Pit geni

Pit geni

Pengin seneng njobo lan tetep anget ing papan cilik Sepanjang Tahun?

YMOUTDOORpit geninyedhiyakake anget ing dina sing asri lan cemlorot sambutan ing wayah bengi musim panas sing dawa.


Koleksi kita saka kualitas dhuwurbolongan genimacem-macem saka opsi hotspot minimalis kanggo bêsik statement arsitektur gedhe, nanging kabeh nggawa swasana ati inmitable sing teka saka kumpul njobo ing ngarepe geni mbukak karo Factory Price. Apa iku wengi musim panas sing anget utawa sore musim gugur sing asri, ruangan ruanganpit geniutawa perapian ruangan bisa dadi papan kumpul sing sampurna kanggo kanca lan kulawarga. Gampang kanggo nikmati pesona geni latar mburi karo pabrikan YMOUTDOORmacem-macem geni Customizedngadu kanggokowe. Saka geni pit kits lanpit genikursi kanggo firestarter lan rak kayu bakar, kita duwe kabeh sing perlu kanggo nggawe centerpiece anyar kanggo backyard.Yen sampeyan perlu latar mburi.pit genigagasan sadurunge sampeyan milih tuku, Mangga takon karo kita.



 Elingi: Kanthi kabeh produk sing ngobong gas lan geni, priksa manawa mateni utawa mateni geni ing bolongan geni sawise saben nggunakake.



Apa jinis pit geni sing cocog kanggo aku?

Saka kabeh umur, Geni sacara tradisional dianggep minangka salah siji saka papat unsur suci sing nguripake kosmos, bebarengan karo bumi, angin, lan banyu. Mulane, ing YMOUTDOORakeh jugangan geni, utamané watara aperture kanggo silinder sing ngemot geni, bakal kerep duwe bening, utawa bahan faceted, kayata manik-manik kaca, utawa watu utawa kothak werna padhang, kanggo nggambarake lan nambah brilliance saka geni. Fitur liyane sing paling umum saka bolongan geni lan perapian ing saubengé yaiku unsur bumi, kayata watu utawa wesi.

Akeh bolongan geni kayu-kobongFitur permukaan logam sing sengaja dioksidasi. A pigura recessed omah log sing nyedhiyani loro bahan bakar siap kasedhiya uga macem-macem visual organik.



Lubang geni persegi dowosing paling apik kanggo spasi Patio ruangan gedhe, nalika bolongan geni babak, luwih kompak lan luwih cocog kanggo kelompok cilik lan spasi.



Ing persepsi wong, Masak ing geni sing mbukak minangka cara sing romantis lan enak kanggo nyiyapake dhaharan, mula koki omah bakal seneng ngerti manawa umume bolongan geni duwe tutup panggangan opsional.



Yen sampeyan seneng nggunakake kabeh wektu, banjur apropana geni pitbisa dadi jawaban. Pit geni iki minangka aluminium utawa baja lan kasedhiya ing macem-macem warna lan bisa disesuaikan. Pit geni propana portabel cilik lan cukup entheng kanggo digawa menyang pantai utawa tlaga lan apik kanggo digunakake nalika tailgating.



Ing kahanan normal,Kobongan gass lan tabel pit geni gas operate akeh kaya versi propana, kajaba padha kudu disambungake menyang baris gas alam. Tabel pit geni luwih gedhe tinimbang pit geni. Akeh unit duwe permukaan sing rata lan trim sing bisa dadi papan meja kanggo nahan ombenan lan cemilan. Sampeyan bisa nutupi area geni nganggo sisipan yen ora digunakake kanggo ruang porsi sing luwih akeh. Meja geni gas sing biasane nggawe bahan yaiku logam utawa watu sing direkayasa, dadi pilihan sing apik kanggo area lenggahan teras.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon menyang YINGMINOUTDOOR kanggo penawaran Fire Pit?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144













View as  
 
  • Pit geni kualitas dhuwur populer digunakake ing sembarang ruang urip ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apik Outdoor 30'' Round Fire Pit sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. taun ngarep. Selehake jugangan sing apik iki ing teras, dek, ing latar mburi, kemah, utawa area liburan lan nonton papan sampeyan madhangi kanthi desain bintang nalika srengenge surup. Desain lintang lan rembulan nggawe bayangan unik nalika uga nyedhiyakake angin salib sing sehat lan trep. marang kayu kang murub geni.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen 36 '' Outdoors Iron Fire Pit profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen 28 '' Round Wood Burning Patio Bowl Firebowl profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

 1 
Adol paling anyar Pit geni digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Pit geni lan kita duwe merek dhewe. Pit geni kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.