Outdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit
  • Air ProOutdoor 30'' Round Fire Pit

Outdoor 30'' Round Fire Pit

Pit geni kualitas dhuwur populer digunakake ing sembarang ruang urip ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apik Outdoor 30'' Round Fire Pit sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. taun ngarep. Selehake jugangan sing apik iki ing teras, dek, ing latar mburi, kemah, utawa area liburan lan nonton papan sampeyan madhangi kanthi desain bintang nalika srengenge surup. Desain lintang lan rembulan nggawe bayangan unik nalika uga nyedhiyakake angin salib sing sehat lan trep. marang kayu kang murub geni.

Model:30'' Outdoor Camping utawa Backyard Round Cosmic Stars and Moons Fire Pit karo Cooking Grill Grate, Spark Screen, lan Log Poker YMFB002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

30'' Customized njobo Camping utawa Backyard Babak Cosmic

Lintang lanrembulanPit genikaro Cooking Grill Grate, Spark Screen,

lanLog poker


Katrangan


Kualitas dhuwurpit genipopuler digunakake ing sembarang ruang urip ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apik njobo 30''Pit geni bunderdidol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis, Pit geni inspirasi kosmik iki kalebu apanggangan masak, layar spark, lanpit genipoker supaya sampeyan bisa seneng iki apik banget, maringi inspirasipit genitaun ngarep. Selehake jugangan sing apik iki ing teras, dek, ing latar mburi, kemah, utawa area liburan lan nonton papan sampeyan madhangi kanthi desain bintang nalika srengenge surup. Desain lintang lan rembulan nggawe bayangan unik nalika uga nyedhiyakake angin salib sing sehat lan trep. marang kayu kang murub geni.


Spesifikasi


Logo/Warna: OEM

Ukuran produk:30 X 30 X 19,7 inci/76,2 X 76,2 X 50,04 cm

kalebu:

Penjaga Spark
Tutup bolong kanthi tutup tutup

Bobot:12 kg
Wangun: Babak
Piranti sing dibutuhake: obeng
warna: ireng
Ing njero ruangan / ruangan: njobo
Bahan: Logam, Baja
Tipe Bahan Bakar: kayu
Pemasangan: ngadeg
Tipe: Pit geni
Gaya: Modern
Fitur: Lapisan Tahan Panas, Tahan Cuaca, Daya sing bisa diatur, Roda, Gampang Dirakit
Rampung: metalik

Packing ukuran: 26.18X26.77X11.61 inci/66.5X68X29.49 cm
Tuwuh Bobot: 13,5 KG
Metode Packing: Packing Aman utawa Mail Packing

Logo: Logo Kustomisasi Bisa Ditrima
Fitur: Gampang Dirakit / Gampang Diresiki

OEM: Sugeng rawuh
Sample Time: 7 dina sawise deails comnfirmed.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel khusus dikonfirmasi



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




30'' njobo Camping or Backyard Babak Cosmic Stars and Moons Pit geni with Cooking Grill Grate, Spark Screen, and Log poker



njobo 30'' Babak Pit geni

Tipe produk:Pit geni
Bahan njaba:wesi
Bahan Area Bakar:wesi tuang
Rampung:ireng
Powder Coated Rampung:ya wis
Tipe Bahan Bakar:Areng; Pembakaran Kayu
Burn Wektu Bahan Bakar Tampung:2,5 jam
Flame sing bisa diatur:Ora
Tipe Ignition:Cocokake utawa korek
Lapisan Tahan Panas:ya wis
Pengisi Tampung:Areng
Tahan Karat:ya wis
Tahan Cuaca:ya wis
Pit geni Tutup Klebu:ya wis
Spark Screen Klebu:ya wis
Bahan Spark Screen Kab:baja tahan karat
Log Grate Klebu:ya wis
Fire poker Klebu:ya wis
Perawatan produk:Pandhuan pangguna sing rinci dilampirake karo paket kasebut
Panggonan:Gunakake njaba Mung
Wujud produk:Babak


njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni

njobo 30'' Babak Pit geni



njobo 30'' Babak Pit geni


Panas Tags: Outdoor 30'' Round Fire Pit, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Digawe ing China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.