Kursi Lounge ruangan


Lounge Chaise ruangan

  Wyen sampeyan mikir ing mangsa panas, salah siji saka gambar pisanan sing njedhul ing sirah lungguh ing kualitas dhuwurchaise lounge njobo, luwih apik ing poolside. Ikiloungers patio, kanthi sudut sing bisa diatur lan bantal sing nyaman, cocog kanggo maca, turu lan penyamakan, mulanelagi pokok latar mburi. Padha teka ing macem-macem ukuran lan gaya, kalebulounge pindho chaiseminangka amba amben full-ukuran, lan akeh macem-macem bahan, kayata logam, kayu, jati, plastik utawa rotan.



  • Kanthi pirang-pirang taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.



YMOUTDOOR®duwe perabot ruang tamu kanthi macem-macem gaya, Contone:

      

      Daybed Patio njaba          Set Kursi Reclining            Kursi Zero Gravity Kab

      

        Kursi Reclining                   Lounge Chaise ruangan  Kursi Gantung



Nalika sampeyan siyap kanggo revamp koleksi sakakursi njaba ruangan, manawa kanggo nimbang tips migunani iki.




YMOUTDOOR®gampang kanggo entuk tampilan sing dikarepake. Amarga ana chinaFurnitur ruanganpabrik spesialisasi ing manufaktur.

Ana uga tutup furnitur kanggo nglindhungi potongan saka cuaca, bebarengan karo sing disesuaikanpayung patios kanggo nyedhiyakake iyub-iyub ing dina sing cerah.


Cbageanprabot patio lets you create a customized arrangement. You can even move the sections around to suit different occasions. YMOUTDOOR®wis persil saka bêsik sectional ruangan fashion sing bisa digabungake kanggo nggawe dipikir sing kabeh dhewe.





Aora ana pertimbangan nalika blanja yaiku warna bantal perabotan sampeyan. Ngomong bantal, ganti karo sing anyar ngidini sampeyan ngganti tampilan teras sampeyan kanthi gampang.kursi terasteka karo bantal kanggo lungguh nyaman; sampeyan uga bisa tuku bantal kanthi kapisah. Sampeyan bisa cocog bantal kursi kanggo saben liyane kanggo katon sampurna tumata utawa mix-lan-cocog werna lan pola kanggo katon luwih kasual.



Apa jeniskursi outdoor chaise loungekasedhiya?

 IYen sampeyan seneng ngobrol cilik karo kanca, apik banget double chaise loungepasangan bebarengan loro kursi kapisah, kang nggampangake kanggo chatting. Yen sampeyan seneng tampilan sing prasaja,anyaman sok kursisiku pilihan gedhe.kursi tanpa lenganmenehi tampilan modern, minimalis.


Saben fitur kasebut bakal mengaruhi tingkat istirahat sing bakal sampeyan lakoni ing anyar sampeyankursi teras teras,supaya milih wisely. Mikir babagan tujuan sakabèhé potongan kasebut lan apa sing paling cocog ing teras, teras utawa dek tanpa katon sempit banget.



Bahan apa sing paling apik kanggo kursi teras?


wpitik Panjenengan Patio kualitas dhuwur lankursi blumbang loungebakal nglampahi paling, yen ora kabeh, wektu njobo, sampeyan pengin dadi manawa kanggo nandur modal ing bahan anti banyu lan weatherproof. Logam, rotan, kayu, jati, aluminium lan anyaman minangka pilihan populer, gumantung saka gaya sampeyan. Yen sampeyan tuku pigura harder, sampeyan uga bisa nandur modal ing sawetara bantal kain plush, kang nambah comfort, werna lan pola kanggo ruangan ruangan.



Ing endi aku kudu nyelehake kursi kursiku


 IYen sampeyan seneng rendhem ing sinar srengenge, nyelehake kursi ing srengenge ing teras sampeyan â sing berkelasblumbang chaise lounge uga panggonan sing apik kanggo sunbathe. Yen sampeyan luwih seneng papan sing teduh, teras sing ditutupi utawa cedhak sawetara wit ing latar mburi bakal cocog karo sampeyan; sampeyan malah bisa nambah fashion ruanganpayung pasar patiokanggo iyub-iyub cepet. Akeh loungers duwe gembong, sing ngijini sampeyan kanggo ngeterake Piece saka siji sisih yard kanggo sabanjuré, gumantung ing swasana ati.





BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakakursi njaba ruangan?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144





View as  
 
  • Lounge chaise saka YMOUTDOOR® iki digawe karo pigura baja standar dhuwur karo powder coated finish kanggo stabilitas lan daya tahan. YMOUTDOOR® minangka pemasok lan produsen swingsold patio ruangan kanthi rega grosir pabrik. Kain dhasar sing awet cukup awet kanggo ndhukung kapasitas bobot gedhe. Apa maneh, Kursi ayun ruangan ruangan ruangan dilengkapi bantal alus lan bantal kandel sing nyaman. Desain mlengkung kanthi sandaran tangan nyedhiyakake pengalaman sing nyaman. Kajaba iku, swing lounger dilengkapi kanopi lebar sing digawe saka kain tahan cuaca kanggo nglindhungi sampeyan saka srengenge. Tampilan modern lan elegan, kursi santai kita minangka aksen sing cocog kanggo taman, teras utawa pinggir kolam. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Kasur penyamakan dobel saka YMOUTDOOR® kalebu 2 bantal lan kanopi gedhe sing bakal dadi titik fokus nyata ing ngendi wae. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan kursi santai ing China kasedhiya ing rega grosir pabrik. Patio Lounge Bed karo Canopy sampurna kanggo ngendhokke utawa muter karo kulawarga ing taman, latar mburi, Patio utawa ing pantai. Sunbed digawe saka kain oxford tahan cuaca kanggo panggunaan ruangan ing saindhenging taun. Bingkai baja sing dilapisi bubuk menehi stabilitas sing luar biasa lan daya tahan sing luar biasa. Bantal lan kanopi sing digawe saka poliester anti banyu mesthi bakal menehi pengalaman ngapusi sing paling apik. Kanopi gedhe saka amben penyamakan kanggo wong loro nyedhiyakake iyub-iyub. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan.

  • YMOUTDOOR nandheske ing prodhuksi kualitas dhuwur Chaise Lounge Kursi produk Produsen utawa Advertisement ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support nggunakake pigura baja kuwat, polyester awet lan bantal dipindhah, kang bisa digunakake kanggo akèh taun tanpa deformasi.Outdoor Hanging Chaise Lounger Kursi minangka tambahan sing apik kanggo taman utawa ruangan ruangan. Iku ngijini sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kanggo seneng aktivitas outdoor, lan fasilitas ruangan nyaman lan ayu.

  • Apa sampeyan nggoleki Kursi Lounger Gantung Outdoor Berkualitas Tinggi kanggo turu ing wektu luang? YMOUTDOOR China Produsen kursi ayunan sing paling apik karo Rega Pabrik minangka pilihan sing cocog! Rangka lounger iki digawe saka baja dilapisi bubuk, saengga lounger luwih stabil lan awet. Dilengkapi bantal sing alus, kursi kasebut bisa menehi kepenak. Apa maneh, kanopi tahan cuaca sing amba ing sisih ndhuwur bisa menehi iyub-iyub sing adhem sanajan ing mangsa panas. Iki minangka pelengkap sing apik kanggo urip ruangan.

  • YMOUTDOOR® nawakake kursi santai sing berkualitas sing dibangun kanggo pantai lan gampang digawa menyang endi wae kanthi desain lempitan sing cepet lan portabel. 7 Posisi Foldable Aluminium Chaise Lounger fitur kain tahan cuaca ing pigura powdered-baja lan entheng, desain ngirit papan kanggo gampang panyimpenan. Nyetel antarane enem posisi mburi lan rong posisi kaki kanggo pengalaman lounging unik. Gunakake ing endi wae: patio, dek, kolam renang, lan liya-liyane! Kajaba iku, ora ana perakitan sing dibutuhake, supaya sampeyan bisa santai lan santai sajrone sawetara menit! Kain bolong sing ambegan cepet garing, sanajan sampeyan lagi metu saka blumbang, lan mbantu supaya tetep adhem sanajan ing srengenge panas. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Nggawe getaran santai nggunakake pabrikan YMOUTDOOR ing desain Kursi Papasan Putar Berkelas lan sarang menyang bantal sing diisi Dacron sing gedhe banget. Seneng gaya YMOUTDOOR saka anyaman resin awet sing dibungkus pigura logam kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Rampung karo fungsi putar 360-Degree kanggo muter lan ngowahi isi atimu. Tune ing wektu nalika ngrungokake album favorit lan nyedhot ngombe kelangan lan sumilir iku mung ambisi kanggo dina. Tambah nyenengake kanggo ruang tamu, ruang keluarga, utawa asrama kanthi kursi papasan fashion sing gampang lan santai.

Adol paling anyar Kursi Lounge ruangan digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Lounge ruangan lan kita duwe merek dhewe. Kursi Lounge ruangan kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.