Kursi Adirondack Kab

Kursi Adirondack Kab


YMOUTDOOR®  manufacturer akursi dirondackgabungke gaya, kaendahan, lan comfort kanggo nggawe corak modern ing desain klasik karoRega Pabrik. Nalika sampeyan milih tukuYMOUTDOOR®Furnitur ruangan, We njamin kualitas Furnitur ruangan. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan lan kulawarga bakal seneng musim sawise musim.


WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.


YMOUTDOOR® kursi adirondackare kasedhiya ing macem-macem bahanâ Kayu HDPE, jati, aluminium, lan plastik cetakan injeksi.






 kayuKursi Adirondack Kab


 UIng kahanan normal, Kayu jati, pinus, oak, cedar, ceri, lan kayu alam liyane minangka pilihan populer kanggo perabot ruangan. kayu kualitas dhuwurkursi adirondackbisa tetep ing njaba kabeh taun, nanging angel kanggo njaga lan mbutuhake reresik lan oiling biasa.Tetep seger ing memori, sing apikKursi adirondackembodies langgeng desain Kabeh-Amerika.Tanpa perawatan, jati ora rot, warp, nyusut, swell, utawa splinted, nanging bakal cuaca kanggo alus, luster abu-abu silvery.Sugih ing anget, tekstur, lan daya tahan kabeh-weather pokok,YMOUTDOOR®Klasikkursi adirondackiku Sampurna kanggo wayah sore kanggo sore panas ngginakaken watara geni.




 HDPEKursi Adirondack Kab

 YMOUTDOOR®kayu polyethylene (HDPE) sing unik luwih dhuwur tinimbang kayu tradisional lan bahan plastik liyane âYMOUTDOOR®Kursi Adirondack tahan cuaca lan, ora kaya kayu alami, ora bakal retak utawa bosok.Kognitif umum kanggo mburi miring, kursi kurang, lan armrests flat sudhut, Iku banget dikenali.kursi adirondackwis disebut kursi panas Amérika. Kaping pisanan digawe saka asal-usul sing asor, wis dadi pokok sing dibutuhake ing papan ruangan ruangan wiwit saka kebon omah lan pekarangan nganti patio bisnis. IngYMOUTDOOR®pabrikanKursi adirondackkaro Factory Price, karo desain eksklusif, mbedakake dhewe saka desain tradisional karo kontur ergonomis ing loro backrest lan footstool opsional, nggawe pilihan optimal kanggo comfort murni ing Furnitur ruangan.Ditemokake ing akeh pengalaman,Materi sing disenengi wongkursi adirondackyaiku HDPE.



Kursi Adirondack Kabdigawe karo materi iki bisa ditinggalake ing njaba kabeh taun, ngresiki kanthi gampang nganggo sabun lan banyu, lan kasedhiya ing macem-macem warna sing tahan luntur. Plastik sing awet lan tahan cuaca iki uga digunakake kanggo nggawe kendi susu lan botol deterjen.


  alumuniumKursi Adirondack Kab



 In aluminium logam punika awet, gampang kanggo njaga materi sing bisa ngiwa njaba kabeh taun-babak amarga tahan kanggo banyu lan teyeng. alumuniumAdironkursi dacksing entheng lan gampang kanggo mindhah watara Patio nanging uga rentan kanggo angin gusts.Relatif ngandika, rega bakal luwih larang.

  Plastik Injeksi-NyetakKursi Adirondack Kab



 IKursi Adirondack Plastik Injeksi Injeksi sing digawe saka materi iki cepet luntur ing srengenge, rentan kanggo reregetan, lan umume ora stabil, Iku bakal gampang pecah sajrone setaun utawa rong taun nalika tuku.







Pilih ingYMOUTDOOR® werna adirondack

YMOUTDOOR®Tips Desainer:
THink babagan jinis swasana ati sing digawe karo ruangan ruangan lan goleki warna sing bakal selaras karo unsur alam ing wilayah sampeyan. Kita ndhukung ODM lan OEM. Kanggo tuku warna sing dikarepake, hubungi layanan pelanggan, kita ndhukung kustomisasi.


 

                                                        Rampung Klasik â Werna Tradisional

              

                                                     Rampung Klasik â Werna Sregep

                                             

                                                   Rampung Klasik â Pilih Kasedhiyan

                                            

                                                   Rampung Vintage â Werna Tradisional


Dadi manawa kanggo njupuk sinar srengenge lan mbayangno warna apa sing bakal katon ing dina sing padhang karo dina sing mendung.


Jinis Adirondacks


   Kursi Goyang

   Let dhewe jero menyang istirahat karoYMOUTDOOR®busanaKursi Goyang Adirondack Kab. Kursi iki nduweni kursi reclined saka Adirondack lan pelari rocker sing slopped, sing Swing in ngidini sampeyan nikmati pengalaman istirahat sing khas.






  Ottomans

  Take kursi kelas Adirondack Kursi, lan sijine munggah sikilmu ing ottoman kabeh-cuaca. We offer macem-macem ottomans ruangan, supaya sampeyan bisa nemokake siji sing cocog karo PanjenenganKursi Adirondack Kabwerna, dhuwur, lan gaya.






 

 Lipatang

  YMOUTDOOR lipat berkelasKursi Adirondack Kabsupaya sampeyan njupuk istirahat ing ngendi wae. Kursi iki bisa gampang dilebokake lan dipindhah nalika sampeyan butuh kursi ekstra ing saubengé geni utawa kepinginan kenyamanan pantai ing liburan sabanjure.







  tahan cuaca
  WTopi sing dikarepake yaiku Udan, angin, lan udan es ora dadi halangan kanggo nikmati perabotan ruangan. Ora kaya kayu, kursi Adirondack pabrikan YMOUTDOOR dirancang kanthi inovatif kanggo tahan kabeh patang musim tanpa pecah, rotting, retak, utawa chipping.





  Low Maintenance
  YMOUTDOOR®Furnitur Patio bakal tansah katon apik minangka anyar karo pangopènan banget sethitik. Ora perlu digawa mlebu sajrone cuaca sing ora apik lan ngresiki kanthi cepet lan gampang nganggo banyu sabun lan sikat bulu alus.


 Sustainability
 Skelestarian wis mesthiYMOUTDOOR®  manufacturer Factory idea. To protect and preserve natural resources for future generations, we make our durable patio furniture from sustainable materials, including landfill.



 Are Kursi Adirondack Kabnyaman?

 As dikenal kabeh,kursi adirondackthanks kanggo desain glethakaken-bali, Ayo cukup nyaman.YMOUTDOOR®Kursi Adirondack sing paling dhuwur kasedhiya ing macem-macem desain, Lan kita ndhukung kustomisasi, akeh sing duwe punggung sing mlengkung, kursi berkontur, fitur lempitan, lan ottoman sing ndhelik. Sampeyan bisa nemokake kursi Adirondack paling apik sing kudu sampeyan tuku liwat konsultasi rega layanan pelanggan yaiku grosir!



     Apa kapasitas bobot kanggoYMOUTDOOR® Kursi Adirondack Kab?

 We test awet kitakursi adirondackkanggo standar ASTM, lan padha kabeh dirating kanggo komersial nggunakake kanggo terus nganti 400 pound saben utawa liyane.



      Are YMOUTDOOR® Kursi Adirondack Kabbisa ditumpuk?

 It ora dirancang kanggo tumpukan, kita ora kurban sembarang stackablekursi adirondack.Biasane kudu dirakit kanggo nyuda biaya transportasi.



      How much do YMOUTDOOR Kursi Adirondack Kabtimbang?

 It gumantung ing materi lan ukuran, Biasane,YMOUTDOOR®kayu solid tugas beratkursi adirondackbiasane bobote antarane 30 lan 50 kilogram saben.



      Can YMOUTDOOR Kursi Adirondack Kabditinggal ing njaba kabeh mangsa?

 Yes! Tugas berat kitakursi adirondackdibangun kanggo tahan kabeh jinis cuaca, kalebu cuaca mangsa.


BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakakursi adirondack?

YMOUTDOOR® is ready to provide our best quality Outdoor Furniture to all customers around the world.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • Kursi adirondack klasik kualitas dhuwur populer digunakake ing Patio Deck Garden, Backyard & Lawn Furniture, YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok kursi adirondack ing China. Saiki YMOUTDOOR® kursi adirondack lipat plastik iki didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngrumusake pigmen kita karo inhibitor UV lan antioksidan. Kursi adirondack fashion digawe saka HDPE lan nduweni resistensi UV sing kuat sing dirancang kanggo bisa dilipat lan ditumpuk kanggo nyedhiyakake pilihan panyimpenan liyane. Lan kursi sing dilipat utawa ditumpuk ora bakal ngenggoni area sing akeh banget. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Nglampahi dina njobo lan nyaman lan ngendhokke karo YMOUTDOOR.Lan ing YMOUTDOOR produsen Deluxe Resin Folding Kursi Adirondack karo Ottoman karo pullout Ottoman karo Pabrik Price, sampeyan bisa ngendhokke ngerti sing produk apik gayane iku loro gampang kanggo ngumpul lan gampang kanggo njaga!YMOUTDOOR fashion Adirondack Kursi kalebu gampang kanggo nggunakake pullout ottoman kanggo menehi pilihan kanggo istirahat meningkat lan bisa disimpen adoh kaya gampang. Poli-kayu HDPE sing kita gunakake tahan suwe lan tahan cuaca, sampeyan ora perlu ngecet, ngecet, utawa anti banyu kursi supaya tetep katon apik ing saindhenging taun. Tegese ora ana maneh rot, serpihan, utawa retak.

  • Kursi YMOUTDOOR Adirondack nggabungake estetika klasik sing paling apik kanggo menehi ruangan ruangan sampeyan Happy nggumunke. Produsen YMOUTDOOR Kayu Solid Adirondack Kursi Goyang ndadekke loro comfort luar biasa lan getaran ngarep kanggo ruangan ruangan karo Pabrik Price. Rampung kanthi desain goyang sing lembut, set iki nggawe gerakan sing nyenengake kanggo sampeyan nikmati pemandangan sunrise sing sumilir utawa sunset sing apik. Kursi goyang iki nggunakake desain Adirondack tradisional kanthi corak rustic earthy kanggo nggawe masterpiece kanggo teras utawa latar mburi. papan, layanan banget lan technical support

  • Seneng teras ngarep utawa area taman ruangan sing nyedhiyakake kenyamanan santai lan kaendahan sing langgeng karo produsen YMOUTDOOR iki kursi gaya Adirondack lan meja samping kanthi rega pabrik. Kita ndhukung ODM lan OEM lan Kasedhiya ing macem-macem werna. Digawe karo kabeh plastik HDPE tahan cuaca lan dirancang karo kursi adirondack klasik. Set Kursi Adirondack 3 Piece kalebu loro kursi Adirondack sing apik lan Meja Sisih.

  • Saben pengalaman njobo bisa digawe menyang milih siji karo lelenggahan tengen. Kursi lipat YMOUTDOOR Adirondack minangka cara sing sampurna kanggo lungguhan ing njaba ruangan lan nikmati kaendahan alam. Digawe karo kayu akasia sing sugih karo Rega Pabrik, produsen YMOUTDOOR Outdoor Wood Adirondack Kursi nggawa swasana pedesaan sing apik ing latar mburi utawa ruang patio nalika uga nawakake fungsi sing nyengsemake kanthi fitur lempitan lan wadhah cangkir. Desain ikon kursi Adirondack cocog kanggo dek, teras, utawa santai ing pinggir kolam renang, nggawe saben musim panas dadi perabot ruangan sing apik banget.

  • Tansah populer, Kursi Adirondack pabrikan YMOUTDOOR ngidini sampeyan ngrasakake kenyamanan kursi sing populer kanthi Rega Pabrik nanging ora kuwatir babagan kayu. Nggabungke noto tradisional lan dipikir lan aran saka kayu karo bahan awet lan pangopènan-free, Sampeyan bakal nemokake Digawe karo kurang-maintenance, awet dhuwur-bahan poly kayu, Outdoor Resin Kayu Adirondack Kursi fitur werna kayu-nada sing ngadeg nganti mangsa lan mbutuhake mung wisuh prasaja mudhun saben spring karo banyu soapy anget. Lipat kanggo transportasi sing gampang, kursi iki bisa digawa menyang pesta barbeku utawa kolam renang. Bisa disesuaikan karo warna lan aksesoris, kita ngarepake pitakon sampeyan.

Adol paling anyar Kursi Adirondack Kab digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Adirondack Kab lan kita duwe merek dhewe. Kursi Adirondack Kab kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.