Kolam Renang

 Inflatable SWimming Pools

Musim panas bakal teka, tambahake sawetara game lan gawe musim panas iki. Apa cara sing luwih apik kanggo adhem tinimbang ing kolam renang.
Kolam kembung minangka cara sing apik kanggo nikmati sinar matahari lan adhem ing panas, utamane kanggo ruangan sing winates utawa seneng instalasi sing gampang lan perawatan sing sithik. Yen sampeyan ora duwe, pasang kolam renang ing ndhuwur lemah. pekaranganmu.

Ing YMOUTDOOR, sampeyan entuk macem-macem pilihan sing bisa dipilih. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nimbang pigura saka blumbang. Pigura baja awet lan kuat, pigura resin tahan karat, karat lan oksidasi. Uga, iku nolak dents lan mbungkus ing tembok. Utawa sampeyan bisa pindhah kanggo kabeh-wektu favorit inflatable utawa kiddie pools. Sabanjure yaiku ukuran, biasane gumantung saka ukuran latar mburi. Bebarengan karo ukuran, mutusake ambane lan wangun gumantung sapa sing nggunakake.

Saiki sampeyan duwe blumbang, sampeyan kudu liner kanggo njaga ngisor lan tembok aman lan njaga banyu ing panggonan. Apa sampeyan pengin blumbang ing ndhuwur lemah kanggo muter utawa digunakake minangka spa lan ngendhokke, nelusuri YMOUTDOOR kanggo nemokake blumbang ruangan nengen kanggo sampeyan.

Carane aku nyoba kanggo palingblumbang inflatable

Kanggo miwiti, kita nyiyapake saben blumbang ing permukaan sing rata miturut pandhuane pabrikan YMOUTDOOR. Kita nyathet wektu sing dibutuhake kanggo ngobong lan kerumitan ing sadawane dalan, mirsani daya tahan lan penampilan sakabehe kolam.


Golek kombinasi papat diwasa lan enem bocah saka macem-macem umur dites blumbang inflatable saben pilihan. Kita nimbang apa saben blumbang cocok kanggo pangguna sing dituju lan manawa ana fitur khusus. Yen blumbang duwe game, slide, utawa tambahan liyane, wong diwasa lan bocah-bocah nyoba kabeh kegiatan kasebut. We nyatet carane akeh wong bisa pas mulyo ing saben lan apa model iki luwih apik kanggo lounging utawa muter.


Kita milih papan kolam kategori âSakabèhé Paling apikâ kanggo 2 minggu kanggo nyoba sistem filtrasi. We floated klorin tablet lan skimmed ndhuwur kanggo njaga karesikan. Kita ninggalake opsi tanpa filtrasi paling sethithik 4 dina, nguras lan ngisi maneh yen perlu. Nalika deflating saben, kita nyatet apa blumbang wis plug saluran lan carane gampang kosong.



Pripun njaga blumbang inflatable?


Njaga blumbang kembung, kudu nggunakake jalur tes kanggo nguji tingkat klorin lan pH kanthi rutin, ngawasi jumlah banyu kanthi periodik, lan priksa manawa ana udhara utawa banyu bocor seminggu utawa sawise nggunakake akeh.

Carane ngresiki blumbang inflatable?


Bisa nggunakake persediaan reresik kayata jala kolam, vakum, tutup blumbang, lan saringan ditambah karo bahan kimia sanitasi lan jalur tes pH supaya banyu blumbang tetep resik lan aman.

 Sepira kerepe aku kudu ngganti banyu ing blumbang inflatable?


Nalika nggunakake agen pembersih kimia, ganti banyu saben 2 minggu. Kanggo blumbang bayi lan bocah sing ora dirawat nganggo bahan kimia, banyu kudu diganti saben dina.

 Suwene blumbang inflatable tahan?


Biasane, kolam renang inflatable bisa tahan nganti 2 nganti 5 taun, gumantung saka keprigelan dijaga lan cara digunakake. Jinis, materi, lan ukuran blumbang uga mengaruhi umur dawa.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranInflatableFurnitur?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Sampeyan olèh ing YMOUTDOOR dina iki. Kolam renang inflatable portabel YMOUTDOOR digawe saka bahan PVC super awet lan premium kanggo nyedhiyakake rega pabrik sing aman lan papan dolanan sing stabil kanggo bocah lan wong diwasa. blumbang bal njero ruangan kanggo kids.Taman PVC Inflatable Swimming Pool karo tembok kekandelan 0.3mm, Digawe saka bahan PVC kekuatan dhuwur, kuwat lan awet. Desain telung lapisan ndadekake blumbang luwih stabil lan mantep. Aja padha sumelang ing bab bocor udhara sanajan kolam renang inflatable wis rampung kapenuhan wong.

  • Apa sampeyan nggoleki negara dongeng kanggo bocah-bocah wulu sing ditresnani? Kolam renang pabrik YMOUTDOOR kudu dadi pilihan sing wicaksana kanggo sampeyan. Iki minangka papan sing cocog kanggo kewan-kewan sampeyan kelangan ing dina sing panas, utawa dolanan ing pantai nalika musim panas. Ruang kegiatan sing gedhe bisa nyukupi macem-macem kabutuhan sampeyan supaya bisa seneng-seneng ing kolam renang sing bisa ngancani sampeyan lan kewan sing apik banget. banyu fun karo Factory Price. Kolam kewan cocok kanggo latar mburi, teras lan kebon kanthi bahan premium lan awet. Sawise digunakake, sampeyan bisa gampang dilipat kanggo panyimpenan amarga struktur sing bisa dilipat. Kejabi, Kolam Mandi Pet Dog Collapsible Outdoor bisa digunakake minangka bathtub lan kolam kiddie lan uga kolam iwak miturut kabutuhan sampeyan. Cukup mbukak lan tambahake banyu banjur nikmati hiburan!

 1 
Adol paling anyar Kolam Renang digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kolam Renang lan kita duwe merek dhewe. Kolam Renang kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.