2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi
  • Air Pro2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi

2-Wong Macrame Swing Hammock Kursi

Seneng wektu luang karo wong sing dikasihi ing kursi hammock pabrikan YMOUTDOOR iki! Nampilake gaya unik lan desain 2 kursi, 2-Person Macrame Swing Hammock Chair minangka campuran fungsionalitas lan estetika sing apik. Kajaba iku, pigura baja sing kuat lan tali tenunan sing kuat nyedhiyakake kursi ayunan kanthi kapasitas muatan dhuwur 330 lbs sing didol kanthi rega murah. Jaminan kualitas, mula sampeyan lan kanca utawa kulawarga seneng ngayun bebarengan. Kajaba iku, bantal super empuk, sandaran arched lan breathable nyedhiyakake sampeyan kanthi kepenak. Thanks kanggo desain sing bisa dilipat lan entheng, sampeyan bisa ngirit tenaga kanggo nggawa menyang papan sing dikarepake. Instalasi bisa rampung ing breeze, lan sampeyan bisa milih pindho pancing utawa cara pancing siji sing kaya.

Model:2-wong Hammock Kursi Macrame Swing karo Soft Bantal YMMS001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


2-WongKursi HammockMacrame Swing karo Soft Cushion


Katrangan

Seneng wektu luang karo wong sing dikasihi ing fashion pabrikan YMOUTDOOR ikikursi hammock! Nampilake gaya unik lan desaing2 kursi, Macrame 2 WongKursi Hammock Swingiku campuran gedhe saka fungsi lan estetika. Kajaba iku, pigura baja sing kuat lan tali tenunan sing kuat nyedhiyakakekursi ayunx

Spesifikasi

warna: Abu-abu Muda
Bahan:35% Polyester + 65% Tali Katun; Pipa galvanis
Sakabèhé ukuran:51.25" W x 29.5" D x 15.75" H/131X75X40CM
Ukuran Kursi:43.25" W x 27.5" D/110X70CM
Ukuran bantal:43.25" W x 26.5" D x 3.25" / 110x67.5x8CM

Rincian Kemasan1 Piece / Karton; 139x54x12.5cm

Kapasitas bobot: 240kg
Bobot:7 kg

MOQ: 500 unit
Logo/Warna:OEM, ODM

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel:  7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo YingmingImp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desainglan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



2-WongMacrame Kursi Hammock Swing

2-WongMacrame Kursi Hammock Swing

2-WongMacrame Kursi Hammock Swing

2-WongKursi HammockMacrame Swingkaro Soft Cushion: 

Iki gaya bohohammock gantung 

kursi duwe jaring macramepola gantung pinggiran tassels kanggo katon unmatched saka keanggunan. Sampeyan bisa

gunakake kanggo istirahatutawa nampilake minangka pusat unik lan dekoratif.

DULUR KUDUS: 

Wong 2Kursi Hammock Macrame Swingkaro Soft Cushionis banget kanggo sayah

karo kanca utawa minangka panggonan kanggonyekel sawetara wektu piyambak njobo.

Iki ndadekake 2-WongKursi Hammock Macrame Swingkaro Soft Cushion

becik kanggo teras ngarep, ngisor wit, taman,kamar turu, ruang tamu, loteng lan liyane.




2-WongMacrame Kursi Hammock Swing

LUNGGU NYAMAN: 

Komposisi katun gawenan tangan lan bantal kursi nggawa lungguh sing nyaman

pengalaman nalika maca, nonton TV, lan charting. Desaingentheng sakakursi gantung

ngidini persiyapan, transportasi, lan panyimpenan sing gampang.
BODY LOGAM:

Ing 2-WongKursi Hammock Macrame Swingpigura logam dikiataken menehi stabilitas

lan tahan lama,nalika construction kuat iku becik kanggo nggunakake long-term. Desaingpola jaring ngidini sirkulasi udara

sedina muput, supaya sampeyan kelangan ing cuaca panas.

2-WongMacrame Kursi Hammock Swing


Versatile kanggo ruangan njero ruangan / ruangan.

Saka kamar turu menyang teras, nikmati saben menit wektu luang.

Lounge ngubengi patio kabeh musimdawa utawa seneng ngulandara ing panggonan paling ora dikarepke. Gantung Panjenengan2-Wong

Kursi Hammock Macrame Swingingkamar turu kapan wae sampeyan butuhakekanggo nggulung lan "nyingkir" utawa dipasang ing a

kamar dolanan, ruang tamu, utawa kamar srengenge.

Nglampahi dina maca ingdek, sayah ing blumbang, utawa nestling menyang "kepompong" ing Patio. Nalika wengi tiba,

nyawang lintang saka Panjenengan 2-WongKursi Hammock Macrame Swingkaro tampilan sing nempatno sampeyan ing jog paling

ing omah. Nalika sampeyan siyapkanggo nemokake maneh, mungngeterake ayunan entheng iki menyang tujuan sabanjure. Iku

bisa dipindhah saka ngendi waeemper ngareping musim semi menyang njero omah nalika musim dingin.

2-WongMacrame Kursi Hammock Swing


  • 2-WongKursi Hammock Macrame Swingnduweni pola jaring macrame kanthi tassel pinggiran
  • Desaingrong kursi, apik kanggo santai karo kanca
  • Becik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan
  • Digawe saka logam padhet kanggo kekuatan lan daya tahan sing dawa
  • Punggung rada mlengkung, bantal kursi, lan sandaran tangan njamingkenyamanan



2-WongMacrame Kursi Hammock Swing


Panas Tags: 2-Person Macrame Swing Hammock Chair, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.