Pit geni

Pit geni

 Wsemut seneng njobo lan tetep anget ing papan cilik Taun-Round?


 YMOUTDOOR® pit geni nyedhiyakake anget ing dina sing asri lan cemlorot sambutan ing wayah bengi musim panas sing dawa.



Okoleksi ur kualitas dhuwurbolongan genimacem-macem saka opsi hotspot minimalis kanggo bêsik statement arsitektur gedhe, nanging kabeh nggawa swasana ati inmitable sing teka saka kumpul njobo ing ngarepe geni mbukak karo Factory Price. Apa iku wengi musim panas sing anget utawa sore musim gugur sing asri, ruangan ruanganpit geniutawa perapian ruangan bisa dadi papan kumpul sing sampurna kanggo kanca lan kulawarga.YMOUTDOOR®produsen macem-macem Customizedgenipitkanggokowe. Saka geni pit kits lanpit genikursi kanggo firestarter lan rak kayu bakar, kita duwe kabeh sing perlu kanggo nggawe centerpiece anyar kanggo backyard.Yen sampeyan perlu latar mburi.pit genigagasan sadurunge sampeyan milih tuku, Mangga takon karo kita.


Elingi: Kanthi kabeh gas lan produk kobong geni, dadi manawa kanggo mateni utawa mateni geni ingpit genisawise saben nggunakake.



    • Kanthi pirang-pirang taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.


pit genibener kanggo kula?
  OIng kabeh umur, Geni dianggep minangka salah siji saka papat unsur suci sing nguripake kosmos, bebarengan karo bumi, angin, lan banyu. Mulane,YMOUTDOOR®akeh jugangan geni, utamané watara aperture kanggo silinder sing ngemot geni, bakal kerep duwe cetha, utawa bahan faceted, kayata manik kaca, utawa watu utawa kothak werna padhang, kanggo nggambarake lan nambah brilliance saka geni. Fitur liyane sing paling umumsakabolongan genilan thearth lingkungan iku unsur bumi, kayata watu utawa wesi.




Msembarang geni sing kobong kayuFitur permukaan logam sing sengaja dioksidasi. A pigura recessed omah log sing nyedhiyani loro bahan bakar siap kasedhiya uga macem-macem visual organik.Rbolongan geni persegi dowosing paling apik kanggo spasi Patio ruangan gedhe, nalika bolongan geni babak, luwih kompak lan luwih cocog kanggo kelompok cilik lan spasi.


  In persepsi wong,Masak ing geni sing mbukak minangka cara sing romantis lan enak kanggo nyiyapake dhaharan, mulane koki omah bakal seneng ngerti manawa umumebolongan geni duwe tutup Panggangan opsional.

  If sampeyan seneng nggunakake samubarang kabeh wektu, banjur apropana geni pitbisa dadi jawaban. Ikibolongan geniiku salah siji aluminium utawa baja lan teka ing macem-macem werna lan Rampung bisa ngatur. Pit geni propana portabel cilik lan cukup entheng kanggo digawa menyang pantai utawa tlaga lan apik kanggo digunakake nalika tailgating.


Uing kahanan normal,Pit geni gasslan tabel pit geni gas operate akeh kaya versi propana, kajaba padha kudu disambungake menyang baris gas alam.Pit geniTabel luwih gedhe tinimbang geni. Akeh unit duwe permukaan sing rata lan trim sing bisa dadi papan meja kanggo nahan ombenan lan cemilan. Sampeyan bisa nutupi area geni nganggo sisipan yen ora digunakake kanggo ruang porsi sing luwih akeh. Meja geni gas sing biasane nggawe bahan yaiku logam utawa watu sing direkayasa, dadi pilihan sing apik kanggo area lenggahan teras.



BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan saka Fire Pit?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144


View as  
 
  • Kompor kemah sing diobong kayu entheng lan kuwat. Kompor roket nduweni ciri sing apik kayata tahan karat, tahan korosi lan konduktivitas termal sing dhuwur. Amarga desain sing bisa dilipat lan efisiensi kobong sing dhuwur, kompor kemah iki bakal dadi pembantu sing apik nalika sampeyan kudu masak ing njaba.

  • Lubang geni kayu saka YMOUTDOOR® iki bakal nggawa kanca lan kulawarga bebarengan ing mangsa iki nalika sampeyan manggang nedha bengi lan seneng anget saka geni crackling. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan ruangan geni ing rega grosir pabrik China! Pit geni kobong kayu kanggo pengalaman Panggangan ruangan nyaman lan seneng pesta ruangan. Pit geni kita nerangake karo Bowl gedhe lan Panggangan kanggo gawe marem napsu karo burger utawa asu panas, kang bisa gampang cook ing. Iki digawe saka 100% baja kanggo nyedhiyakake panas lan cahya nyala nalika kayu sampeyan kobong. Kajaba iku, njupuk geni ranch iki karo sampeyan ing petualangan sabanjure. YMOUTDOOR® ngarep-arep dadi partner jangka panjang.

  • Pit geni kualitas dhuwur populer digunakake ing sembarang ruang urip ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apik Outdoor 30'' Round Fire Pit sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. taun ngarep. Selehake jugangan sing apik iki ing teras, dek, ing latar mburi, kemah, utawa area liburan lan nonton papan sampeyan madhangi kanthi desain bintang nalika srengenge surup. Desain lintang lan rembulan nggawe bayangan unik nalika uga nyedhiyakake angin salib sing sehat lan trep. marang kayu kang murub geni.

  • Mangkuk geni ruangan heksagonal iki saka pemasok YMOUTDOOR bakal nambah sentuhan dekoratif lan atmosfer ing kebon utawa teras sampeyan, uga nggawe sampeyan anget nalika bengi dadi adhem lan didol kanthi rega grosir pabrik. Hexagon kayu tembaga Rampung geni baja pit digawe saka baja karo 6 sisi panas bolong layar geni dipasang ing ndhuwur Bowl geni kanggo panyerepan panas banget lan boros. Rampung tembaga lan desain kisi bakal nambah dekorasi omah ruangan sampeyan, apa iku teras, teras utawa kebon. Perapian iki nduweni mangkok sing gedhe lan jero sing bakal ngidini sampeyan lan kulawarga bisa ngobong geni sajrone pirang-pirang jam. Bolong ngidini sampeyan ndeleng geni sing murub lan nutupi geni kanggo safety lan nyegah kembang api lan lebu supaya ora metu. Kajaba iku, bolong nduweni daur ulang sing trep supaya gampang digawa. poker logam klebu bisa digunakake kanggo mbusak bolong lan ngatur maneh log.

  • Pabrikan YMOUTDOOR® ngenalake pit geni gas propana tanpa asap anyar, dioptimalake kanggo nyedhiyakake wujud maksimal lan isih njaga portabilitas entheng. Bowl flared presents aspek desain unik lan atraktif sing nambah ambiance kanggo acara ruangan lan menehi alternatif prasaja kanggo campfires pegawe-intensif tradisional. Pit geni propana iki aman kanggo digunakake sak paling larangan geni camping, ketemu standar lingkungan, lan sampeyan bisa nggawa anget lan comfort kanggo pengalaman campfire ngendi wae ing njobo. YMOUTDOOR® ngarep-arep dadi partner long term.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen 36 '' Outdoors Iron Fire Pit profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

Adol paling anyar Pit geni digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Pit geni lan kita duwe merek dhewe. Pit geni kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.