.

Sampeyan kudu dibangun nggunakake kayu kualitas utawa baja dilapisi bubuk lan tahan karat. Konstruksi sing kuat ora mung bakal awet, nanging uga bisa ndhukung bobot sing akeh tanpa rusak.

tahan cuaca

Iki minangka faktor kunci liyane sing kudu ditimbang. Kaya sing sampeyan ngerteni, kualitas paling dhuwurkursi kursi gantung bisa digunakake ing njero ruangan lan njaba.

Mulane, priksa manawa model ruangan tahan cuaca.

Fitur iki bakal ngidini sampeyan seneng ngaso ing kabeh kahanan cuaca.


Uga, manawa kanggo milih acwis biasakursi kursi gantung kanthi kere utawa payung sing bisa diatur supaya bisa nyetel maneh posisine gumantung saka arah srengenge. Bakal nglindhungi sampeyan saka panas terik srengenge lan sinar UV sing mbebayani.

Panglipur
Tujuan utama saka kualitas dhuwurkursi gantungyaiku nyedhiyakake kenyamanan sing optimal nalika ngaso utawa turu. Mulane, akursi santaimesthi ora worth investasi yen ora nyaman lan santai.

Mulane model kanthi desain ergonomis sing mlengkung kanggo ndhukung punggung sampeyan kudu dituku. Kajaba iku, sandaran kepala tambahan, sandaran tangan lan bantal empuk busa alus dibutuhake kanggo nambah pengalaman istirahat. Sing ngandika,priksa manawacwis biasakursi kursi gantung sampeyan procure dilengkapi karo fasilitas iki.


Apa jinis bahan sing digunakake kanggo nggawekursi gantung?

Paling jinis fashionkursi gantunglanloungers digawe saka kombinasi kayu, logam, kain lan rotan.

Kualitas dhuwur sing gampang dilipatgantung loungersbiasane digawe saka aluminium sing entheng lan kuwat.

Kursi gantungdigawe saka kayu luwih cocok kanggo panggonan long-term, nalika kursi rotan luwih entheng lan weatherproof.

 

Apakursi gantunglanloungersaman?
Sampeyan kudu maca instruksi sing kasedhiya karoYMOUTDOOR®kualitas dhuwurkursi gantungkasebut kanthi teliti, kanggo mesthekake yen wis nglumpuk lan digunakake sesuai karo Rekomendasi kita.

Kursi gantunglanloungerskudu tansah digunakake kanthi ati-ati, utamane kanggo wong sing mobilitas winates utawa wong tuwa.

Lan amarga kursi sling asring duwe bagean obah, luwih becik supaya bocah ora nggunakake tanpa pengawasan wong diwasa.

BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan hanging chaise lounger?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Lounge chaise saka YMOUTDOOR® iki digawe karo pigura baja standar dhuwur karo powder coated finish kanggo stabilitas lan daya tahan. YMOUTDOOR® minangka pemasok lan produsen swingsold patio ruangan kanthi rega grosir pabrik. Kain dhasar sing awet cukup awet kanggo ndhukung kapasitas bobot gedhe. Apa maneh, Kursi ayun ruangan ruangan ruangan dilengkapi bantal alus lan bantal kandel sing nyaman. Desain mlengkung kanthi sandaran tangan nyedhiyakake pengalaman sing nyaman. Kajaba iku, swing lounger dilengkapi kanopi lebar sing digawe saka kain tahan cuaca kanggo nglindhungi sampeyan saka srengenge. Tampilan modern lan elegan, kursi santai kita minangka aksen sing cocog kanggo taman, teras utawa pinggir kolam. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • YMOUTDOOR nandheske ing prodhuksi kualitas dhuwur Chaise Lounge Kursi produk Produsen utawa Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support nggunakake pigura baja kuwat, polyester awet lan bantal dipindhah, kang bisa digunakake kanggo akèh taun tanpa deformasi.Outdoor Hanging Chaise Lounger Kursi minangka tambahan sing apik kanggo taman utawa ruangan ruangan. Iku ngijini sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo seneng aktivitas outdoor, lan fasilitas ruangan nyaman lan ayu.

  • Apa sampeyan nggoleki Kursi Lounger Gantung Outdoor Berkualitas Tinggi kanggo turu ing wektu luang? YMOUTDOOR China Produsen kursi ayunan sing paling apik karo Rega Pabrik minangka pilihan sing cocog! Rangka lounger iki digawe saka baja dilapisi bubuk, saengga lounger luwih stabil lan awet. Dilengkapi bantal sing alus, kursi kasebut bisa menehi kepenak. Apa maneh, kanopi tahan cuaca sing amba ing sisih ndhuwur bisa menehi iyub-iyub sing adhem sanajan ing mangsa panas. Iki minangka pelengkap sing apik kanggo urip ruangan.

  • Produsen YMOUTDOOR kursi gantung chaise digawe saka kualitas dhuwur dening supplier baja tugas abot karo Rega Pabrik, Kaya ngambang ing méga, lounger gantung iki bakal nambah comfort lan gaya kanggo Taman, Patio, utawa yard. Kursi Lounge Ngambang Gantung Luar Ruangan, Nganggo bantalan sing mewah, sandaran kepala sing nyaman, lan pigura baja sing dilapisi bubuk sing tahan lama, kursi sing bentuke bulan sabit iki bakal menehi jam istirahat. sikil ngisor wangun X unik, kanopi luwes lan bantal kain kualitas dhuwur.Lan bisa digunakake ing ngendi wae, kayata loteng, pekarangan, latar mburi, Taman, poolside, Patio, etc Ayo seneng!

  • Pabrikan YMOUTDOOR kursi iki kanthi desain kere gedhe, cocok kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan lan didol kanthi rega grosir pabrik. Patio goyang kursi ayunan ayunan kursi karo sunshade, ora prakara apa mangsa bisa nggawe sampeyan aran adhem. Headrest sing nyaman nggawe sampeyan kepenak ing goyang kursi. Bantal umpluk sing kandel menehi punggung sing lembut ing kursi teras. Ayunan sing lembut saka kursi santai bisa digunakake kanggo turu. Ngaso lan maca buku ing kursi santai lan nonton video karo kulawarga. Cocog kanggo loteng, Patio, emper, yard, poolside, segara geladhak, etc. Yen ora dienggo, sampeyan uga bisa kanthi gampang mbusak canopy dening ngowahi canopy mbenakake knob.

  • Kursi teras saka YMOUTDOOR iki ora mung kanggo wektu istirahat ruangan, nanging uga kanggo panggunaan njero ruangan lan didol kanthi rega grosir pabrik. Kursi lounge gantung iki menehi rasa tanpa bobot, sampurna kanggo turu sawise dina suwene ing srengenge. Bahan kualitas sing bisa dipercaya nggawe kabeh kursi luwih awet lan njamin keamanan kursi hammock iki. Kanthi desain sudhut mlengkung sing apik ing stand, kursi lan kere, kursi teras sing sregep iki bakal nglengkapi ruangan ruangan lan katon apik banget. Desain ergonomis lan ngambang ndadekake sampeyan luwih nyaman. Payung ing ndhuwur rocker menehi area teduh lan nglindhungi saka sinar UV Loro armrests empuk ngijini sampeyan ngendhokke tangan lan pundak nalika reclining njobo. Sampeyan bisa maca buku utawa turu, pemandangan sing nyenengake. Apa maneh, bahan sing dipercaya lan pengerjaan sing paling apik nggawa pengalaman kualitas sing luwih dhuwur. Seneng-seneng lan nikmati recliner ruangan iki kanggo pengalaman ruangan sing luwih nyaman!

Adol paling anyar Kursi Gantung digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Gantung lan kita duwe merek dhewe. Kursi Gantung kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.