Furnitur Inflatable

Furnitur Inflatable

Nggunakake salah sawijining furnitur inflatable sing nyenengake, sampeyan ora bakal ngalami alangan nalika kemah, dimanjakan ing kolam renang, utawa seneng-seneng ing festival.

Yen sampeyan durung nate duwe siji, sampeyan mesthi wis weruh lan iri sing diduweni: YMOUTDOOR bongkahan kembung gedhe asring digunakake minangka kursi ing festival musik,kursi santaiing pantai, lan minangka lelenggahan entheng dening Campers. Pabrikan furnitur karet YMOUTDOOR ngidini sampeyan kepenak- ing ngendi wae lan apa wae sing sampeyan lakoni.


Kolam Renang

Ing YMOUTDOOR, sampeyan entuk macem-macem pilihan sing bisa dipilih. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nimbang pigura saka blumbang. Pigura baja awet lan kuat, pigura resin tahan karat, karat lan oksidasi. Uga, iku nolak dents lan mbungkus ing tembok. Utawa sampeyan bisa pindhah kanggo kabeh-wektu favorit inflatable utawa kiddie pools. Sabanjure yaiku ukuran, biasane gumantung saka ukuran latar mburi. Bebarengan karo ukuran, mutusake ambane lan wangun gumantung sapa sing nggunakake.



Inflatable ottoman
Ing YMOUTDOOR, kita minangka Produsen China pengin nggawe manawa sampeyan nemokake barang perabot ruangan sing paling apik nalika sampeyan tuku online kanthi rega pabrik.


Ayo ngaso sikilmu sing kesel ing YMOUTDOORInflatable Stool Ottoman! Olahraga kanthi cetakan bohemian sing unik, nggawa gaya, kenyamanan lan nyenengake kanggo ruangan ruangan apa waeinflatable ottomankasedhiya kanggo OEM lan ODM. Cocog kanggo teras, kolam renang, geladhak, omah liburan, utawa malah kemah, ottoman multi-fungsi bisa digunakake minangka kursi utawa footrest. Digawe saka poliester tahan banyu, tahan luntur lan ukuran, desain silinder. Ingbangku kembung ottomaniku gampang kanggo ngresiki, kuwat lan nahan hawa kanggo dangu. Kick bali lan ngendhokke sak katelu ruangan utawa BBQ, utawa mung nalika surfing net lan loading munggah ing vitamin D Panjenengan. Portability pouffe inflatable uga ndadekake iku becik kanggo asrama College lan lelungan.


Apa Aku Perlu Ngembangake Loungerku?
Sawetara Furnitur inflatable perlu pump, biasane pump ora Furnitur inflatable bebarengan kudu tuku piyambak, umume dipérang dadi pump manual lan elektrik. Sawetara furnitur kembung ora butuh pompa. Sampeyan ora butuh apa-apa kanggo ngobong kursi, mung dhewe lan sawetara angin! Sampeyan bisa nggunakake kipas angin yen sampeyan ora pengin mlaku-mlaku utawa muter-muter, utawa sampeyan bisa outsource karya ngumpulake angin menyang bocah utawa kanca sing sregep. Sawise angin kepepet ing lounger tutup, segel, lan ngendhokke.

Suwene Furnitur Inflatable Tetep Inflated?
Produsèn YMOUTDOOR kursi kembung kualitas dhuwur bisa tetep kembung kanggo 5 â 10 jam, dene sing kualitas rendah mung bakal kembung kanggo 2- 3 jam. Iku pancene gumantung apa Furnitur inflatable sampeyan tuku.

Apa Aku Ngresiki Furnitur Inflatable?
Ya, sampeyan kudu ngresiki lounger inflatable yen sampeyan pengin tetep katon apik kanggo dangu. Kanggo ngresiki, copot rereget, godhong, wedhi, utawa apa wae sing nempel.

Nalika diwarnai karo rereget, gunakake banyu lan deterjen sing lembut kanggo ngresiki. Priksa manawa wis garing rampung sadurunge disimpen.

Kepiye carane njaga furnitur Inflatable?

Sampeyan ora kudu anggere sampeyan ngetutake tips pangopènan lounger kembung iki:

  1. Aja ngluwihi watesan bobot sing kadhaptar amarga bisa ngrusak utawa pop.
  2. Nambani kaya balon gedhe kanthi njaga obyek sing landhep.
  3. Simpen yen ora digunakake supaya tetep resik lan ora rusak.
  4. Ajeg ngresiki lounger inflatable supaya tetep katon apik. Cuci nganggo banyu, supaya garing, banjur simpen.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranInflatableFurnitur?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • Sofa Lounger Kantong Udara Inflatable sing anti banyu iki dirancang kanthi desain intake udara, sampeyan kudu nggunakake alat kembung, Perlu pompa pompa, gampang disimpen, ngirit ruangï¼Saiki YMOUTDOOR China Produsen didol kanthi rega murah. Bentuk U bisa nyebarake tekanan kanthi efektif merata.Desain ngisor cekung bisa nyedhiyani stablity apik. Lumahing njero dilapisi lapisan anti banyu TPR, cocog kanggo digunakake ing kolam renang, pantai lan pesisir segara lsp. Set produk sing bisa dicopot eksternal bisa disesuaikan miturut pola sampeyan.

  • Ottoman inflatable sing inovatif iki dening pabrikan YMOUTDOOR minangka aksesoris latar mburi utawa teras sing sampurna. Cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kanthi Pabrik Price.Add pop sambutan warna lan gaya modern kanggo dekorasi Patio Taman.Great minangka footstool utawa jog. Portable Folding Inflatable Stool Ottoman dirancang khusus kanthi nyaman lan serbaguna lan bisa gampang kempis kanggo panyimpenan utawa lelungan kanthi gampang. Kain kasebut anti banyu lan dirancang kanggo nolak luntur, noda, lan abrasi lan Kita ndhukung kustomisasi warna sing dikarepake.

  • Sampeyan bakal pengin ottoman ruangan Inflatable godhong biru persegi dening YMOUTDOOR. ngendhokke sikil nalika sampeyan lagi ngaso ing Patio utawa Taman. Pabrikan YMOUTDOOR ndadekke sampeyan bangku sikil lan ottoman ruangan paling apik kanthi Rega Pabrik! Iki minangka patio kualitas paling apik Rectangle Lazy Inflatable Stool Ottoman sing bisa ditemokake - YMOUTDOOR dijamin. Gagasan hadiah sing apik kanggo Ibu lan Bapak, Valentine - Ibu - Dina Bapak - Thanksgiving lan Natal.

  • Ottoman inflatable sing inovatif iki dening pabrikan YMOUTDOOR minangka aksesoris latar mburi utawa teras sing sampurna. Becik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kanthi Pabrik Price.Inflatable Stool Ottoman Blue Leaf nambahake pop warna lan gaya modern ing dekorasi teras kebon sampeyan. Apik minangka bangku utawa kursi. Dheweke dirancang khusus kanthi kepenak lan serba guna lan bisa gampang kempis supaya gampang disimpen utawa lelungan. Kain kasebut anti banyu lan dirancang kanggo nolak luntur, noda, lan abrasi lan Kita ndhukung kustomisasi warna sing dikarepake.

  • Sampeyan olèh ing YMOUTDOOR dina iki. Kolam renang inflatable portabel YMOUTDOOR digawe saka bahan PVC super awet lan premium kanggo nyedhiyakake rega pabrik sing aman lan papan dolanan sing stabil kanggo bocah lan wong diwasa. blumbang bal njero ruangan kanggo kids.Taman PVC Inflatable Swimming Pool karo tembok kekandelan 0.3mm, Digawe saka bahan PVC kekuatan dhuwur, kuwat lan awet. Desain telung lapisan ndadekake blumbang luwih stabil lan mantep. Aja padha sumelang ing bab bocor udhara sanajan kolam renang inflatable wis rampung kapenuhan wong.

  • Apa sampeyan nggoleki negara dongeng kanggo bocah-bocah wulu sing ditresnani? Kolam renang pabrik YMOUTDOOR kudu dadi pilihan sing wicaksana kanggo sampeyan. Iki minangka papan sing cocog kanggo kewan-kewan sampeyan kelangan ing dina sing panas, utawa dolanan ing pantai nalika musim panas. Ruang kegiatan sing gedhe bisa nyukupi macem-macem kabutuhan sampeyan supaya bisa seneng-seneng ing kolam renang sing bisa ngancani sampeyan lan kewan sing apik banget. banyu fun karo Factory Price. Kolam kewan cocok kanggo latar mburi, teras lan kebon kanthi bahan premium lan awet. Sawise digunakake, sampeyan bisa gampang dilipat kanggo panyimpenan amarga struktur sing bisa dilipat. Kejabi, Kolam Mandi Pet Dog Collapsible Outdoor bisa digunakake minangka bathtub lan kolam kiddie lan uga kolam iwak miturut kabutuhan sampeyan. Cukup mbukak lan tambahake banyu banjur nikmati hiburan!

 1 
Adol paling anyar Furnitur Inflatable digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Furnitur Inflatable lan kita duwe merek dhewe. Furnitur Inflatable kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.