Kabar Lokal

Warta Ningbo, kalebu politik saiki, ekonomi, mata pencaharian rakyat, urusan kutha, breaking, pemandangan, budaya, olahraga, ilmu lan teknologi, pendidikan, gambar, topik khusus, planning portal laporan regional profesional
  • Saliyane ekspansi stasiun Fenghua sing ana ing jalur sepur pesisir, bagean Ningbo saka Jinyong Railway uga bakal mbangun stasiun Xikou sing anyar. Iki minangka stasiun penumpang sepur nomer loro ing Fenghua lan nomer wolu ing kutha kita. Ngendi stasiun sepur Xikou sing anyar? Sepira adoh saka Fenghua Xikou lan papan sing apik? Kepiye konstruksi saiki? Kanthi masalah kasebut, wartawan ngunjungi adegan wingi.

    2022-08-26

  • Ing tanggal 23 Agustus, kanthi woro-woro asil evaluasi proyek 2021 taunan China Port Association Green Port evaluasi, Zhejiang Port Group lan Ningbo Beilun First Container Terminal Co., LTD., anak perusahaan saka Ningbo Zhoushan Port Group, menang. judhul "port ijo lintang papat".

    2022-08-25

  • Ing tanggal 23 Agustus, nalika Pungkasan Panas, suhu dhuwur terus ing Yongcheng. Ing pabrik ndandani kapal ing Fenghua Ulchun Lake, wartawan weruh yen para buruh padha wani panas terik kanggo nindakake karya "kaendahan" kayata derusting, lukisan lan pangopènan prau nelayan, nyiapake kanggo babak sabanjure karya fishing.

    2022-08-24

  • Panas panas, Ningbo gludhug bledosan ing wayah sore, langit malah katon mega peteng, nunggu swara lan dripping thundershower bisa nyelehake suhu, ora nyana bunder saka kanca nguripake menyang "kompetisi maya werna" : sawetara kedhaftar desahan "nunggu kanggo sepi"; Sawetara netizen mung ngrekam awan warna-warni ing macem-macem wujud kaendahan; Sawetara netizen nyathet yen iki wis "akhir musim panas", amarga Akhir Panas bakal diwiwiti tanggal 23 Agustus, tegese musim gugur bakal teka kanthi istilah meteorologi.

    2022-08-23

  • Ing wayah sore, lampu-lampu memecah kesunyian wengi. Proyek Pusat Konferensi Internasional Ningbo, sing dibangun dening Biro 8 Konstruksi China, nganakake upacara lampu ing Tlaga Dongqian bubar.

    2022-08-22

  • "Patroli laut 07008 lan tug, kapalku wis ndharat ing dermaga, matur nuwun kanggo pengawal sampeyan!" Ing wayah awan dina iki, pilot operator gas alam cair (LNG) Altomama ngucapake matur nuwun marang kapal-kapal sing melu tandha ing radio VHF sawise ngrampungake berthing.

    2022-08-19

 12345...7