Kothak Penanam Taman

Kothak Penanam Taman

Get liyane metu saka gardening karo alat Taman kualitas lan Penyetor Taman sing nindakake proyek luwih apik lan luwih cepet. Koleksi kitaperlengkapan kebon wis kabeh sing perlu kanggo Taman karo ease.


Toko kualitas dhuwur diangkat kasur taman lan kothak ingYMOUTDOOR®! Kita duwe pilihan sing apik kanggo kasur kelas profesional sing menehi asil sing luwih dhuwur ing papan sing kurang.Kasur munggahmesthekake drainase lemah sing luwih apik, sistem oyod sing luwih sehat, lan luwih gampang ngontrol suket lan hama kebon.


akuYen papan kebon sampeyan diwatesi, utawa sampeyan pengin ngurus plot cilik kanggo sayuran, gunakake papan sing paling apik nggunakake salah sawijiningYMOUTDOOR®awetkasur Taman wungu!Kasur sing diunggahake biasane ngasilake asil sing luwih gedhe lan musim tanam sing luwih suwe amarga kahanan lemah sing luwih apik lan kontrol hama lan gulma sing unggul. Yen sampeyan duwe masalah karo mobilitas, mlengkung, utawa olahraga abot, bisa diakseskasur wunguiku solusi sampurna. Dhuwur sing beda-beda lan portabilitas sing gampang nggawe kebon dadi gampang.

Apa sampeyan nggoleki amben sing dhuwur utawa sing dumunung ing ndhuwur lemah,YMOUTDOOR®Produsen wis dijamin sampeyan. Busana kitaamben tamandesain dibangun saka diwenehake dening Produsèn paling bahan kuwat lan akeh sing gampang kanggo ngumpul-ora ana alat sing dibutuhake! Padha dibangun kanggo tahan, ngijini sampeyan kanggo terus tanduran taun sawise taun.

Tanduran sing digedhekake iki cocog kanggo tanduran kebon, kembang, lan sayuran favorit, lan bisa mbantu njaga konsistensi karo panen musiman.



BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakagkothak tanduran arden?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.



Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144





View as  
 
  • Pabrikan YMOUTDOOR Modern Home Raised Garden Bed Kit minangka desain modular anyar sing bakal nyederhanakake kebon sampeyan kanthi Rega Pabrik. Pemasok sing ditawakake Dibangun saka HDPE Tahan UV, ngidini sampeyan nyepetake amben kebon kanthi cepet sajrone sawetara menit. Bahan HDPE ora bakal retak, bosok, luntur utawa pecah kaya amben kebon kayu tradisional. Tembok bakal nyerep panas saka srengenge lan mbantu njaga suhu sing anget sing dibutuhake kanggo tuwuh tanduran. Modern Home Raised Garden Beds bisa ditumpuk kanthi dhukungan interlocking sing ngidini sampeyan nggawe tanduran sing luwih jero.

  • Tampilake kembang utawa tanduran favorit kanthi apik karo tanduran kebon iki nganggo trellis! Penanam kebon pabrik YMOUTDOOR dirancang nganggo kothak tanduran gedhe kanggo ngolah sayuran, kembang, jamu, utawa woh-wohan sing oyod utawa dhuwur, lan trellis vertikal kanggo mendaki anggur utawa tanduran basket. Sing luwih penting, amben kebon dilengkapi piranti nyiram dhewe kanggo panyimpenan banyu lan saluran banyu, nggampangake wutah sing luwih apik lan ngindhari pangatusan. Wadah kembang tanduran climbing kanthi tampilan gaya rotan becik kanggo dekorasi kebon, loteng, lawang mlebu, utawa latar mburi kanthi Pabrik Price.Raised Garden Bed karo Trellis Planter Box terintegrasi trellis nawakake dhukungan gedhe kanggo tanduran climbing, lan uga nambah efek nyengsemaken lan hiasan nalika ditutupi karo tetanduran climbing ayu.

  • Penanam kebon YMOUTDOOR minangka alat sing cocog kanggo tuwuh tanduran sanajan ing papan cilik kaya kutha kutha. Kothak Penanam Taman Square digawe saka bahan PP sing tahan lama lan dirancang kanthi pola rotan sing realistis lan disk nyirami dhewe. Kit amben kembang pabrik YMOUTDOOR kanthi Rega Pabrik bisa nglayani sampeyan nganti suwe lan cocok kanggo nandur utawa nampilake tanduran kaya sayuran, woh-wohan, jamu, lan kembang ing papan njaba lan njero ruangan.

 1 
Adol paling anyar Kothak Penanam Taman digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kothak Penanam Taman lan kita duwe merek dhewe. Kothak Penanam Taman kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.