Offset Cantilever Payung


Offset Cantilever Payung


Wmangsa panas nyedhaki, mbukak apik ruanganpayung patiosupaya bisa uwal saka panas.

IngYMOUTDOOR®,sampeyan bisa milih saka macem-macem saka sudhut Grosirpayung kantileverkanggo nyukupi syarat tuku sing tepat. Kita minangka produsen furnitur ruangan ing China sing bisa ngatur, ndhukung OEM lan ODM lan duwe rega super murah. Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis miring, kayata crank umbrellas, push button umbrellas utawa push-up umbrellas. Sampurna kanggo ruangan ruangan, payung patio tugas abot iki biasane digawe saka aluminium, kuat lan macem-macem wujud supaya sampeyan bisa milihpayung patiosing nyedhiyakake shade paling apik. Payung desain cantilever sing tahan UV lan luntur duwe dhasar sing bobot lan kutub sing kuat supaya ora ana ing teras.


WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk ruangan.

                                              Nampa kabeh jinis layanan khusus

Sinau luwih lengkap babagan payung offset lan cantilever

Offset lan payung kantileveryaiku payung ing endi kutub dhukungan dumunung ing sisih siji payung, tinimbang tengah ing tengah. Payung offsetsing tetep ing siji mburi mung, kang tegese padha mbutuhake basa ngalangi lan desain structurally swara.


YMOUTDOOR®nawakake sawetara saka sudhut kuwat selaraspayung teras kantilever. Jinis-jinis payung iki ana ing macem-macem wujud, ukuran, warna lan unsur fungsional, kalebu opsi sing bisa disesuaikan, supaya gampang entuk payung sing paling apik kanggo ruangan ruangan sampeyan.



Keuntungan saka payung cantileverï¼

Offset patio payungduwe akeh aksesoris fungsi padha payung agêng-pole tradisional, karo sawetara kaluwihan unik lan unsur beluk. Iki asring dianggep minangka pilihan sing luwih serbaguna amarga bisa digunakake ing lingkungan apa wae ing ngendi kutub tengah bakal dadi alangan, kalebu ing permukaan sing ora rata utawa struktur sing ora stabil kayata kolam renang utawa bak panas. Bobot saka cantilever gawan kanggo desain, amarga iku kritis kanggo integritas struktural. Bobot kasebut ndadekake payung iki cocok kanggo angin gedhe utawa kondisi cuaca sing ora becik.


akehngimbangi payung dilengkapi swivel lengkap, ngiringake lan mekanisme imbuhan sing ndadekake wong gampang kanggo nyetel ing aman lan effortless. Ngalahake crank biasane dipasang ing model payung iki lan biasane uga ngoperasikake mekanisme miring. Ikipayung patiouga populer amarga ora njupuk papan ing obrolan utawa ruang makan. Dasar bisa diselehake ing sisih siji, adoh saka lalu lintas lan perabot, lan kanopi bisa ditarik saka papan lungguh utawa panedhaan yen ora digunakake.



Dekorasi nganggo payung teras offsetï¼

Cpayung antileverteka ing macem-macem wangun, werna lan gaya. Umume, dheweke nggambarake estetika modern lan kontemporer lan uga bisa katon industri sing ramping. Panggunaan kanggo ikipayungmeh ora ana watesan. Padha bisa dipanggonke ing jejere kamar panedhaan gedhe utawa Lounge lan matak bayangan liwat sembarang ruang urip tanpa disrupting dipikir saka noto Furnitur. Yen dipasangake karo meja makan tanpa bolongan payung, njaba ruanganpayung kantileveriku alternatif sampurna kanggo fashion apayung tengah.


Dheweke uga bisa digunakake kanthi apik karo perabotan sing bisa digunakake ing wayah awan lan ing wayah wengi, kayata perabotan sing kalebu meja geni. Ing wayah wengi, nalika ora perlu maneh, ingpayung kantileverlangsir bisa gampang retracted kanggo nyedhiyani tampilan cetha saka lintang ndhuwur. Tutup payung sing abot bisa ndhukung desain tutup payung sing unik, kayata tutup persegi panjang aluminium sing rata, nggawe tampilan sing cetha lan modern. Ing spasi komersial, kita paling gedhepayung kantileverbisa uga kanggo èfèktif tameng wilayah gedhe tanpa kutub payung Watesan akses utawa njupuk munggah papan terkenal.



Ngerti apa mewahpayung kantileveriku sadurunge tukuï¼


Ukuran kanopi
Ukuran kanopi wit bakal nemtokake jumlah jangkoan lan iyub-iyub sing bisa ditampa. Nalika umume payung dek dawane udakara 10 kaki, sawetara bisa uga luwih gedhe. Kanggo nemtokake ukuran kanopi sing paling apik kanggo sampeyanpayung, manawa kanggo ngukur ukuran ruangan ruangan kanggo mesthekake yen sampeyan duwe cukup kamar kanggo mbukak payung.


Sampeyan uga kudu nimbang carane sampeyan bakal nggunakake, apa kanggo sunbathing utawa nglipur ruangan. Yen arep digunakake kanggo luwih saka siji wong, kanopi sing luwih gedhe bisa uga dibutuhake.



Ngiringake
Akeh fancypayung kantileverduwe fitur ngiringake sing ngidini kanopi diiringake lan bisa entuk iyub-iyub sing tepat. Goleki model sing duwe tuas engkol utawa ngiringake pedal sikil, amarga iki bakal nggawe panggunaan sing paling gampang.


Puteran
akehpayung kantileverbisa diputer kanggo menehi jangkoan luwih tanpa obah basa. Kanggo pilihan sing bisa muter 360 derajat, pilih opsi sing kalebu mekanisme pengungkit sing ngidini rotasi kanthi gampang lan tanpa stres sedina muput.


Bahan
akehpayung kantileverduwe tutup polyester, kang menehi pangayoman kuwat saka udan lan breezes lan tangan alus. Kain akrilik kanggo parasol minangka pilihan liyane sing apik amarga tahan cuaca lan luntur, dene kain olefin Texsilk tahan noda lan super awet.

Minangka kanggopayung ngadeg, nimbang model karo basa baja utawa aluminium, amarga iki cenderung Gamelan, awet lan tahan karat.


pangayoman UV
Kanggo nglindhungi dhewe lan wong liya saka sinar UV sing mbebayani, YMOUTDOOR nyaranake bahan kanopi kanthi SPF luwih saka 50. Akeh bahan umum, kayata poliester lan olefin, tahan UV, nanging elinga yen kanopi sing wernane peteng luwih akeh nyerep sinar UV tinimbang sing wernane cahya.

                                             

                          Perbandingan suhu ing njero lan njaba payung


Fitur ekstra
Nggoleki sing paling apikpayung kantileverkanggo latar mburi worth considering apa fitur tambahan padha duwe. Kanggo wiwitan, sabenpayungmbutuhake kualitas dhuwurpayung stand, nanging ora saben model duwe model, mula sampeyan kudu tuku kanthi kapisah kanthi biaya tambahan. Sawetarapayungwis dibangun ing cahya LED, kang becik yen luwih fashioncahya njabadibutuhake.

Apapayung kantileverapik ing angin?

Kaya kabeh jinis liyanepayung patio,payung kantileverkudu ditutup nalika angin ngluwihi 25 mil saben jam. Sing kuwat dhasar advancede ingpayung patio, sing kuwatpayung patiobakal ing angin, nanging kanggo alasan safety, iku paling apik kanggo nutuppayungnalika ora dienggo.


  Kepiye carane milih cantilever ukuran sing tepat?

Ukuran paling optimal saka dekpayung kantilevergumantung saka kabutuhan tartamtu, kalebu jumlah iyub-iyub sing dibutuhake lan papan sing diparengake. Umumé, luwih gedhepayung, luwih akeh iyub-iyub sampeyan bakal entuk. Nanging, ing kasus cantilevers, sampeyan biasane bisa milih sing rada cilikpayung amarga padha "pindhah karo iyub-iyub".


     Carane ngresiki cantilever sandi?

Supaya payung katon seger, copot kabeh bledug, godhong lan lebu liyane kanthi sikat bulu sing alus. Banjur, nyampur sabun (utawa deterjen umbah-umbah) lan banyu lan ngresiki kain payung kanthi sikat, kanthi jumlah cilik. Ayo njagong paling sethithik 15 menit, banjur mbilasake sisa sabun saka sabunpayungkaro banyu. Pungkasan, supaya payung garing ing srengenge sadurunge nutup.


BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan saka opayung kantilever ffset?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • Desain anyar Offset Cantilever Umbrellas for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.turn ruangan panedhaan ruangan menyang Lounge shaded kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Lampu LED solar uga ngidini kanggo nggunakake wengi; reignite passion kanggo outdoor dining lan Padhangake bengi panas. Golek amba sampurna, minangka nangani ing cagak gerakane munggah lan mudhun kanggo nyetel amba payung kang. Payung LED Solar 10FT Patio Cantilever paling anyar. YMOUTDOOR® Furnitur ruangan profesional China Produsen kang devotes kanggo nyedhiyani kualitas njaba pengalaman kanggo pelanggan. Bingkai tugas abot kalebu kutub baja sing awet lan iga sing tahan karat, skala, angin, lan nyandhang nganti pirang-pirang taun!

  • Produsen YMOUTDOOR berkualitas tinggi 12 FT Curvy Patio Cantilever Umbrella with Base populer digunakake ing kolam renang, taman, teras, dek, pekarangan, latar mburi lan pasar sing apik kanggo kumpul kulawarga ing ruangan kanthi rega pabrik. Kanthi nggawe kain tahan poliester tugas abot, efektif ing insulasi panas, proteksi radiasi UV, banyu lan proteksi karat. Dibandhingake karo payung normal, YMOUTDOOR njaba offset patio payung cantilever, thanks kanggo premium materi aluminium kolom, iku ekstra abot lan stabil kanggo njamin safety ing iyub-iyub Patio. Uga wêdakakêna ditutupi kabeh pigura supaya tahan karat lan awet. Bisa digunakake ing macem-macem kahanan cuaca. Disaranake sampeyan nutupi lan nyimpen payung ing wayah wengi utawa ing kahanan sing ekstrim. Pilihan warna sing disesuaikan: Beige, Grey, Peacock Blueï¼Orange, Navy lan Red, bisa nyukupi panjaluk umume.

  • Seneng YMOUTDOOR Produsèn 10FT LED Solar Hanging Market Patio Payung saka iyub-iyub kang tegese luwih kamar antarane sampeyan, tamu, Gunakake ing dina kanggo maksud apa wusana; ngowahi area panedhaan ruangan dadi ruang istirahat kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Lampu LED solar uga ngidini kanggo nggunakake wengi; reignite passion kanggo outdoor dining lan Padhangake bengi panas. Golek amba sampurna, minangka nangani ing cagak gerakane munggah lan mudhun kanggo nyetel amba payung kang. Ngamanake payung sampeyan gampang kanthi set dhasar bobot sing njaga payung sampeyan tegak. Dasar salib sing kalebu kompatibel karo payung bobot bobot 4 lan bakal tetep bobot kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Bingkai tugas abot kalebu kutub baja sing awet lan iga sing tahan karat, angin, lan nyandhang nganti pirang-pirang taun!

  • Nuduhake momen khusus ing latar mburi omah sampeyan gampang banget karo Patio Umbrella offset saka YMOUTDOOR®. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan payung teras ing Chinaz kanthi Rega Pabrik. Payung taman cantilever 3m bisa digunakake kanggo nggawe papan teduh sing nyaman ing teras sampeyan. Digawe kanthi pigura baja sing tahan lama lan kain payung sing tahan UV, produk iki katon apik lan siap tahan unsur njaba. Kanthi mung perakitan prasaja needed marang , sampeyan bisa nggawe panggonan iyub-iyub ing minutes.Comes karo dhasar salib dhasar, nanging bobot ekstra (ora klebu) bakal perlu kanggo stabilitas, umbrellas ruangan kita becik kanggo loro aplikasi komersial lan omah. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Pabrikan YMOUTDOOR payung tekan tangan patio paling anyar iki kanthi rega pabrik nggawa sampeyan wektu luang ruangan sing apik! Iki digawe saka pigura aluminium sing dilapisi bubuk lan 8 iga abot, sing luwih awet lan luwih kuat kanggo nggunakake luwih suwe. Payung Offset Patio 10FT Patio Paling Anyar nduweni ventilasi angin kanggo sirkulasi udara sing luwih apik kanggo nyedhiyakake lingkungan sing adhem ing sangisore payung. Kanopi poliester sing awet nyedhiyakake area iyub-iyub luwih akeh kanggo sampeyan lan kanca-kanca lan tahan luntur, anti banyu lan proteksi srengenge supaya bisa digunakake ing njaba ruangan tanpa sinar srengenge sing akeh banget. Dasar bobot bisa diisi pasir utawa banyu sing cukup kanggo nambah bobot kanggo njaga stabilitas.

  • Seneng produsen YMOUTDOOR Patio payung iki ndadekke wektu luang ruangan apik!12ft Double Top Cantilever Offset Patio Umbrella digawe saka pigura aluminium wêdakakêna-ditutupi lan 8 heavy-tugas Iga, kang luwih awet lan sturdier kanggo nggunakake maneh karo Pabrik Price. Fungsi rotasi 360 derajat lan setelan miring 7 nyukupi macem-macem kabutuhan. Payung dobel ndhuwur nduweni ventilasi angin kanggo sirkulasi udara sing luwih apik kanggo nyedhiyakake lingkungan sing adhem ing sangisore payung. Kanopi poliester sing awet nyedhiyakake area iyub-iyub luwih akeh kanggo sampeyan lan kanca-kanca.

Adol paling anyar Offset Cantilever Payung digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Offset Cantilever Payung lan kita duwe merek dhewe. Offset Cantilever Payung kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.