Kursi Adirondack Kab

Kursi Adirondack Kab



Pabrikan YMOUTDOORKursi Adirondack Kabgabungke gaya, kaendahan, lan comfort kanggo nggawe corak modern ing desain klasik karoRega Pabrik. Yen sampeyan milih tuku Furnitur ruangan YMOUTDOOR, Kita njamin kualitas furnitur ruangan. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan lan kulawarga bakal seneng musim kasebut.


YMOUTDOORKursi Adirondack Kabkasedhiya ing macem-macem bahanâ Kayu HDPE, jati, aluminium, lan plastik cetakan injeksi.


 kayuKursi Adirondack Kab

Ing kahanan normal, kayu jati, pinus, oak, cedar, ceri, lan kayu alam liyane minangka pilihan populer kanggo perabot ruangan. kayu kualitas dhuwurKursi Adirondack Kabbisa tetep ing njaba kabeh taun, nanging angel kanggo njaga lan mbutuhake reresik lan oiling biasa.

Tetep seger ing memori, sing apikKursi Adirondack Kabembodies langgeng desain Kabeh-Amerika. Kita wis njupuk klasik Amerika ruangan lan ngrancang kanggo nampilake kaendahan alam sing sederhana saka Jati sing padhet. Kayu jati kanthi alami tahan kanggo cuaca sing ekstrem lan owah-owahan musim.

Tanpa perawatan, jati ora bosok, warp, nyusut, abuh, utawa serpihan, nanging bakal dadi alus, werna abu-abu keperakan kilap. Sugih ing anget, tekstur, lan daya tahan kabeh cuaca, YMOUTDOOR ClassicKursi Adirondack Kabiku Sampurna kanggo wayah sore kanggo sore panas ngginakaken watara geni.


HDPEKursi Adirondack Kab


Kayu polyethylene (HDPE) densitas dhuwur unik YMOUTDOOR luwih unggul tinimbang kayu tradisional lan bahan plastik liyane â Kursi Adirondack YMOUTDOOR tahan cuaca lan, ora kaya kayu alami, ora retak utawa bosok.

Kognitif umum kanggo mburi miring, kursi kurang, lan armrests flat sudhut, Iku banget dikenali.Kursi Adirondack Kabwis disebut kursi panas Amérika. Kaping pisanan digawe saka asal-usul sing asor, wis dadi pokok sing dibutuhake ing papan ruangan ruangan wiwit saka kebon omah lan pekarangan nganti patio bisnis. Produsen YMOUTOORKursi Adirondack Kabkaro Factory Price, karo desain eksklusif, mbedakake dhewe saka desain tradisional karo kontur ergonomis ing loro backrest lan footstool opsional, nggawe pilihan optimal kanggo comfort murni ing Furnitur ruangan.

Ditemokake ing akeh pengalaman,Materi sing disenengi wongKursi Adirondack Kabyaiku HDPE.Kursi Adirondack Kabdigawe karo materi iki bisa ditinggalake ing njaba kabeh taun, ngresiki kanthi gampang nganggo sabun lan banyu, lan kasedhiya ing macem-macem warna sing tahan luntur. Plastik sing awet lan tahan cuaca iki uga digunakake kanggo nggawe kendi susu lan botol deterjen.



  alumuniumKursi Adirondack Kab

Ing aluminium logam minangka bahan sing awet lan gampang dijaga sing bisa ditinggal ing njaba kabeh taun amarga tahan banyu lan teyeng. alumuniumKursi Adirondack Kabsing entheng lan gampang kanggo mindhah watara Patio nanging uga rentan kanggo angin gusts.Relatif ngandika, rega bakal luwih larang.


Plastik Injeksi-NyetakKursi Adirondack Kab

Iku isin Injection-Molded PlasticKursi Adirondack Kabdigawe saka materi iki fade cepet ing srengenge, ngrugekke kanggo reregetan, lan umume boten stabil, Iku arep crunchy bejat gampang ing utawa rong taun tuku.




Pilih YMOUTDOORWarna Adirondack

Tip Desainer YMOUTDOOR:

âPikir babagan jinis swasana ati sing digawe karo ruangan ruangan lan goleki warna sing cocog karo unsur alam ing wilayah sampeyan. Kita ndhukung ODM lan OEM. Kanggo tuku werna sing dikarepake, hubungi layanan pelanggan, kita ndhukung kustomisasi. Aja manawa kanggo njupuk suryo srengenge menyang akun lan mbayangno apa werna bakal katon kaya ing dina padhang mungsuh dina mendhung.


Jinis Adirondacks


Kursi Goyang

Ayo santai kanthi santai kanthi mode YMPUTDOORKursi Goyang Adirondack Kab. Kursi iki nduweni kursi reclined saka Adirondack lan pelari rocker sing slopped, sing Swing in ngidini sampeyan nikmati pengalaman istirahat sing khas.


Ottoman

Entuk kursi Adirondack sing apik, lan pasang sikilmu ing ottoman kabeh cuaca. We offer macem-macem ottomans ruangan, supaya sampeyan bisa nemokake siji sing cocog karo PanjenenganKursi Adirondack Kabwerna, dhuwur, lan gaya.



Lempitan

YMOUTDOOR lipat berkelasKursi Adirondack Kabsupaya sampeyan njupuk istirahat ing ngendi wae. Kursi iki bisa gampang dilebokake lan dipindhah nalika sampeyan butuh kursi ekstra ing saubengé geni utawa kepinginan kenyamanan pantai ing liburan sabanjure.



tahan cuaca

Sing dikarepake yaiku Udan, angin, lan udan es ora bakal dadi penghalang kanggo nikmati perabotan ruangan. Ora kaya kayu, kursi Adirondack pabrikan YMOUTDOOR dirancang kanthi inovatif kanggo tahan kabeh patang musim tanpa pecah, rotting, retak, utawa chipping.


Pangopènan sing kurang

Furnitur teras YMOUTDOOR bakal katon apik kaya anyar kanthi perawatan sing sithik. Ora perlu digawa mlebu sajrone cuaca sing ora apik lan ngresiki kanthi cepet lan gampang nganggo banyu sabun lan sikat bulu alus.


Kelestarian

Kelestarian mesthi dadi ide Pabrik pabrik YMOUTDOOR. Kanggo nglindhungi lan ngreksa sumber daya alam kanggo generasi mangsa, kita nggawe Furnitur patio awet saka bahan lestari, kalebu TPA.


ApaKursi Adirondack Kabnyaman?

Kaya sing wis dingerteni kabeh,Kursi Adirondack Kabthanks kanggo desain glethakaken-bali, Ayo cukup nyaman.YMOUTDOOR ndhuwur-dirating kursi Adirondack kasedhiya ing macem-macem designs,Lan kita ndhukung kustomisasi,akeh kang fitur mburi mlengkung, kursi contoured, fitur lempitan, lan hideaway ottomans. Sampeyan bisa nemokake kursi Adirondack paling apik sing kudu sampeyan tuku liwat konsultasi rega layanan pelanggan yaiku grosir!



Apa kapasitas bobot kanggo YMOUTDOORKursi Adirondack Kab?


Kita nyoba awetKursi Adirondack Kabkanggo standar ASTM, lan padha kabeh dirating kanggo komersial nggunakake kanggo terus nganti 400 pound saben utawa liyane.



Apa YMOUTDOORKursi Adirondack Kabbisa ditumpuk?


Iku ora dirancang kanggo tumpukan, kita ora kurban sembarang stackableKursi Adirondack Kab.Biasane kudu dirakit kanggo nyuda biaya transportasi.



Pira regane YMOUTDOORKursi Adirondack Kabtimbang?

Iku gumantung ing materi lan ukuran, Biasane, YMOUTDOOR abot-tugas kayu ngalangiKursi Adirondack Kabbiasane bobote antarane 30 lan 50 kilogram saben.



Bisa YMOUTDOORKursi Adirondack Kabditinggal ing njaba kabeh mangsa?

ya wis! Tugas berat kitaKursi Adirondack Kabdibangun kanggo tahan kabeh jinis cuaca, kalebu cuaca mangsa.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranKursi Adirondack Kab?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144







View as  
 
  • Kursi Adirondack Klasik kualitas dhuwur populer digunakake ing Patio Deck Garden, Backyard & Lawn Furnitureï¼Saiki YMOUTDOOR produsen Kursi Adirondack Lipat Plastik paling apik kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngramu pigmen karo inhibitor UV lan antioksidan. Kursi digawe saka HDPE lan nduweni resistensi UV sing kuat sing dirancang supaya bisa dilipat lan ditumpuk kanggo menehi pilihan panyimpenan luwih akeh. Lan kursi sing dilipat utawa ditumpuk ora bakal akeh banget.

  • Nglampahi dina njobo lan nyaman lan ngendhokke karo YMOUTDOOR.Lan ing YMOUTDOOR produsen Deluxe Resin Folding Kursi Adirondack karo Ottoman karo pullout Ottoman karo Pabrik Price, sampeyan bisa ngendhokke ngerti sing produk apik gayane iku loro gampang kanggo ngumpul lan gampang kanggo njaga!YMOUTDOOR fashion Adirondack Kursi kalebu gampang kanggo nggunakake pullout ottoman kanggo menehi pilihan kanggo istirahat meningkat lan bisa disimpen adoh kaya gampang. Poli-kayu HDPE sing kita gunakake tahan suwe lan tahan cuaca, sampeyan ora perlu ngecet, ngecet, utawa anti banyu kursi supaya tetep katon apik ing saindhenging taun. Tegese ora ana maneh rot, serpihan, utawa retak.

  • Kursi YMOUTDOOR Adirondack nggabungake estetika klasik sing paling apik kanggo menehi ruangan ruangan sampeyan Happy nggumunke. Produsen YMOUTDOOR Kayu Solid Adirondack Kursi Goyang ndadekke loro comfort luar biasa lan getaran ngarep kanggo ruangan ruangan karo Pabrik Price. Rampung kanthi desain goyang sing lembut, set iki nggawe gerakan sing nyenengake kanggo sampeyan nikmati pemandangan sunrise sing sumilir utawa sunset sing apik. Kursi goyang iki nggunakake desain Adirondack tradisional kanthi corak rustic earthy kanggo nggawe masterpiece kanggo teras utawa latar mburi. papan, layanan banget lan technical support

  • Seneng teras ngarep utawa area taman ruangan sing nyedhiyakake kenyamanan santai lan kaendahan sing langgeng karo produsen YMOUTDOOR iki kursi gaya Adirondack lan meja samping kanthi rega pabrik. Kita ndhukung ODM lan OEM lan Kasedhiya ing macem-macem werna. Digawe karo kabeh plastik HDPE tahan cuaca lan dirancang karo kursi adirondack klasik. Set Kursi Adirondack 3 Piece kalebu loro kursi Adirondack sing apik lan Meja Sisih.

  • Saben pengalaman ruangan bisa digawe dadi milih siji karo lelenggahan tengen. Kursi Adirondack lipat YMOUTDOOR minangka cara sing sampurna kanggo lungguhan ing njaba ruangan lan nikmati kaendahan alam. Digawe karo kayu akasia sing sugih karo Rega Pabrik, produsen YMOUTDOOR Outdoor Wood Adirondack Kursi nggawa swasana deso sing apik ing latar mburi utawa ruang patio nalika uga nawakake fungsi sing nyengsemake kanthi fitur lempitan lan wadhah cangkir. Desain ikon kursi Adirondack cocog kanggo dek, teras, utawa santai ing pinggir kolam renang, nggawe saben musim panas dadi perabot ruangan sing apik banget.

  • Tansah populer, Kursi Adirondack pabrikan YMOUTDOOR ngidini sampeyan ngrasakake kenyamanan kursi sing populer kanthi Rega Pabrik nanging ora kuwatir babagan kayu. Nggabungake gaya tradisional lan tampilan lan rasa saka kayu kanthi bahan sing tahan lama lan bebas pangopènan, Sampeyan bakal nemokake Digawe kanthi kayu poli kelas dhuwur sing murah, tahan lama, Kursi Adirondack Resin Outdoor duwe warna nada kayu sing cocog karo musim. lan mbutuhake mung ngumbah prasaja saben spring karo banyu soapy anget. Lipat kanggo transportasi sing gampang, kursi iki bisa digawa menyang pesta barbecue utawa kolam renang. Bisa disesuaikan karo warna lan aksesoris, kita ngarepake pitakon sampeyan.

Adol paling anyar Kursi Adirondack Kab digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Adirondack Kab lan kita duwe merek dhewe. Kursi Adirondack Kab kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.