Pergola

Pergola


Sampeyan looking for a pergola ngendi sampeyan bisa ngatur jumlah iyub-iyub utawa srengenge liwat liwat?


Kaya sing dingerteni kabeh, pergola njaba ruangan bisa dadi pilihan sing apik banget kanggo latar mburi, dek, lan teras sing luwih gedhe ing ngendi sampeyan pengin ngrusak ruang lan nambah warna kanthi apik. Nduwe struktur pergola ruangan sing bisa nambah ukuran ing pekarangan sampeyan tanpa dipasang ing omah bisa nggawe fleksibilitas sing bisa diganti kanthi terus-terusan. YMOUTDOOR nyedhiyakake sampeyan lan pekarangan nalika nerangake pitakon babagan pilihan pergola ruangan ing njaba.


Latar mburi sampeyan kudu dadi gambar kenyamanan lan gaya. ayuset dining, mulyopit geni & chatting set, lan malah pemanas patio bisa nggawe ruangan ruangan dadi irisan cilik saka swarga. Nanging yen teras sampeyan ora duwe papan sing surem kanggo njupuk awan, sampeyan bakal kelangan. YMOUTDOOR tampilan pergola sing apik banget. Ing kene sampeyan bakal nemokake pergola sing nyukupi kabeh ruang lan syarat estetika sampeyan. Saka pergola sing diilhami cedar sing digawe saka aluminium tahan karat, nganti pergola putih sing nggumunake digawe saka vinyl. Seneng katon saka kayu nyata, tanpa pangopènan. YMOUTDOOR duwe pergola kanthi puncak sing bisa diowahi! Lan sisih paling apik? Ora preduli sing sampeyan pilih, sampeyan ngerti yen sampeyan entuk kesepakatan karo rega grosir YMOUTDOOR Produsen China sing ora bisa dikalahake.



Seneng njobo milih tengenprabot patio.


arching pergola
Ana akeh pilihan ukuran nalika nerangake pergolas ruangan, saka sing nutupi teras cilik lan geladhak menyang liyane sing bisa nyedhiyakake jangkoan menyang kabeh pekarangan. Yen sampeyan duwe dimensi tartamtu, YMOUTDOOR bisa mbantu cocog karo kabutuhan ukuran menyang pergola ruangan sing paling cocog. Sampeyan uga bisa ngatur gaya sing dikarepake.
 pergola kayu
Kepiye yen pergola ruangan tradisional ora menehi warna sing cukup kanggo pekarangan, dek utawa teras?

Nalika pergola ruangan sing apik bisa nyedhiyakake proteksi srengenge, akeh gaya dilengkapi tutup sing gampang pas ing bingkai. Nalika sampeyan pengin nggabungake vines lan tetanduran liwat wektu kanggo menehi iyub-iyub, kain utawa vinyl panutup bisa bantuan karo kabutuhan bayangan langsung nalika plans landscaping isih njupuk ROOT.
aluminium pergola
Ana tutup iyub-iyub digawe saka aluminium sing bakal luwih direksa saka jamur lan mildew yen manggon ing iklim damper.

Yen sampeyan seneng tampilan kayu nanging butuh sing luwih kuat kanggo nahan struktur ruangan, coba pergola aluminium lan kayu. Pergola kayu modis minangka pilihan populer.


Yen sampeyan pengin nggawe pekarangan, dek utawa teras dadi ruangan ruangan sing nyenengake lan nyenengake kanggo kulawarga sampeyan, kudu nggabungake pilihan warna. Produsen YMOUTDOOR bisa mbantu sampeyan kanthi ukuran lan gaya sing cocog kanggo pekarangan, dek utawa teras. Kanthi akeh pilihan sing bisa dipilih, sampeyan bisa nemokake pergolas ruangan kelas kanthi gaya sing cocog karo rencana lansekap, njaba omah, lan skema warna sing dikarepake. apa karo pilihan YMOUTDOOR lan saran ing ukuran lan gaya.


Pertimbangan tuku kanggo pergolas
Adhedhasar analisis pasar, materi pigura bakal dadi paling kritis ing proses pilihan nalika njelajah pergolas. Uga, prekara-prekara tambahan sing kudu ditimbang kalebu ukuran sing populer. Pungkasan, sawetara pelanggan nyaring miturut fitur, jinis instalasi, rega, jembar, penawaran khusus, pigura rampung, lan merek.


  1. Pengunjung sing paling kerep golek logam, kayu, vinyl, lan bahan pigura aluminium ing pergolas.
  2. Ing ukuran populer, pilihan sing paling populer kalebu 10x12 ft. 10x10 ft. 12x12 ft. lan 12x16 ft. pergolas.
  3. Biasane, pengunjung nggoleki kanopi sing kalebu, tahan cuaca, kisi-kisi, lan kit jangkar / pemasangan sing kalebu fitur kanggo pergolas.
  4. Saiki pilihan sing paling populer kanggo jinis instalasi yaiku freestanding, anchored, lan wall mounted.



Ing YMOUTDOOR, kita nyoba nggawe manawa sampeyan duwe akeh pilihan kanggo omah sampeyan. Pramila kita duwe akeh Pergola ing situs kita, Kita pengin nggawe manawa sampeyan lagi nggoleki pabrikan China ing ngendi tuku Pergola kanthi online, sampeyan bakal entuk sing cocog kanggo sampeyan, apa iku Patio 10'x10' Pergola Outdoor Garden Pergola karo Retractable Shelter Shades, ing 13.12 Ft. W x 9,84 ft.Aluminium Pergola karo Canopy, utawa soko tanggung beda lan unik kanggo omahmu. YMOUTDOOR kabeh kasedhiya kanggo sampeyan Pergola paling apik kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis.




Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


View as  
 
Adol paling anyar Pergola digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Pergola lan kita duwe merek dhewe. Pergola kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.