Pagar njaba

Pagar njaba


Design Panjenengan KustomisasipagerkaroYMOUTDOOR®.

Kabeh umur, apagerminangka cara sing apik kanggo menehi tandha wates lan nambah privasi ing properti sampeyan.

Ing YMOUTDOOR, kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo kualitas dhuwur permanen lan sementarapager- Layanan khusus kasedhiya ing bahan sing cocog karo rasa lan rega kanggo anggaran apa wae.

Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Pagar Kayu

Kelas, kayu alamipagerpanel iku pilihan apik kanggo nggunakake ngarep. Kanggo tampilan deso, nimbang pamisah-relpagerkaro kayuhaye kiriman.

Utawa netepake wates kanthi ngaturpager kayupiket karo spasi ing antarane kanggo nggawe apagersing ngijini sampeyan kanggo njaga tampilan saka yard.

Lan, nimbang agapura kayu kanggo cocog Panjenenganpagerlan nggawe titik entri sing jelas menyang properti sampeyan.


Kayu luwih murah tinimbang kualitas dhuwur liyanepagerbahan kayata vinyl utawa komposit.

Lan, mbutuhake pangopènan luwih akeh, amarga rentan kanggo karusakan saka rot, serangga lan kelembapan. Sawetara jinis kayu luwih awet kanggopagertinimbang liyane.

Kayata, kayu abang lan cedar bisa tahan bosok lan serangga kanthi apik. Meksa dianggep pinus lan minterakepagerbahan uga tahan rot lan karusakan serangga.

Kelas kayu minangka indikator daya tahan lan cacat kayu, sing uga mengaruhi rega.

Kita duwe pemasok bahan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake bahan sing luwih migunani ing pasar.


Mangga konsultasi karo kita kanggo milih kelas kayu kanggopagermateri sadurunge sampeyan tuku tuku.

Pagar Logam

Kanggo nambah kualitas kanggo narik kawigaten pelanggan, nimbang logampager. Contone, dekoratifpager logambisa nambah sentuhan seni ing properti sampeyan.

Biasane, Metalpagerteka ing telung varieties: wesi, baja lan aluminium.

Busana wesipagerawet banget lan bisa tahan cuaca sing kuwat amarga biasane dilapisi bubuk.

Iki jenispagerbisa uga mbutuhake pangopènan biasa kaya lukisan tutul.

bajapagerlan gapura digawe saka wesi lan wesi karbon.

Gerbang aluminium luwih entheng lan luwih gampang dipasang tinimbang gerbang wesi utawa baja.

Panel kasebut pas bebarengan, tahan karusakan cuaca lan ora mbutuhake perawatan tambahan.

Nalika digabungake karo logampagerkiriman, panel pager logam nggawe tapel wates awet lan apik gayane.Nanging rega bakal luwih dhuwur


Anggar Chain Link

Sanajan digawe saka logam, chain linkpagerumume dianggep minangka kategori sing kapisah saka jinis logam khusus liyanepager.

Padha kasedhiya ing wangun link-lan-post tradisional, uga model link-lan-panel.

Link chain cocogpagergerbang nyedhiyakake titik mlebu lan metu. chain link kain drapes liwat fashionpagerlan slats nggawe kothak interlocking, nggawe wates cetha lan nawakake sawetara privasi ing rega luwih murah tinimbang liyanepagerjinis.

Angin bisa pindhah liwat chain linkpager, sing nyilikake karusakan potensial.

Kain kasedhiya ing pirang-pirang warna lan bahan.

Kita bisa ODM lan OEM, kalebu salaka tradisional, coklat utawa ijo - lan ndadekake tambahan apik kanggo lanskap.


Pagar Komposit

Digawe saka kayu daur ulang lan plastik, fashion gabunganpagernawakake tampilan kayu tanpa perawatan sing dibutuhake.

Kompositpagergampang kanggo ngumpul lan ngijini sampeyan kanggo mbangun ayu, pager awet sing nolak rowo, rotting, warping, splintering lan karusakan serangga.


Pagar Vinyl

Kaya jinis pager liyane, vinylpagernemtokake wates lan nggawe privasi.

Vinyl uga entheng, relatif murah lan gampang dijaga. Ora bakal rot utawa teyeng. Cukup wisuh minangka perlu.

Ora perlu nglukis utawa noda vinylpager, nggawe wates sing padhet karo panel pager vinyl antarane vinylpagerkiriman.



IngYMOUTDOOR®,  duwe kabeh bahan sing dibutuhakepagerinstalasi lan perawatan, kalebu gerbang dalan lan pembuka gerbang, sprayer cat, tandu pager, tang hog-ring, hardware lan liya-liyanefutniture njaba.

Utawa Ngatur installer independen kanggo mbantu proyek pager sampeyan.



BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayataayunan gantung,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakapager njaba?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake perabot ruangan kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
Adol paling anyar Pagar njaba digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Pagar njaba lan kita duwe merek dhewe. Pagar njaba kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.