Camping Tabel

Camping Tabel


YMOUTDOOR®Produsèn sing bisa diprodhuksi duwe macem-macem saka sudhut tabel camping kelas gedhe sawetara camping lan kafilah Tabel, tabel iki teka ing kabeh wangun lan ukuran lan dhuwur. We duwe meja lempitan kang Pack mudhun warata nggawe iki gampang kanggo ngeterake, tabel karo sikil luwes kanggo Campers sing pengin ana meja ing dhuwur beda.Camping tabelteka ing kono dhewe ing wayah sore nalika dina sing santai mudhun ing pantai lan bali menyang lapangan duwe bbq lan lungguh ing meja kanggo nedha bengi,


 WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.  


Yen sampeyan ora arep mangan dhengkul nalika sampeyan camping, sampeyan bakal mbutuhake c kualitas dhuwur.meja amping, lan ing keneYMOUTDOOR®, duwe pilihan apik kanggo milih saka.

We ngerti tuku kanggo camp Furniture bisa dadi akeh banget, Kita nggawe kualitas dhuwurmeja campingduwe plastik lan logam siji-wong meja camping lempitan, uga tabel kanggo kulawarga kabèh njagong ing. Cepet lan gampang dipasang, banjur dilebokake supaya ora njupuk akeh ruangan ing tenda sampeyan.YMOUTDOOR®pabrik Grosir ing prices paling, kalebu , supaya whichevermeja campingsampeyan milih, sampeyan ngerti sampeyan mung entuk kualitas sing paling dhuwur.

Sing kondhang,Wong seneng kemah ing papan sing sepi, nanging umume situs sing adoh ora duwe meja piknik. Sing luwih penting, meja nggawe titik tengah sing apik kanggo kanca lan kulawarga kanggo ngumpul lan seneng-seneng karo perusahaan siji liyane. Meja portabel pancen migunani, nanging yen sampeyan miwiti nggoleki sing sampurna, sampeyan bakal nemokake kanthi cepet. ana akeh pilihan.




Apa Tuku Paling Penting kanggo Sampeyan kanthi kualitas dhuwurCamping Tabel?

Pisanan mesthi rega-Fashionmeja campingrega beda-beda gumantung saka ukuran, kualitas mbangun, lan merek. Kita wis nemokake akeh tabel sing cocog karo anggaran sing kinerjane kaya tabel sing paling dhuwur, lan disaranake opsi sing regane apik ing macem-macem titik rega.

Kapindho yaiku BOOT, KEMASAN- Bobot lan ukuran lempitan ora dadi masalah gedhe kanggo kemah mobil kaya kanggo backpacking, nanging isih apik kanggo nimbang portabilitas nalika sampeyan milih meja. Yen sampeyan bakal nggawa meja kanthi jarak sing signifikan kanggo tekan tujuan sampeyan, sampeyan bakal luwih seneng karo meja sing entheng lan bisa dikemas. Yen sampeyan bakal kemah ing situs sing bisa diakses mobil, sampeyan bisa uga pengin meja sing luwih gedhe lan luwih abot.

Sing nomer telu yaiku Dhuwur- Meja apa wae migunani kanggo njaga barang-barang sampeyan saka rereget lan wedhi, nanging meja sing ukurane 30 inci utawa luwih dhuwur bakal luwih ergonomis yen sampeyan bakal nyiyapake panganan sing serius. Meja sing luwih cendhek biasane luwih apik yen sampeyan lungguhan karo kursi; dhuwur meja panedhaan rata-rata 28-30 inci. Tabel 19 inci dhuwur utawa kurang bakal aran luwih kaya meja warung.

Kaping papat yaiku KETAHANAN / KAPASITAS BOOT- Umumé, sing sturdier meja, sing luwih abot lan bulkier iku bakal. Tabel tugas abot bisa dadi worth tradeoff ing portabilitas yen sampeyan luwih peduli babagan daya tahan lan stabilitas jangka panjang tinimbang duwe paket sing kompak lan entheng.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®R kanggo kutipan sakameja camping?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • YMOUTDOOR® meja lipat camping iki cilik lan entheng, gampang digawa lan lelungan, bisa dirakit lan dilipat nganggo tangan siji, ora ana alat sing dibutuhake. Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, meja kemah lipat mini iki bobot entheng, kuwat, angel. , tahan korosi, gampang di resiki lan cukup kuat kanggo nyukupi kabeh kabutuhan ruangan YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan supplier meja kemah ing China kanthi rega grosir. Kapasitas beban maksimal: 10kg. Tim YMOUTDOOR® ngupayakake nyedhiyakake standar layanan pelanggan sing paling dhuwur kanggo saben pelanggan kanggo mesthekake sampeyan duwe pengalaman tuku sing nyenengake. Kita uga ndhukung layanan kustomisasi, ODM lan OEM. Yen sampeyan duwe pitakon, pitakon utawa butuh pitulung, hubungi kita langsung.

  • Digawe saka polyethylene (HDPE) kapadhetan dhuwur, meja ding lempitan plastik iki nduweni tampilan sing resik lan rapi kanthi desain multifungsi sing ndadekake sampurna kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan. Mupangat saka sikil sing bisa diatur kanthi dhuwur, ora perlu kuwatir yen meja ora stabil amarga lemah sing ora rata ing njaba. Kajaba iku, sikil pigura baja nyedhiyakake dhukungan sing dibutuhake kanggo nggawe meja lempitan plastik bisa tahan beban statis sing abot. Iki minangka meja kompak sing apik kanggo kemah, piknik, perjalanan karavan lan kanggo papan sing ora cukup papan.

  • Meja piknik portabel iki digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi. Ora gampang teyeng utawa pecah, kuwat banget lan awet, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe. Meja samping camping ruangan lipat bisa digunakake kanggo pesta BBQ ruangan, meja teras cilik kanggo teras, meja sisih logam kanggo piknik lan ing loteng sampeyan ing njero ruangan lan ruangan.

  • Kita tansah mikir babagan carane luwih seneng wektu luang. Mulane, produk YMOUTDOOR asring duwe kaluwihan portabilitas, operasi sing gampang lan multi-fungsi.Paket sing entheng lan cilik ndadekake portabel, nanging nalika dibukak, nduweni area panyimpenan sing wiyar. Iku bakal nggawe sampeyan luwih anteng ing saben piknik, camping, tailgate, acara, etc.Outdoor Portable Folding Tailgate Table Produsen China karo Pabrik Price,Digunakake kanggo camping, tailgating, acara olahraga, nggunakake njero ruangan, BBQs

  • Nalika sampeyan lan kanca-kanca camping njobo, sampeyan bisa uga kudu iki YMOUTDOOR camping table.YMOUTDOOR Produsèn meja lempitan digawe saka aluminium kualitas, lan wis spasi panyimpenan gedhe lan gampang kanggo nindakake lan transportasi karo Pabrik Price. YMOUTDOOR desain kompak lan portabel unik nawakake cara sing paling trep kanggo nginstal lan melu tanpa piranti sing dibutuhake. Ing dhuwur saka Portable Aluminium Folding Camping Table diatur, sampeyan bisa nemokake dhuwur cocok nalika sampeyan nggunakake. Utamane, papat sikil bisa diatur kanthi mandiri ing dhuwur sing beda-beda, supaya bisa adaptasi karo kahanan lemah sing ora rata. Meja lipat iki bakal menehi pengalaman panedhaan ruangan sing nyenengake kanggo kegiatan njero ruangan lan ruangan kayata kemah, piknik, barbecue, pesta latar mburi, lsp.

  • Saben dhaharan ing kemah sing apik mbutuhake meja makan sing apik. Produsen YMOUTDOOR iki Meja Camping Piknik Roll Up Ringan sing cocog karo alam, ngidini sampeyan ngendhokke lan nikmati hawa seger. Ndhuwur meja gedhe gampang dipasang lan dilipat: Meja bisa digulung lan dilipat, supaya gampang dipasang lan dilipat, trep kanggo digawa lan disimpen kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. wong lan bisa nyimpen akeh panganan. Digawe saka kayu kualitas dhuwur saka sumber sustainable, kang ora mung banget hiasan nanging uga utamané awet lan tahan cuaca, iku awet lan nduweni umur layanan dawa, minangka stand tanduran utawa meja mburi, sampurna kanggo camping, barbecue, piknik. , pesta latar mburi, lsp.

Adol paling anyar Camping Tabel digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Camping Tabel lan kita duwe merek dhewe. Camping Tabel kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.