Kursi Zero Gravity

Kursi Zero Gravity


   Tdheweke ngaturzkursi gravitasi erominangka perabot ruangan sing unik sing nggantungake awak nalika sampeyan lungguh, nggawe rasa ora bobot.

Kanggo mbantu sampeyan nemokake kursi kanggo kabutuhan tuku,YMOUTDOOR®menehi sing paling apikkursi nul gravitasilan prices paling.

We nggolongake wis ing produksikursi nul gravitasi, kita uga nampa layanan pangaturan dhewe lan ndhukung ODM lan OEM.


Pandhuan Pembeli:


Sadurunge tuku fashiongravitasi nulkursi y, iku penting kanggo ngerti carane desain mengaruhi pengalaman pangguna lan comfort.Coba faktor ing ngisor iki nalika ngurutake pilihan sampeyan.


Bahan
 Kursi gravitasi nol biasane digawe saka bolong tekstil utawa kain poliester.


Kursi Tesla-meshluwih terjangkau tinimbangkursi poliester.

Nalika textilene breathable lan tahan cuaca, iku ora nyaman minangka polyester amarga lack padding.


Kain poliester biasane dilengkapi bantalan kanggo nyedhiyakake kenyamanan tambahan. Nanging, luwih larang lan kurang tahan cuaca tinimbang bolong tekstil.

Padding
Padding bisa ditemokake ing saindhenging fashionkursi nul gravitasi.







Contone, anyarkursi nul gravitasinduweni bantal sing bisa dicopot kanggo ndhukung

sirahmu.








Sing kegedhenkursi nol gravitasi loungedilengkapi kursi lan bantalan mburi

kanggo comfort awak lengkap.








Lumbung
palingkursi nul gravitasiteka karo tray utawa meja sisih kanggo ombenan utawa barang pribadi liyane.


The AdjustableKursi Lounge Zero Gravitynerangake karo tray dipindhah karo rong wadhah tuwung, wadhah ponsel lan slot tablet.


Nggolek soko ing kursi gravitasi nul?


Panglipur

Nalika kabeh fashionkursi nul gravitasidirancang karo comfort ing atine, sawetara luwih nyaman saka liyane.

Preferensi pribadhi umume bakal nemtokake jinis materi sing paling nyaman lan mbantu sampeyan milih ing antarane gaya berlapis, tanpa bantalan lan liyane.

Uga, nimbang faktor kayata apa materi kursi ambegan lan sepira panas sing ditahan nalika diselehake ing njaba ing srengenge panas.


Fitur

Saliyane nggawe sampeyan aran bobot, sawetarakursi nul gravitasidilengkapi fitur tambahan kanggo nggawe recliner luwih nyaman.





Sawetara teka karo kere kanggo njaga srengenge metu, nalika liyane teka karo tray

meja kanggo nahan ombenan.

Yen sampeyan pengin njaga kursi gravitasi nol ing njaba, pilih kain sing awet.








Yen sampeyan arep njupuk karo sampeyan, pilih salah siji sing entheng lan gampang dilipat.









Ukuran

Priksa manawa kursi sampeyan pas karo ruang sampeyan. Nanging priksa manawa sampeyan lan sapa wae sing bisa nggunakake bakal njagong kanthi apik ing kursi kasebut.

akehkursi nul gravitasiluwes lan pas wong kabeh ukuran.

Nanging sing luwih dhuwur utawa luwih cendhek kudu nggawe manawa dheweke nemokake sing cocog karo dheweke.


BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayataayunan gantung,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan saka kursi nul gravitasi?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • Produsen YMOUTDOOR® anyar iki 3 Pieces Zero Gravity Kursi Recliner, kalebu loro gravitasi nol recliners lan portabel meja lempitan. Tambah papan meja ekstra lan prasaja, kursi nyaman kanggo pesta latar mburi sabanjuré utawa trip camping. Meja lipat hangable iki nduweni 2 wadhah cangkir bolong, desain lipat lan kain sling sing bisa ambegan kanggo kabeh cuaca. Tali bungee sing nyambungake permukaan meja serat sintetik menyang pigura baja sing kuat mbantu nambah meja cilik. Bingkai baja sing dilapisi bubuk yaiku cuaca, luntur, lan tahan nggunakake supaya sampeyan bisa santai, ngresiki, lan nyimpen set iki kanthi gampang. Tabel iki sampurna nglengkapi pesawat saka kursi gravitasi karo nduwèni ngombe pindho sing apik kanggo Patio utawa jejere recliner sembarang. Fitur ngiringake ora rampung warata. Gampang nyiyapake, ngunci papan sampeyan ing kursi, lan santai ing teras, dek, kemah, perjalanan kemah, utawa barbekyu latar mburi kanthi kursi ekstra iki.

  • Kursi gravitasi nol produsen YMOUTDOOR® iki nyaman, apik gayane, gampang diatur. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan kursi gravitasi nol ing China duwe rega tuku pabrik sing murah banget. Kursi gravitasi nol ruangan ruangan sing sampurna kanggo kemah, pinggir pantai, kolam renang utawa ing endi wae ing omah sampeyan. Poliester tahan cuaca lan pigura baja sing dilapisi bubuk sing luwih kuat kanggo tampilan apik lan umur dawa. Kalebu headrest lan wadhah cangkir sing bisa dicopot, lan kita wis nganyarke wadhah cangkir dadi versi sing luwih kenthel, luwih gedhe, lan migunani. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

 1 
Adol paling anyar Kursi Zero Gravity digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Zero Gravity lan kita duwe merek dhewe. Kursi Zero Gravity kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.