Payung Pasar

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Payung Pasar khusus saka pabrik kita. Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku payung Patio paling anyar, paling anyar, canggih, diskon lan kualitas dhuwur. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
View as  
 
  • Apa sampeyan wedi sunburn nalika sampeyan pengin cedhak karo alam ing dina sing cerah? Saiki YMOUTDOOR desain payung pasar patio anyar ing kene kanggo pilihan sing paling apik kanggo masalah sing didol kanthi rega murah. 3M Patio unshade Waterproof Umbrella karo kualitas ngédap lan desain apik gayane bakal èfèktif mblokir sun.YMOUTDOOR minangka salah siji saka prodhusèn Furnitur ruangan profesional lan Made in China supplier, kita kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • YMOUTDOOR China Produsen ayu setengah payung selaras iku pilihan apik kanggo shading ing sembarang papan cilik! 9ft Semi-Circular Terrace Outdoor Umbrella kasusun saka kain poliester anti banyu sing dipilih lan rod baja sing dilapisi bubuk sing kandel kanggo nyukupi kabutuhan srengenge lan nglindhungi kulit saka radiasi srengenge sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. sistem mbantu sampeyan nggunakake cepet lan gampang, lan bisa ditutup ing wektu ing cuaca ala. Teka lan gunakake payung iki kanggo miwiti wektu luang sore!

  • Seneng dina musim panas ing njaba karo kanca lan kulawarga ing dek utawa teras karo pabrikan YMOUTDOOR 7.5FT Patio Umbrella, 8 Ribs. Kanopi tahan luntur nambah unsur warna-warni ing ruangan ruangan lan menehi akeh iyub-iyub saka sinar srengenge sing padhang. Fitur mekanisme angkat push-up sing mbukak lan nutup payung lan fitur miring sing trep kanggo posisi payung kanggo pangayoman saka sinar srengenge. Payung pasar grosir YMOUTDOOR kudu digunakake kanthi basis bobot (ora kalebu), lan dipasangake kanthi sampurna karo Base Umbrella Mainstays. Seneng mangan karo kanca-kanca lan kulawarga utawa ngendhokke njobo ing comfort iyub-iyub karo andalan Outdoor Market Patio Umbrella.

  • Pabrikan YMOUTDOOR 9Ft Crank Double Wavy Patio Umbrella minangka sing paling penting kanggo urip ruangan nalika sampeyan butuh reprieve saka srengenge kanthi Rega Pabrik. YMOUTDOOR nyedhiyakake macem-macem warna sing bisa dipilih, Kanopi digawe saka kain poliester. Lapisan njaba minangka bukti srengenge lan insulasi panas, lan lapisan kasebut nduweni kemampuan hidrofobik sing kuwat. Lapisan jero nambahake film proteksi srengenge ing tengah lan kenceng warna ora gampang luntur. Payung patio duwe miring tombol push sing bisa ngganti 45 derajat. Kualitas sing luar biasa lan desain sing apik banget kanthi rega paling apik, kita percaya yen payung teras sing apik iki bisa dadi pilihan sing paling apik ing musim panas iki, sing bisa mbantu sampeyan nglampahi musim panas sing panas!

  • Kita minangka pabrik payung patio China sing spesialisasine ing manufaktur perabot ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Payung Pasar Patio Persegi Panjang 8 x 11ft profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kita minangka pabrik payung teras crank China sing duwe spesialisasi ing manufaktur perabot ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Payung Pasar Patio 10FT profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Adol paling anyar Payung Pasar digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Payung Pasar lan kita duwe merek dhewe. Payung Pasar kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.