Lounge Chaise ruangan


Lounge Chaise ruangan


Yen sampeyan mikir babagan musim panas, salah sawijining gambar pisanan sing muncul ing sirah sampeyan yaiku lungguh ing kursi santai ing njaba ruangan, luwih becik ing pinggir kolam renang. Loungers patio iki, kanthi sudut sing bisa diatur lan bantal sing nyaman, cocog kanggo maca, turu lan penyamakan, mula dadi pokok latar mburi. Padha teka ing macem-macem saka sudhut ukuran lan gaya, kalebu lounge chaise pindho minangka amba amben ukuran lengkap, lan akeh bahan beda, kayata logam, kayu, jati, plastik utawa rotan.

Nalika sampeyan siyap-siyap kanggo ndandani koleksi kursi santai ruangan, priksa manawa tips iki migunani.


YMOUTDOOR nduwe perabotan ruang tamu kanthi macem-macem gaya, Contone:Kursi Kursi Luar Ruangan, Kursi Kursi Luar Ruangan Aluminium, Kursi Kursi Luar Ruangan, Kursi Kursi Luar Ruangan Akasia, Kursi Kursi Luar Ruangan.


YMOUTDOOR gampang kanggo entuk tampilan sing dikarepake. Amarga pabrik furnitur ruangan China duwe spesialisasi ing manufaktur. Ana uga tutup furnitur kanggo nglindhungi potongan sampeyan saka cuaca, bebarengan karopayung patios kanggo nyedhiyani iyub-iyub ing dina panas.



Bisa sectionalprabot pationgijini sampeyan nggawe susunan selaras. Sampeyan uga bisa mindhah bagean-bagean supaya cocog karo macem-macem kesempatan. YMOUTDOOR nduwe pirang-pirang potongan ruangan ruangan fashion sing bisa digabungake kanggo nggawe tampilan sampeyan dhewe.


Wawasan liyane nalika blanja yaiku warna bantal perabotan sampeyan. Ngomong bantal, ganti karo sing anyar ngidini sampeyan ngganti tampilan teras sampeyan kanthi gampang. Umume kursi teras dilengkapi bantal kanggo lungguh sing nyaman; sampeyan uga bisa tuku bantal kanthi kapisah. Sampeyan bisa cocog bantal kursi kanggo saben liyane kanggo katon sampurna tumata utawa mix-lan-cocog werna lan pola kanggo katon luwih kasual.



Apa jenis kursi santai ruangan ruangan sing kasedhiya?

Yen sampeyan seneng ngobrol cilik karo kanca, lounge chaise dobel sing apik dipasangake loro kursi sing kapisah, sing luwih gampang ngobrol. Yen sampeyan seneng tampilan sing prasaja, kursi wicker occasional minangka pilihan sing apik. nalika fashion kursi armless impart modern, dipikir minimalis.Saben fitur iki bakal mengaruhi tingkat istirahat sampeyan bakal bisa kanggo entuk ing teras Lounge chaise anyar, supaya milih wisely. Pikir babagan tujuan sakabèhé potongan kasebut lan apa sing paling cocog ing teras, teras utawa dek tanpa katon sempit banget.



Bahan apa sing paling apik kanggo kursi teras?

nalika Patio lan blumbang Lounge kursi bakal nglampahi paling, yen ora kabeh, wektu njobo, sampeyan pengin dadi manawa kanggo nandur modal ing bahan anti banyu lan weatherproof. Logam, rotan, kayu, jati, aluminium lan anyaman minangka pilihan populer, gumantung saka gaya sampeyan. Yen sampeyan tuku pigura harder, sampeyan uga bisa nandur modal ing sawetara bantal kain plush, kang nambah comfort, werna lan pola kanggo ruangan ruangan.



Ing endi aku kudu nyelehake kursi kursiku?

Yen sampeyan seneng rendhem ing sinar srengenge, lebokake kursi ing srengenge ing teras sampeyan â lounge kursi kolam renang sing apik uga minangka papan sing apik kanggo berjemur. Yen sampeyan luwih seneng papan sing teduh, teras sing ditutupi utawa cedhak sawetara wit ing latar mburi bakal cocog karo sampeyan; sampeyan malah bisa nambah payung pasar Patio ruangan kanggo iyub-iyub cepet. Akeh loungers duwe gembong, sing ngijini sampeyan kanggo ngeterake Piece saka siji sisih yard kanggo sabanjuré, gumantung ing swasana ati.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggo YMOUTDOOR kanggo penawaranPagar njobo?

YMOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144





View as  
 
  • YMOUTDOOR nandheske ing prodhuksi kualitas dhuwur Chaise Lounge Kursi produk Produsen utawa Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support nggunakake pigura baja kuwat, polyester awet lan bantal dipindhah, kang bisa digunakake kanggo akèh taun tanpa deformasi.Outdoor Hanging Chaise Lounger Kursi minangka tambahan sing apik kanggo taman utawa ruangan ruangan. Iku ngijini sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo seneng aktivitas outdoor, lan fasilitas ruangan nyaman lan ayu.

  • Apa sampeyan nggoleki Kursi Lounger Gantung Outdoor Berkualitas Tinggi kanggo turu ing wektu luang? YMOUTDOOR China Produsen kursi ayunan sing paling apik karo Rega Pabrik minangka pilihan sing cocog! Rangka lounger iki digawe saka baja dilapisi bubuk, saengga lounger luwih stabil lan awet. Dilengkapi bantal sing alus, kursi kasebut bisa menehi kepenak. Apa maneh, kanopi tahan cuaca sing amba ing sisih ndhuwur bisa menehi iyub-iyub sing adhem sanajan ing mangsa panas. Iki minangka pelengkap sing apik kanggo urip ruangan.

  • Apa poolside utawa Patio ilang panggonan kanggo sampeyan bisa ing tan? Pabrikan YMOUTDOOR nawakake kursi santai sing berkualitas sing dibangun kanggo pantai lan gampang digawa menyang endi wae kanthi desain lempitan sing cepet lan portabel kanthi Rega Pabrik. 7 Posisi Foldable Aluminium Chaise Lounger fitur kain tahan cuaca ing pigura powdered-baja lan entheng, desain ngirit papan kanggo gampang panyimpenan. Nyetel antarane enem posisi mburi lan rong posisi kaki kanggo pengalaman lounging unik. Gunakake ing endi wae: patio, dek, kolam renang, lan liya-liyane! Kajaba iku, ora ana perakitan sing dibutuhake, supaya sampeyan bisa santai lan santai sajrone sawetara menit! Kain bolong sing ambegan cepet garing, sanajan sampeyan lagi metu saka blumbang, lan mbantu tetep kelangan sanajan ing srengenge panas.

  • Nggawe getaran santai nggunakake pabrikan YMOUTDOOR ing desain Kursi Papasan Putar Berkelas lan sarang menyang bantal sing diisi Dacron sing gedhe banget. Seneng gaya YMOUTDOOR saka anyaman resin awet sing dibungkus pigura logam kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Rampung karo fungsi putar 360-Degree kanggo muter lan ngowahi isi atimu. Tune ing wektu nalika ngrungokake album favorit lan nyedhot ngombe kelangan lan sumilir iku mung ambisi kanggo dina. Tambah nyenengake ing ruang tamu, kamar kulawarga, utawa asrama kanthi kursi papasan fashion sing gampang lan santai.

  • Produsen YMOUTDOOR kursi gantung chaise digawe saka kualitas dhuwur dening supplier baja tugas abot karo Rega Pabrik, Kaya ngambang ing méga, lounger gantung iki bakal nambah comfort lan gaya kanggo Taman, Patio, utawa yard. Kursi Lounge Ngambang Gantung Luar Ruangan, Kanthi bantalan sing mewah, sandaran kepala sing nyaman, lan pigura baja sing dilapisi bubuk sing tahan lama, kursi sing bentuke bulan sabit iki bakal menehi jam istirahat. sikil ngisor wangun X unik, kanopi luwes lan bantal kain kualitas dhuwur.Lan bisa digunakake ing ngendi wae, kayata loteng, pekarangan, latar mburi, Taman, poolside, Patio, etc Ayo seneng!

  • Nggawa rasa gaya lan kepenak menyang latar mburi ruangan utawa ruang interior saka pabrikan YMOUTDOOR. Kursi Telur Wicker Outdoor sing apik banget iki dibangun nganggo anyaman sing dibungkus kanthi apik kanthi pigura baja sing kuat karo Rega Pabrik. Lengkungan jero lan bantalan empuk tahan banyu sing kandel njamin permukaan sing alus lan wiyar kanggo sampeyan, lan gampang dijaga. Dirancang kanthi aksen anyaman sing atraktif ing nada netral sing cocog karo meh kabeh gaya dekorasi ruangan, lan finish tahan karat sing dilapisi bubuk sing ndadekake panggonan sing sampurna kanggo nikmati cuaca sing gampang dicopot kanggo ngresiki yen perlu. Menehi tambahan luar biasa kanggo lounging.

Adol paling anyar Lounge Chaise ruangan digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Lounge Chaise ruangan lan kita duwe merek dhewe. Lounge Chaise ruangan kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.