Furnitur Inflatable

Furnitur Inflatable


Using siji saka insanely sayah Furnitur inflatable, sampeyan ora bakal kesulitan dadi nyaman nalika kemah, ngrasakake dimanjakan ing blumbang, utawa seneng-seneng ing festival.



   IYen sampeyan durung nate duwe siji, sampeyan mesthi wis weruh lan iri sing diduweni:YMOUTDOOR®bongkahan kembung gedhe asring digunakake minangka kursi ing festival musik,kursi santaiingpantai, lan minangka lelenggahan entheng dening campers.



YMOUTDOOR®pabrikancustomizedFurnitur inflatable allow you to be comfortable wherever you are and whatever you’re doing.We have a superb selection of custom patterns for you to choose from, please contact our online customer service to show you.



  Kolam Renang

 At YMOUTDOOR®, sampeyan entuk macem-macem pilihan sing bisa dipilih. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nimbang pigura saka blumbang. Pigura baja awet lan kuat, pigura resin tahan karat, karat lan oksidasi. Uga, iku nolak dents lan mbungkus ing tembok. Utawa sampeyan bisa pindhah kanggo kabeh-wektu favorit inflatable utawablumbang kiddie. Sabanjure yaiku ukuran, biasane gumantung saka ukuran latar mburi. Bebarengan karo ukuran, mutusake ambane lan wangun gumantung sapa sing nggunakake.




  Inflatable ottoman

  At YMOUTDOOR®, kita Produsen China pengin nggawe manawa sampeyan nemokake sing paling apikFurnitur ruanganbarang nalika sampeyan tuku online karo Rega Pabrik.

  Let rest your tired feet on YMOUTDOOR®busanabangku kembung ottoman! Olahraga kanthi cetakan bohemian sing unik, ndadekake gaya, kepenak lan nyenengake ing ruangan ruangan apa wae, kabeh disesuaikaninflatable ottoman kasedhiya kanggo OEM lan ODM. Becik kanggo Patio, pools, geladhak, omah-omahé vacation, utawa malah camping, kitaottoman multi fungsibisa digunakake minangka kursi utawa footrest. Digawe saka poliester tahan banyu, tahan luntur lan ukuran, desain silinder.


Tdheweke kualitas dhuwurbangku kembung ottomaniku gampang kanggo ngresiki, kuwat lan nahan hawa kanggo dangu.Mundur lan santai sajrone pesta ruangan utawa BBQ, utawa mung nalika surfing jaring lan ngemot vitamin D. Portabilitas sakangaturpuff kembung uga ndadekake becik kanggo asrama College lan lelungan.



Apa Aku Perlu Ngembangake Loungerku?

Som fashionFurnitur inflatableperlu pump, biasane pump oraFurnitur inflatablebebarengan kudu tuku piyambak, umume dipérang dadi manual lan pump elektrik. SawetaradisesuaikanFurnitur inflatableora perlu pompa.


Sampeyan ora perlu apa-apa kanggo ngobong lounger, mung awak dhewe lan angin!

       

Sampeyan bisa nggunakake kipas angin yen sampeyan ora pengin mlaku-mlaku utawa muter-muter, utawa sampeyan bisa outsource karya ngumpulake angin menyang bocah utawa kanca sing sregep.

Sawise angin kepepet ing lounger tutup, segel, lan ngendhokke.


Suwene Apa ClassyFurnitur inflatable Tetep Inflated For?

YMOUTDOOR®produsen kualitas dhuwurloungers inflatablebisa tetep kembung nganti 5 â 10 jam, dene sing kualitase kurang mung bakal kembung nganti 2- 3 jam. Iku pancene gumantung apaFurnitur inflatablesampeyan tuku.


Apa Aku Reresik KulaFurnitur Inflatablee?

Yes, sampeyan kudu ngresiki Panjenenganlounger inflatableyen sampeyan pengin tetep katon apik kanggo dangu. Kanggo ngresiki, copot rereget, godhong, wedhi, utawa apa wae sing nempel.
Nalika diwarnai karo rereget, gunakake banyu lan deterjen sing lembut kanggo ngresiki. Priksa manawa wis garing rampung sadurunge disimpen.

     How Do I Maintain My Furnitur inflatable?
   Ysampeyan ora kudu anggere sampeyan tindakake kualitas dhuwur ikilounger inflatabletips pangopènan:

  1. Aja ngluwihi watesan bobot sing kadhaptar amarga bisa ngrusak utawa pop.
  2. Nambani kaya balon gedhe kanthi njaga obyek sing landhep.
  3. Simpen yen ora digunakake supaya tetep resik lan ora rusak.
  4. Ajeg ngresiki awaklounger inflatablesupaya tetep katon apik. Cuci nganggo banyu, supaya garing, banjur simpen.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaInflatableFurnitur?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144




View as  
 
  • Sofa Lounger Tas Udara Inflatable sing anti banyu iki dirancang kanthi desain intake udara, sampeyan kudu nggunakake alat kembung, Perlu pompa pompa, gampang disimpen, ngirit papan, YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan supplier perabot ruangan ing China. Saiki YMOUTDOOR® Produsen China for sale ing wangun price.U kurang bisa èfèktif dispersing meksa merata.Desain ngisor cekung bisa nyedhiyani stablity apik. Lumahing njero dilapisi karo lapisan anti banyu TPR, pas kanggo nggunakake ing blumbang, pantai lan segara lan liya-liyane. Set produk sing bisa dicopot eksternal bisa disesuaikan miturut pola sampeyan. Selaras karo ISO Standard.YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Produsen YMOUTDOOR Lounge Udara Inflatable iki minangka sofa kembung sing isi hawa sajrone sawetara detik. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok ing China kanthi rega grosir Pabrik. Kursi santai inflatable ultra-ringan kanggo panggunaan ruangan. Apik kanggo piknik, festival, camping lan pantai. Gampang kanggo inflate; ora perlu pompa. Digawe saka nilon sing ramah lingkungan. Inflatable Lounger Air Sofa sing luar biasa nyaman lan nawakake teknik ngisi sing gampang digunakake ing tas garing. Ora perlu pompa njaba! Inflatable Air Lounge produk sampurna kanggo kabeh kegiatan ruangan, kalebu festival, camping, barbecuing lan lelungan malah bisa digunakake ing bandara nalika sampeyan lagi nunggu pesawat. Thanks kanggo kain nilon sing awet lan kuwat, Lounging Air Bed bisa digunakake ing kahanan sing paling angel, sanajan ing gunung utawa ing salju. Air Sofa Lounges digawe kanthi proses pangembangan multi-tahap sing fokus ing materi, teknologi, fungsionalitas lan desain, uga standar kualitas lan kelestarian lingkungan.

  • Iki minangka tenda glamping kembung kanggo kemah, lelungan cilik lan aktivitas pantai.Tabung kembung tinimbang kutub, nggunakake teknologi sinar udara canggih, omah tenda udara kembung camping iki dilengkapi pompa manual sing ngidini sampeyan ngobong tenda udhara anti banyu kanthi cepet kanggo 3 menit.

  • Kursi kembung saka YMOUTDOOR iki minangka pilihan amben kembung sing trep kanggo lelungan sing didol kanthi rega grosir pabrik. Digawe saka poliester anti banyu sing kuwat (210T), lounger iki cocog kanggo kemah utawa lelungan pantai. Kursi pantai inflatable iki dirancang kanggo inflate gampang tanpa pump, mung nglakoake ing udhara kanggo inflate. Hammock sofa udara lounger inflatable duwe desain headrest sing bentuke bantal sing nyedhiyakake dhukungan sing nyaman kanggo punggung ndhuwur lan gulu nalika sampeyan kudu santai. Mung siji tas cilik nyedhiyakake kenyamanan lan kenyamanan sing dikarepake.

  • Ottoman inflatable sing inovatif iki dening pabrikan YMOUTDOOR minangka aksesoris latar mburi utawa teras sing sampurna. Cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kanthi Pabrik Price.Add pop sambutan warna lan gaya modern kanggo dekorasi Patio Taman.Great minangka footstool utawa jog. Portable Folding Inflatable Stool Ottoman dirancang khusus kanthi nyaman lan serbaguna lan bisa gampang kempis kanggo panyimpenan utawa lelungan kanthi gampang. Kain kasebut anti banyu lan dirancang kanggo nolak luntur, noda, lan abrasi lan Kita ndhukung kustomisasi warna sing dikarepake.

  • Sampeyan bakal pengin ottoman ruangan Inflatable godhong biru persegi dening YMOUTDOOR. ngendhokke sikil nalika sampeyan lagi ngaso ing Patio utawa Taman. Pabrikan YMOUTDOOR ndadekke sampeyan bangku sikil lan ottoman ruangan paling apik kanthi Rega Pabrik! Iki minangka patio kualitas paling apik Rectangle Lazy Inflatable Stool Ottoman sing bisa ditemokake - YMOUTDOOR dijamin. Gagasan hadiah sing apik kanggo Ibu lan Bapak, Valentine - Ibu - Dina Bapak - Thanksgiving lan Natal.

Adol paling anyar Furnitur Inflatable digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Furnitur Inflatable lan kita duwe merek dhewe. Furnitur Inflatable kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.