Kursi Swing Egg

Kursi Swing Egg


Apa Kursi Telur?
 

Kursi endhog iku sejatine kursi sing bentuke setengah endhog. Padha uga dikenal minangka kursi ayunan, kursi basket gantung, utawa hammocks endhog.


Apa kursi endhog pancen nyaman?

Kursi endhog duwe konstruksi awet lan kepenak banget nggawe kursi ayunan cocog kanggo ruangan ruangan ruangan. Mesthi, para panuku sing seneng ujar manawa iki minangka kursi ruangan sing paling nyaman sing diduweni, ngalahake tingkat istirahat saka hammock.


Pira bobote kursi endhog gantung?
Bobot pangguna individu maksimal 360lbs.

Apa sing apik banget babagan kursi endhog?
Kursi endhog nyedhiyakake tingkat kenyamanan lan dhukungan sing apik kanggo awak. Dadi ergonomis, wangun sing mlengkung bakal ndhukung punggung lan utomo. Iku uga mbantu supaya otot sehat. Kanggo kenyamanan tambahan, sampeyan bisa nambah bantal.

Ing ngendi sampeyan nyelehake kursi endhog?
Kursi endhog bisa digunakake ing saindhenging omah lan katon apik ing teras utawa teras. Akeh kursi endhog bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan. Nanging, ora kabeh kursi bisa digunakake ing njaba ruangan. Priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan pabrikan kanggo ndeleng yen kursi sampeyan cocog kanggo panggunaan ruangan.

View as  
 
  • Kursi Egg Gantung kualitas dhuwur populer digunakake ing teras latar mburi, dek, ing kamar srengenge utawa kebon, utawa cedhak kolam renang, utawa bar ruangan. lan technical support.set iki kalebu stand baja awet lan basa karo Rampung wêdakakêna-dilapisi atraktif sing nolak karat kanggo nggunakake tahan suwe.

  • Kursi Telur Wicker Gantung 2 Wong sing berkualitas tinggi, Produsen nggunakake pipa baja tebal sing berkualitas tinggi kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. kursi sing dikuatake saka kursi ayunan, lan sumber suspensi lan rantai sing dikuatake njamin gerakan goyang sing lancar lan lembut, lan kapasitas bobot maksimal 618 kilogram, dadi kursi teras santai sing santai kanggo sampeyan lan kanca. lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Produsen YMOUTDOOR ruangan 2 Kursi Rotan Egg Swing Kursi duwe fitur lempitan kanggo panyimpenan gampang pas 2 wong kanggo seneng wektu ruangan bebarengan karo Pabrik Price. Kursi endhog rotan diprodhuksi nggunakake anyaman PE premium kanthi pigura baja kanggo umur dawa sing paling dhuwur. Kursi endhog jogan kanthi stand minangka tambahan sing apik kanggo persiyapan apa wae kanggo kabeh cuaca, kayata papan ing njaba, teras latar mburi, dek, ing ruangan srengenge utawa kebon, utawa cedhak kolam renang, utawa Bar ruangan.

  • Kita minangka pabrik kursi teras gantung China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Swing Swing Kanopi Baja 2 Wong profesional lan Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. . Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kursi ayun endhog rotan digawe saka pigura logam sing dilapisi bubuk lan ditenun nganggo rotan sintetis sing mewah nggawe papan sing apik lan ndhukung kanggo ngaso. Iku cukup kuat kanggo nahan nganti 275 lbs, lan nolak kabeh jinis kondisi cuaca.Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku Kursi Swing Egg Rotan paling anyar, paling anyar, murah, fashion lan berkualitas tinggi. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

 1 
Adol paling anyar Kursi Swing Egg digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Swing Egg lan kita duwe merek dhewe. Kursi Swing Egg kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.