Kursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat
  • Air ProKursi Gantung Telur Rotan PE Lipat

Kursi Gantung Telur Rotan PE Lipat

Kursi Egg Gantung kualitas dhuwur populer digunakake ing teras latar mburi, dek, ing kamar srengenge utawa kebon, utawa cedhak kolam renang, utawa bar ruangan. lan technical support.set iki kalebu stand baja awet lan basa karo Rampung wêdakakêna-dilapisi atraktif sing nolak karat kanggo nggunakake tahan suwe.

Model:YM Patio Lipat Kursi Ayun Teras PE Anyaman Telur Kursi Gantung Kursi Gantung Kursi Gantung w/Berdiri dan Bantal untuk Outdoor Indoor, Beige YMEC002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YM GrosirPatio Kursi Swing LipatTeras PE Wickerendhog

gantungKursi Hammock Kursiw / Ngadeg lan Bantal kanggo ruangan

Ing njero ruangan, Beige



Katrangan

Kualitas dhuwurKursi Gantung Telurpopuler digunakake ing teras latar mburi, dek, ing kamar srengenge utawa kebon, utawa cedhak kolam renang, utawa bar ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apikTeras Lipat PE Anyaman Kursi Gantung Telurfor sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.this set kalebu awet baja ngadeg lan basa karo atraktif powder-dilapisi Rampung sing nolak karat kanggo long lasting nggunakake.

Spesifikasi

Bahan :Baja Paduan

Kain: Poliester

Fitur: Awet / Waterproof
Bobot bantalan: 150 Kg
Packing: standar ekspor
Ukuran Basket: 110x80x53cm

Kedalaman Tengah Kursi Basket: 55cm
Diameter tabung C-Frame: 60X2.6mm
Diameter tabung X-Base: 42X1.5mm
Ketebalan kursi lan bantal: 12cm
Dudukan Hammock Ukuranï¼115x87x198 cm
NW/G.W.: 25/29KGS
Paket: 117x84x17 CM 1 PC/BOX

40'HQ: 394 pcs

Logo/Warna: OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi

CATETAN:Kanggo tutorial instalasi, Mangga klikWarta Industri.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.





Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur




Tipe produk:Kursi Gantung Gantung
Bahan Rangka: Baja

Bahan njaba kranjang: Rotan
Warna Bingkai: Bingkai Ireng + Keranjang Rotan Coklat
Bantal lan bantal Werna: Beige / Biru
Kapasitas bobot: 150KGS
Cocog kanggo Lokasi ing njero ruangan / ruangan
Kelengkapan Utama: Bantal Headrest, Bantal Kursi,Ngadeg, Kursi Hammock
Liyane kalebu tali safety, aksesoris lan alat sing dibutuhake
Tas Panyimpenan Klebuï¼Ora
Kekiatan: Tahan Cuaca; Tahan banyu; Tahan UV
Supplier Approved Use: Residential Use; Panggunaan Oran Residential

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Kapasitas:Tunggal
Kapasitas bobot:150KGS.
Warna Hammock:Grey/Ireng
Bahan Kain Hammock:Poliester
Panggonan:Gunakake njaba Mung
Hammock Ngadeg Klebu:ya wis
Bahan Konstruksi Ngadeg:logam
Warna Ngadeg:ireng
Bahan Rantai:baja
Spreader Bar Klebu:Ora
Bantal Klebu:ya wis
Warna Kain Bantal:abu-abu
Sarung Bantal sing bisa dicopot:ya wis

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur

Porch Foldable PE Wicker Kursi Gantung Telur


Panas Tags: Kursi Gantung Telur Rotan PE Lipat, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.