Patio Payung Lampu

Patio Payung Lampu


If sampeyan are looking kanggo tuku piki uaksesoris mbrellanyambung,YMOUTDOOR®Pabrikan China duwe macem-macem pilihan kanggo dipilih lan kita nawakake layanan kustomisasi kanthi rega grosir Pabrik.

Kita manteb ing ati ing kualitas produk kita kanggo gawe marem pelanggan paling discerning.


njoboaksesoris payungsakaYMOUTDOOR®bantuan supaya njobo fun, dina utawa wengi. Aksesoris payung patio sing diterangi minangka pilihan sing serbaguna lan apik sing bisa madhangi papan apa wae.

Minangka cara cepet lan gampang kanggo transform area ruangan, opsi iki becik kanggo nglipur wong akeh utawa malah mung nedha bengi sore weekday ing Patio.

Mangkene sawetara cara sing apik kanggo nggabungake iki menyang area ruangan.



Patio lampu payungngidini kita seneng banget ing njobo, sanajan srengenge wis surup. Iku uga cara paling apik kanggo ngindhari investasi ing lampu freestanding utawa scone tembok sing larang.

Iki dipasang ing sangisore payung teras. Saliyane praktis, uga minangka pilihan dekoratif kanggo madhangi papan.

Kanthi akeh pilihan ing pasar, wong asring bingung babagan produk sing kudu dipilih. Kanggo mbantu sampeyan metu, kita wis nindakake sawetara riset lan teka karo sawetara instruksi penting kanggo mriksa nalika tuku.


Pandhuan belanja lampu payung patio:


Patios minangka papan sing sampurna kanggo nongkrong karo kanca utawa kulawarga ing wayah sore utawa ing wayah wengi. Duwe jinis sing benerlampu payung pationdadekake pangertèn luwih saka jinis lampu liyane.IngYMOUTDOOR®, sinau kabeh babagan lampu patio lan carane milih sing paling apik ing pandhuan tuku iki.


Ayo dadi njupuk dipikir nyedhaki apa faktor sampeyan kudu nimbang nalika tuku fashion patio lampu payung.

1. Tiang Lampu Vs:
Sadurunge tuku lampu payung patio iki, siji kudu nimbang tujuan nggunakake lampu kasebut (apa sing dikarepake saka lampu iki). Cagak lan gaya minangka rong jinis lampu utama kanggo payung teras, lan siji kudu milih sing paling apik kanggo kabutuhan.

Lampu gaya senar - Pengin nggawe atmosfer sing anget, nongkrong karo wong sing ditresnani (utawa) nambah lampu aksen menyang proyek lanskap sore, banjur nyiyapake lampu gaya senar iki kanggo dekorasi iga payung kanggo cahya sing sampurna.
Lampu kutub - Yen sampeyan butuh lampu kanggo ngrampungake tugas tartamtu, kayata nyediakake panganan, maca buku utawa dolanan kertu karo kanca-kanca, banjur gunakake lampu payung cakram / kutub. Padha nyedhiyakake cahya sing luwih padhang lan luwih fokus. Padha dipasang ing ndhuwur kutub payung lan bisa dadi kothak utawa bunder, nanging mbutuhake listrik kanggo madhangi.


2. Jumlah led:
Ana macem-macem model lampu payung patio sing kasedhiya kanthi jumlah LED. Sawetara model dhasar dilengkapi 20 - 40 bolam LED kanthi padhang sing apik banget. Lan kanggo entuk katerangan lan daya lumen sing luwih dhuwur, priksa manawa milih lampu kanthi lampu 44 - 104 supaya gampang ngrampungake macem-macem tugas ing wayah wengi.

Umumé, sing luwih dhuwur nomer LED, sing luwih dhuwur padhange, supaya lampu iki ing payung Patio bakal nggawe wengi padhang. Nanging, jumlah LED (cacah LED) bakal mengaruhi umur baterei, sing bisa mbantu yen padhange sing sampurna.

3. Tingkat padhang:
Rating padhang minangka pertimbangan sing dibutuhake sadurunge tuku lampu payung teras. Iki penting banget nalika milih lampu kanggo payung gedhe. Mulane, lampu LED kanthi tingkat padhange dhuwur dibutuhake. Rating padhang diukur ing lumens (LM).

Lampu LED iki kasedhiya ing macem-macem peringkat padhange mulai saka 200 - 400 lumens (utawa luwih dhuwur). Sawetara model dhuwur nawakake fitur pangaturan padhang sing ngidini rating padhang bisa diatur miturut kabutuhan sampeyan tanpa ngeculake baterei. Kajaba iku, luwih seneng milih led sing dirating luwih dhuwur kanggo ngetokake lampu sing luwih padhang.

4. mode cahya:
Sawise ngerteni warna lan padhange cahya, wektune fokus ing mode cahya. Mode cahya bakal ngidini ngganti intensitas cahya lan nikmati lingkungan miturut syarat / kahanan. Sawetara lampu payung teras menehi 2 tingkat padhange, dene liyane menehi 3, 5 utawa malah 10 (utawa luwih) tingkat padhange.

Mode surem, padhang lan super padhang yaiku telung mode cahya utama (nanging kanthi variasi beda) sing bisa digunakake ing kahanan sing beda-beda nalika cahya ora perlu diuripake kanthi maksimal. Mulane, pilihan cahya kudu dianggep, kayata kedhip, strobo, utawa bosok kanthi tingkat padhang cahya.

Kabeh model cahya iki bakal nyetel swasana ati miturut kahanan. Sawetara model cahya duwe saklar pilihan sing ngidini ngalih ing antarane tingkat padhange sing beda kanggo kontrol cahya sing luwih apik. Toggle iki minangka dimmer sing saklar ora bakal tetep ing tingkat sing paling peteng utawa paling padhang.


5. Jinis sumber daya:


Gumantung saka jinis sumber daya sing sampeyan gunakake, lampu payung teras bisa kasedhiya ing telung varian - lampu utilitas, solar, utawa baterei. Saben jinis sumber daya cahya nduweni kaluwihan lan kekurangan (pro lan kontra).


      Baterei Powered 
Fashion nganggo batereilampu payung patiopraktis, ayu, ramah lingkungan, hemat energi lan trep. Luwih becik milih baterei sing bisa diisi ulang tinimbang sing bisa digunakake kanggo nyegah sampah.Kajaba iku, nyuda tagihan listrik lan mesthekake yen cahya tansah kasedhiya tanpa kabel / kabel sing disambungake menyang area Patio / stopkontak listrik.


Sawetara baterei bisa diisi ulang AA, dene liyane duwe baterei sing bisa diisi ulang liwat plug, panel surya utawa kabel USB. Sawetara lampu payung teras nggunakake 2 baterei AA utawa 4 baterei AA.

      Surya
Ing kene, lampu solar bakal nyerep lan nyimpen sinar srengenge sing ditampa nalika awan. Nalika dadi peteng, energi sing disimpen bakal nguripake lampu. Iki minangka pilihan cahya sing ramah lingkungan sing sampurna kanggo wong sing manggon ing wilayah sing cerah.

Yen cuaca ing wilayah sampeyan mendhung, mula cahya srengenge ora bakal tekan potensial lengkap.

Sawetara model nawakake pilihan saklar lampu otomatis, adhedhasar cahya ruangan alami. Kajaba iku, padha ilang nalika metu saka daya.

Dadi, kanggo wong-wong sing pengin nglampahi luwih akeh wektu turu ing wayah wengi, iki dudu pilihan sing luwih apik.


       Powered Powered
Lampu payung jinis iki bisa tetep sumunar ing wayah wengi lan sampurna kanggo pesta. Kabeh sing dibutuhake yaiku disambungake menyang sumber daya sing tetep.

Iki minangka pilihan sing dipercaya lan terjangkau, nanging nggunakake listrik kanggo operasi sing tepat.

Kekurangan utama yaiku kabel listrik, sing ana ing endi wae. Kajaba iku, nalika wong kesel ing wayah wengi, bisa uga ana kabel sing didhelikake ing suket, sing rada mbebayani.

Kajaba iku, tali sing dawa ora cocog karo desain kebon.

6. Desain:
Lampu senar, lentera lan lampu disk minangka telung jinis desain utama sing kasedhiya kanggo lampu teras. Ayo sinau luwih lengkap babagan dheweke.



     Rantai lampu
Kaya banyu ing banyu mancur (munggah ing siji tembakan lan banjur ngepang ing ndhuwur), kanthi cara sing padha lampu senar iki dirancang kanggo digunakake ing payung.A batang tengah lampu bakal mlebu batang payung, saéngga nyebar menyang akeh untaian individu, sing diselehake ing iga sing beda saka payung sampeyan.Akibaté, lampu iki bakal nutupi kabeh payung lan kanthi efektif madhangi wilayah kasebut.


Sampurna kanggo efek sing nyenengake lan cahya swasana ati, nanging ana sawetara faktor sing kudu ditimbang kanggo persiyapan lampu kasebut.


Jinis payung- Patio standar utawa payung pasar kompatibel karo sistem pencahayaan linear, nanging kanggo payung cantilever utawa offset, sampeyan kudu nggoleki sistem pencahayaan linier sing dirancang khusus kanggo nampung jinis payung kasebut.

Jumlah iga- Ngetung iga saka payung teras bisa model dhasar duwe 8 iga. Dina iki, kacathet yen iga payung teras teka ing pirang-pirang variasi, kayata 6, 9 utawa jinis liyane. Nalika tuku lampu linear, priksa manawa jumlah kurung ing jejere sistem cocog karo jumlah iga payung.

Diameter payung- Ngukur diameter payung kanthi akurat bakal mbantu ngetung dawa saben baris.Kanggo nindakake iki, dibagi diametere payung kanthi 2 kanggo entuk radius. Nilai iki padha karo dawa maksimum saben chain cahya.


     Desain Cahya Cakram
Kaya pesawat ruang angkasa miniatur utawa pucks hoki, lampu disk iki dipasang ing poros payung lan sumunar saka ndhuwur mudhun. Cahya jinis iki luwih padhang lan luwih fokus ing sekitar poros payung kanggo madhangi kabeh sing ana ing ngisor iki. Praktis lan bisa digunakake kanggo tugas tartamtu, nanging dudu solusi cahya sing apik. Iku pilihan becik yen sampeyan pengin terus mangan, maca utawa nindakake liyane.

Dhiameter batang batang (1,5 - 2 inci) minangka parameter kunci sing kudu ditimbang sadurunge tuku lampu disk. Padha bisa diatur uga pas tanpa gati kanggo diameteripun poros. Mung ing kasus, yen payung wis gedhe utawa awkwardly shaped poros, banjur priksa manawa lampu disk duwe desain luwih profesional.

     Lampu Lantern
Iki minangka lampu portabel sing bisa digantung ing sangisore payung ing teras. Umume lampu kasebut nganggo tenaga surya lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan tingkat padhang. Lampu iki cocok kanggo ruangan ruangan apa wae, kajaba lampu payung teras. Lampu gaya lentera minangka pilihan estetika sing sampurna kanggo tujuan dekoratif. Gumantung saka ukurane, lampion bisa digantung saka stand payung utawa digantung saka pinggir payung kaya lampu senar kanggo nggawe tampilan sing glamor.

7. Waterproof ratingï¼
Lampu payung patio digunakake ing ruangan ruangan sing ngalami tumpahan banyu utawa udan, sing bisa ngrusak lampu LED.

Mula, penting kanggo mriksa resistensi banyu / cuaca saka cahya sadurunge tuku.

Fitur iki bakal nglindhungi cahya kanggo wektu sing luwih suwe lan uga nambah umur beting LED.

palinglampu payung patio(utamane bunder kanthi klip) ora anti banyu, dene sawetara model lampu LED premium nawakake fitur anti banyu.

Yen paket utawa produk ditandhani karo rating IP (contone IP65), bakal nglindhungi cahya saka kahanan teles lan nyegah banyu netes ing, utamané ing udan deres.

BAmarga lampu kasebut minangka produk elektronik (nganggo daya listrik utawa baterei), yen banyu mlebu ing produk / cahya bakal mati.


8. efek murubï¼
Nanging, gaya lanternlampu payung pationggawe maneh tampilan geni, karo sawetara model duwe lilin gawean sing emit cemlorot anget, lan liyane duwe geni oranye utawa abang luwih gedhe.

9. keluwesanï¼
Lampu gantung lan lentera ngubengi teras lan bisa digawa menyang njaba ruangan, kayata kemah, ing ngendi ana cahya sing dibutuhake. Iki uga ditrapake kanggo macem-macemlampu tiang payung, sing ora teka karo alat dhewe kanggo nindakake iki. Nanging, lampu bunder iki duwe tali utawa pancing sing bisa digantung ing tenda utawa wit, utawa mung dilebokake ing rak sing dhuwur kanggo madhangi lan ngubengi lingkungan.

10. Tujuanï¼
Patio payung lanternsdekoratif, fungsional utawa loro-lorone, dene pole lantern bisa praktis lan katon padha karo siji waé, kanggo madhangi ruangan ruangan.

Nanging, lentera teka ing macem-macem gaya sing nyedhiyakake macem-macem tujuan, kayata ambiance tartamtu, tampilan estetis, lan kanthi efektif madhangi ruangan ruangan.

11. luminescenceï¼
Apa sampeyan luwih seneng cahya sing adhem utawa anget ing teras ruangan? Jinis luminescence mundhak, utamane ing musim panas utawa liburan. Biasane, lampu kelangan duwe warna putih, dene lampu anget ana warna oranye utawa kuning.

Kaya sing wis kasebut, lentera lan lampu gantung dadi anget (sing simulasi geni), dene lampu tetep kelangan.

Lampu anget minangka pilihan sing paling apik kanggo wong sing butuh tampilan latar mburi alam. Lampu sing keren minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing butuh estetika modern.


12. Instalasi:
Instalasi sing lancar lan cepet saka lampu payung patio iki bisa nggawe pengalaman sakabehe nyenengake.

Lampu tanpa kabel ora bakal nandhang lara amarga kabel ora bisa dicopot lan bisa digunakake sanajan tanpa soket sing ditutup. Padha bisa gampang digunakake ing ngendi wae, kapan wae nganggo baterei sing bisa diisi ulang.
Lampu cakram mesthekake yen pincers kuwat, nyenyet, lan nyetel dhewe supaya pas karo payung, utamane yen pengin nganyarke ing mangsa ngarep.
Uga, aja lali ngukur diameter kutub payung, sing mbantu milih produk sing paling apik lan paling kompatibel.


13. Nalika mlaku:
Sadurunge nggawelampu payung patio, iku penting kanggo nimbang runtime saben model. Ing sawetara kasus, kisaran runtime kanggo ikilampu payung patiobakal 8 - 18 jam, karo model ing antarane cukup apik kanggo kinerja sing luwih apik. Preduli saka runtime sing dipilih, lampu gumantung banget marang sumber daya lan sepira kerepe lampu diisi.

14. Ganti warna RGB:
Nduwe lampu warna RGB kaya bonus tambahan amarga jinis lampu iki bakal nyedhiyakake cahya sing cukup kanggo pesta ing wayah sore nalika sampeyan pengin miwiti pesta, banjur nyetel lampu menyang mode ganti warna RGB, sing nambah suasana perayaan ing pesta sampeyan.

15. gampang kanggo nggunakake:
Sanajan ana macem-macem opsi sing kudu ditimbang sadurunge tuku.

Contone, sawetara model mung duwe saklar prasaja kanggo nguripake / mateni lampu, dene liyane nawakake macem-macem saklar pamilih sing ngidini sampeyan milih mode cahya sing disenengi.

Sawetara model dhuwur dilengkapi remot kontrol kanthi macem-macem pilihan, kayata mode lampu kilat, owah-owahan warna, lsp.

Nanging nawakake kauntungan utama kanggo ngoperasikake cahya saka kadohan. Dadi, pilih model sing gampang digunakake utawa digunakake.

16. Konstruksi lan daya tahan:
Kasunyatan sing dingerteni manawa produk apa wae sing digawe saka bahan berkualitas tahan lama lan awet.

Konstruksi- Yen sampeyan pengin golek lampu sing bisa gampang ngatasi panggunaan jangka panjang lan stres cuaca ruangan, banjur pilih lampu kanthi konstruksi sing kuwat, kayata logam utawa ABS sing berkualitas. mulane, nglindhungi cahya kanthi nyegah karusakan sing disebabake dening sinar srengenge (radiasi UV) lan nolak kelembapan.

Daya tahan- Kanggo sing looking kanggo kekiatan, iku penting kanggo milih kualitas dhuwur dipimpin. cahya ruangan iki ngirim ora digunakake kanggo kurang saka 30.000 jam.
17. remote kontrol:
Umume lampu payung teras modern duwe fungsi remot kontrol.

Kanthi fitur iki, siji bisa gampang ngontrol / mbukak kabeh setelan cahya kayata padhang, nguripake / mateni, ngganti pola cahya, werna utawa mode gaya, sanajan adoh saka ruangan ruangan.

Dadi, tuku lampu LED sing duwe fungsi remot kontrol.


18. Jaminan Mutu:
Amarga lampu payung patio iki digunakake ing njaba ruangan, iki tegese kudu ngalami akeh pengaruh lingkungan kayata panas lan udan.

Mulane, YMOUTDOOR njaba kitalampu payung patiokudu Highly awet lan dipercaya karo kinerja long-tahan.

19. Desain Tiang Payung:
Sadurunge tuku lampu payung teras, deleng apa jenis payung sing dituku? Ana rong jinis utama cagak payung teras ing pasar, siji sing ana ing sisih siji lan liyane sing ana ing tengah.

Yen pole payung ana ing tengah, banjur lampu payung bunder kanthi klip becik. Iki amarga gampang nempel ingtiang payunglan èfèktif madhangi meja Patio karo cahya pas needed.

Yen cagak payung ana ing sisih pinggir, banjur masang lampu ing cagak ora dadi pilihan sing apik amarga madhangi area sing salah. Mulane, priksa manawa sisih ndhuwur lampu duwe pancing.

Yen mangkono, banjur gantung. Utawa, gunakake lampu kabel payung kanggo nempelake lampu kasebut ing saben spokes lan dasi kanthi rapet.

Lampu kasebut ora langsung madhangi meja patio, nanging bisa digunakake minangka lampu hiasan kanggo nambah suasana pesta.



Aksesoris payung patio sing diterangi sampurna kanggo nyelehake payung ing area bar.

Sawise srengenge surup lan pesta diwiwiti, cahya menehi tampilan sing cetha ing area bar nalika uga menehi accentuating spasi. Ing kasus iki, pilihan iku loro fungsional lan apik gayane.


Opsi iki uga trep kanggo payung sing ana ing cedhak area spa.

Yen luwih seneng spa ing wayah wengi, aksesoris payung patio sing dipadhangi nggawe cahya sing apik kanggo nambah visibilitas ing wilayah kasebut.

Fitur iki apik kanggo nyilikake bebaya.


Aksesoris payung sing padhang uga cocok kanggo dek lan papan liyane sing luwih cilik lan intim.

Contone, nambahake salah siji saka perabot kasebut menyang dek ing kamar turu bisa nyedhiyakake cukup cahya kanggo ndeleng tampilan sing cetha tanpa ngganggu wong.

Padha utamané apik kanggo cahya romantis.


Aksesoris payung teras sing disinari bisa nggawe transisi saka awan dadi proses sing gampang, amarga akehYMOUTDOOR®Opsi 's teka karo opsi remot utawa solar.

Ora ana sing luwih apik tinimbang gaya lan kepenak. Ora mung ruangan ruangan sampeyan bakal katon luwih apik karo fasilitas anyar iki, nanging uga bakal nggawe wektu karo kulawarga lan kanca-kanca luwih nyenengake.

Kajaba iku, kita nawakake layanan khusus kanthi pilihan liyane lan manawa sampeyan nemokake aksesoris lampu payung ruangan sing paling apik kanggo tata letak lan gaya.


BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaAksesoris Patio Payung?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Seneng ruangan ruangan Cahya teras, kebon, utawa latar mburi kanthi lampu kanggo payung patio pabrik YMOUTDOOR kanthi Rega Pabrik. Lampu LED Patio Umbrella minangka aksesoris sing cocog kanggo kabeh acara ruangan ing wayah wengi kalebu panedhaan, BBQ, pesta kolam renang, lan liya-liyane. Patio LED Umbrella Pole Light saben lampu duwe 4 panel kanthi 6 lampu LED putih ing saben panel supaya gampang madhangi area ing ngisor lan sekitar payung teras sampeyan. Kanggo nggunakake kabeh sing kudu dilakoni iku nginstal 3 baterei AA (ora klebu), misahake loro halves saka unit, sijine munggah ing cagak payung lan push maneh bebarengan. Pabrikan YMOUTDOOR fokus kanggo nawakake produk ruangan lan kebon sing berkualitas.

  • Patio Umbrella Light dening pabrikan YMOUTDOOR dipasangake kanthi apik karo meja teras ruangan ruangan lan payung sing disiyapake kanggo menehi cahya kanggo tamu nalika nglipur. Patio LED Umbrella Light telung tingkat padhange, lan dilengkapi karo clamp otomatis sing ngunci menyang 0.86-1.8 "diameteripun cagak payung kanggo instalasi gampang. Lampu baterei-dilakokno uga bisa Hung nang tarub nalika camping, ing tengah canopy , utawa strung saka kemah camper.Sampurna kanggo payung Patio duwe wengi padhang kanggo sampeyan!

  • Produsèn YMOUTDOOR lampu payung cahya karo Pabrik Price ing pantai, ing loteng, ing blumbang, nalika sampeyan ora ana maneh suryo srengenge utawa titik cahya tetep. Lampu Pole Payung Patio Hemat Energi 3 mode cahya ditawakake supaya sampeyan bisa ngontrol intensitas cahya lan nggawe lingkungan luwih nyaman kanggo sampeyan lan tamu. Dual-cara cepet cara soyo tambah lan bisa dipasang ing kutub karo diameteripun (0.79in-1.77in) utawa nyumerepi karo dibangun ing pancingan. Optimal kanggo paling aktivitas outdoor.

  • Produsen YMOUTDOOR LED Patio Umbrella Light punika kabel-gratis kanggo penak nanging cukup kuat kanggo madhangi alon-alon klumpukan ruangan sawise-sundown karo Factory Price. sore karo kulawarga utawa kanca-kanca. Ana uga siji tombol kanthi 3 mode cahya kanggo nggawe efek romantis sing alus.

 1 
Adol paling anyar Patio Payung Lampu digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Patio Payung Lampu lan kita duwe merek dhewe. Patio Payung Lampu kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.