Kursi Hammock

Apa sing diarani kursi gantung?
Kursi Hammock, uga dikenal minangka kursi gantung utawa ayunan. Dheweke menehi sampeyan rasa nyaman sing padha karo hammock ukuran lengkap nanging kanthi desain sing lungguh lan bisa luwih kondusif kanggo nikmati macem-macem kegiatan.


Apa kursi hammock apik kanggo sampeyan?

Awak kita matur nuwun nalika kita ngalih menyang kursi hammock tinimbang nggunakake kursi kaku kanggo jam dawa sing ora apik. Keluwesan kursi nyuda tekanan ing balung mburi lan sendi sing uga nyuda inflamasi lan nyeri, utamane ing gulu lan punggung.


Pira bobot sing bisa nahan kursi hammock?

Kursi Hammock cenderung kanggo nahan 250 kilogram.

Sepira dhuwure kursi hammock?
Dhuwur paling apik kanggo kursi gantung paling sethithik 30 nganti 40 sentimeter (11,8 nganti 15,7 inci) saka lemah.


Pira papan sing dibutuhake kanggo kursi gantung?

Saenipun, sampeyan butuh sekitar 3 kaki ruang ing mburi kursi rotan gantung supaya sampeyan bisa ngayun-ayun, ditambah 2 kaki ing sisih kiwa kanggo nyegah tembok utawa pager. Kursi krasa paling apik ing sekitar 25-28â³ saka lemah.


View as  
 
  • Seneng wektu luang karo wong sing dikasihi ing kursi hammock pabrikan YMOUTDOOR iki! Nampilake gaya unik lan desain 2 kursi, 2-Person Macrame Swing Hammock Chair minangka campuran fungsionalitas lan estetika sing apik. Kajaba iku, pigura baja sing kuat lan tali tenunan sing kuat nyedhiyakake kursi ayunan kanthi kapasitas muatan dhuwur 330 lbs sing didol kanthi rega murah. Jaminan kualitas, mula sampeyan lan kanca utawa kulawarga seneng ngayun bebarengan. Kajaba iku, bantal super empuk, sandaran arched lan breathable nyedhiyakake sampeyan kanthi kepenak. Thanks kanggo desain sing bisa dilipat lan entheng, sampeyan bisa ngirit tenaga kanggo nggawa menyang papan sing dikarepake. Instalasi bisa rampung ing breeze, lan sampeyan bisa milih pindho pancing utawa cara pancing siji sing kaya.

  • YMOUTDOOR hanging wit tarub Produsen China digawe saka 600D Oxford, supaya luwih tahan nyandhang lan luh resistance for sale ing rega terjangkau. Kémah gantung nduweni desain ndhuwur 2 lapisan, sing luwih tahan banyu. Musim panas wis teka, cepet nyiyapake tarub ayunan kanggo bocah-bocah supaya bisa main kanthi seneng. dolan!

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Hammock Tassels Hanging Swing profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining Kursi Gantung Macrame Portabel profesional kanthi produsen Kanthong Sisih lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Gantung Gantung Gantung sing profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining Kursi Gantung Bar Baja profesional kanggo produsen Outdoor Indoor lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

Adol paling anyar Kursi Hammock digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Hammock lan kita duwe merek dhewe. Kursi Hammock kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.