Camping Tarub

Camping tarub


 At YMOUTDOOR®Produsen pengin nggawe manawa sampeyan tuku barang perabot ruangan sing paling apik nalika sampeyan tuku online.


 HingYMOUTDOOR®kita nyedhiyani panjelajah enom lan tuwa karo peralatan paling gedhe kanggo ngulandara, lan tarub ora istiméwa!

Produsèn YMOUTDOOR setya offeringYMOUTDOOR® customers with the best range of tents for purchase for sale at affordable price, excellent service and technical support .

 


Key pertimbangan kanggo tuku grosirkemah tarub:

Dibangun kanggo moments paweling lan campings quaint, cilikpop-uputawatarub gampang-pitchiku sampurna!

Yen kelompok sing sethitik luwih ing ukuran, banjur njupuk liwat terrain grassy ing apa wae saka tarub 5-wong kanggo tarub ageng 10-wong! Pilih tarub pole tradisional utawa kontemporerTenda Tepeeutawa malah pilihan Inflatable Tent!

Yen nguber solo luwih gaya, banjurtenda backpackinglantarub entheng. Tenda siji lan tenda wong loro iki super fungsional ing desain geodesik lan terowongan.

Apa idaman camping ing pucuk pucukYMOUTDOOR®Wis akeh koleksi tenda kanggo dituku, mung kanggo sampeyan.




JENIS:Tenda Kab, KubahTarub,pop-upTarub,pantaiTarub,trukTarub,Tarub Cots.


Dhuwur Puncak- Nalika kemah kanggo siji sing cukup dhuwur kanggo ngadeg lan obah. Tenda kanthi pucuk dhuwur lan cedhak tembok vertikal nduweni papan sing paling bisa digunakake, nanging uga duwe masalah liyane ing kahanan angin. Pesthekake nggunakake totoan lan guyline sing cocog kanggo mbantu ndhukung tenda sing luwih gedhe lan ngindhari masalah.

VENTILASI- Duwe ventilasi sing apik penting kanggo ngontrol kondensasi internal. Mangga madosi tarub dirancang karo vents gendheng cukup sing ngidini udhara seger kanggo sirkulasi, udan utawa sumunar. Ora nyenengake yen dikurung ing tenda sing lembab tanpa ventilasi nalika cuaca dadi ora apik. Sawetara tarub duwe zippers sing ngijini sampeyan kanggo ngakses vents ndhuwur karo kickstands saka interior tarub, kang teka ing Handy ing tarub karo gendheng dhuwur sing hard kanggo nggayuh ing njaba. Pesthekake kanggo stake metu sisih rainnly kanggo sirkulasi udara sing luwih apik.

JUMLAH LAWANG -Bisa mlebu, metu, lan ngakses peralatan ing vestibules tanpa ngganggu saben liyane ndadekake lelungan kemah luwih nyenengake. Lawang lawang lan ruang vestibule sing nyukupi minangka kunci nalika udan lan saben wong kepengin mlebu tenda lan metu saka sandhangan sing teles utawa reged kanthi cepet.

VESTIBULES lan AWNINGS- Biasane, vestibules minangka area sing ditutupi kanggo nglindhungi lan nyimpen peralatan utawa sepatu ing njaba tenda. Yen arep kemah ing panggonan sing kerep udan, pesthekake yen kemah duwe siji utawa luwih vestibule sing apik, supaya ora kudu nggawa peralatan teles utawa lendhut ing njero ruangan turu. Sawetara vestibules uga bisa diowahi dadi kere kanggo iyub-iyub nggunakake aksesoris pole (ora klebu). Sawetara campers nggawa iyub-iyub utawa layar house kapisah sing bisa diatur ing tengah, adoh saka tarub, nalika liyane seneng nggunakake kere langsung ditempelake menyang tarub kaya emper.

GAMPANG SETUP- Kaya sing dingerteni kabeh, nyiyapake kémah sing sepisanan bisa dadi tantangan, nanging dadi luwih gampang kanthi latihan. Akeh tenda sing dirancang supaya intuisi lan cepet dipasang kanthi kode warna, klip gesper, lan pituduh sing gampang.

 


UKURAN:

KASUS PENGGUNAAN: BusanaCamping tarubumume bisa dipérang dadi model temenan kanggo mobil camping lan sing dimaksudaké kanggo backpacking. CustomizedKemah mobilasring digawe saka bahan kain lan pigura sing luwih kenthel (mula luwih abot), lan desaine, nalika dikempalken, asring luwih gedhe. Tarub iki dimaksudaké kanggo digunakake ing campings ngendi bisa salah siji drive ing utawa ndharat ing jarak cendhak saka panggonan parkir. Model backpacking dirancang kanthi kain sing luwih entheng lan tipis lan bahan pigura, lan dikemas kanthi cukup cilik supaya bisa dilebokake ing tas ransel supaya bisa digawa mlaku kanthi jarak sing adoh.

MUSIM: Akeh tarub bakal diwenehi label utawa kadhaptar minangkatarub telung mangsa, tegese padha dimaksudaké kanggo nggunakake sak spring, panas, lan tiba.

BOOT: Kémah asring minangka salah sawijining barang sing paling abot ing tas ransel sing apik, lan liwat wektu,




Tenda mangsa:


3-Musim Tarub - 3-Musim tarubminangka jinis tenda sing paling umum lan biasane digunakake nalika musim panas nalika cuaca cerah.3-Musim tarubcenderung duwe ventilasi sing apik lan bakal nglindhungi sampeyan saka udan lan serangga, nanging bisa uga ora cukup kuat kanggo nahan angin gedhe kanthi udan deres utawa angin gedhe.

3-4 Mangsa Tarubs - Duwe sawetara fashion3-mangsa tarubbisa digunakake wiwit awal musim semi nganti pungkasan musim gugur. Padha dirancang kanthi proteksi cuaca sing luwih akeh lan ngupaya nyedhiyakake keseimbangan ventilasi, kekuatan, lan retensi panas. Kémah-kémah iki asring awujud kubah kanggo ngeculaké udan lan salju sing entheng kanthi kutub sing rada kuwat kanggo menehi kaku struktur kanggo nahan angin. Mabur udan biasane bakal luwih lengkap lan ngluwihi meh menyang lemah karo siji utawa luwih vestibules kanggo njaga gear lan sepatu garing.

4-Musim Tarub - Biasane, 4-mangsa tarubpaling apik kanggo wong-wong sing arep kemah ing salju lan cuaca sing ora becik, nanging akeh banget kanggo umume wong-wong sing kemah mobil 3 musim amarga umume luwih abot lan gedhe banget. Dheweke cenderung duwe profil sing luwih murah lan luwih bentuk kubah kanggo ngeculake salju lan angin gedhe. Siji downside kanggo classy4-mangsa tarubiku padha duwe akeh kurang ventilasi, kang bisa nggawe wilayah urip banget anget lan stuffy ing kahanan panas.Customized4-mangsa tarubpaling apik kanggo camping mangsa utawa lelungan dawa ing udan deres nalika iku penting kanggo duwe papan perlindungan sing anget lan aman.


BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaCamping tarub?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake perabot ruangan kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • Iki minangka tenda glamping kembung kanggo kemah, lelungan cilik lan aktivitas pantai.Tabung kembung tinimbang kutub, nggunakake teknologi sinar udara majeng, tenda kemah kembung glamping iki dilengkapi pompa manual sing ngidini sampeyan ngobong tenda udhara anti banyu kanthi cepet sajrone 3 menit.

  • Kémah hiking backpacking lapisan dobel sing bisa disesuaikan entheng lan cukup awet kanggo hiking ing dalan. Originally dirancang minangka tarub pokok kanggo pecandu backcountry lan outdoorsmen. Kémah muter iki nduweni awak bolong pati, lantai anti banyu kanthi jahitan lan payung sing diikat, lawang ritsleting pindho, kutub fiberglass lan tas mawa kompak. Kémah kulawarga anti banyu sing gampang dipasang iki nduweni kombinasi fitur sing tepat lan operasi sing gampang kanggo hiking, camping, prahu lan papan perlindungan ing njobo gedhe.

  • Seneng produsen YMOUTDOOR® iki tenda pantai camping seneng! YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok tenda kemah ing China.Tenda Camping Lapisan Tunggal ing njaba digawe saka poliester dilapisi perak 180T, sing ambegan, tahan luh, lan tahan UV. Kangge, lantai nggunakake oxford nilon kuwat lan anti banyu. Kutub serat kaca nduweni kekuatan dhuwur nalika tetep entheng. Lan bisa dikempalken menyang tas portabel klebu kanggo ease saka transportasi for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.For akhir minggu camping utawa petualangan outdoor, tarub iki mesthi pilihan apik. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Tenda 2-Wong sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis dening YMOUTDOOR® furnitur ruangan profesional Produsen China minangka peralatan kemah sing sampeyan butuhake kanggo nggawe petualangan ruangan sampeyan dadi nyenengake lan ora bisa dilalekake. Camping Backpacking 2 Wong sing kompak lan entheng iki didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis nduweni kombinasi fitur sing tepat lan operasi sing prasajaâsampurna kanggo hiking, camping, festival musik ruangan, utawa nyedhiyakake papan perlindungan ing pantai.

  • Nyetel tenda camping sawise ngulandara camping dina dawa bisa dadi tugas ngepenakke, nanging saiki sampeyan bisa nindakake sing gampang karo siji tutul pop munggah tarub kanggo 4 wong, YMOUTDOOR 4 Wong Instan Pop up Camping Tenda kanggo backpacking super cepet kanggo nyiyapake lan Pack nalika nyediakake comfort banget lan comfort. ing njero tenda supaya lingkungan tetep seger. Seneng penak paling nalika nyetel YMOUTDOOR camping tarub entheng sing nawakake comfort cahya ing njobo!

  • YMOUTDOOR® iki tenda ruangan hidrolik hidrolik dobel-deck kanthi hidrolik pneumatik. Camping Waterproof otomatis 3 Wong Tarub wis support hydraulic kanthi otomatis dipasang ing ndhuwur, supaya sampeyan bisa gampang kanggo nyiyapake utawa Pack munggah. Lapisan sliver 180t nambah waterproofing. Sing paling penting, jala nyegah nyamuk mlebu. Anteng ndadekake tarub gampang digawa. Tarub otomatis ndadekke sampeyan pengalaman camping luwih trep. Iku pilihan apik kanggo camping, lelungan lan hiking.YMOUTDOOR® katon nerusake kanggo dadi partner long term.

Adol paling anyar Camping Tarub digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Camping Tarub lan kita duwe merek dhewe. Camping Tarub kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.