Kursi Pantai Kab

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Pantai sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku Kursi Lipat Pantai sing paling laris, paling anyar, majeng, diskon lan kualitas dhuwur. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
View as  
 
  • Produsen YMOUTDOOR Kursi Multi-Fungsional iki Supaya Sampeyan Duwe Kursi Reclining, Kursi Camp & Set Meja, Uga Kursi Camping Ing Wektu sing padha karo Rega Pabrik .Dhukungan Bingkai Ekstra Ing Footrest Njamin Stabilitas. Yen Sampeyan Lungguh ing Footrest, Kursi Ora Bakal Dadi âEjection Kursiâ Sing Bisa Mudhun Mudhun. Tinimbang Nempatake Sikil Ing Lemah Utawa Loro-lorone Sisih Kaki Kanggo Njaga Pusat Gravitasi Awak . Kanthi Camping Folding Chaise Lounge Chaise, Sampeyan Mung Bisa Muter Footrest Aside Lan Ngadeg. Cepet Lan Gampang! Panel ndhukung OEM lan ODM.

  • Apa sampeyan nggoleki tambahan permanen ing bar ngarep utawa counter pawon utawa butuh kursi sing nyaman kanggo acara, pabrikan YMOUTDOOR Kursi Direktur Dhuwur Bar Ngarep Casual minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan kanthi rega pabrik. Temokake macem-macem panggunaan klasik iki. -gaya Portable Kursi Direktur Lipat. Dibangun karo 100% kayu padhet, kursi direktur portabel iki dibangun kanggo kekuatan sing langgeng. Desain sing bisa dilipat kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang banget, tegese sampeyan bisa mindhah saka kamar menyang kamar utawa ngeterake kanggo acara khusus kanthi gampang. Solusi sing apik kanggo omah, sekolah, acara, lan bisnis.

  • Pabrikan YMOUTDOOR Kursi Patio Lipat karo Rega Pabrik, Dek Lipat Patio iki kanthi Kursi Makan Armrest gampang kanggo nambah area santai ekstra sing cocog kanggo kumpul kulawarga / kanca, pesta, kemah ruangan lan kegiatan kumpul liyane. Pigura baja padhet lan stabil kanggo dangu kualitas dhuwur lan bisa ngawula kanggo dangu. armrest nggawe sampeyan aran nyaman banget nalika lungguh ing. Bahan kain menehi kenyamanan lan istirahat ekstra kanggo awak. Sampeyan bisa njupuk ing ngendi wae kanthi gampang. Kabeh bêsik bisa lempitan mudhun kanggo transportasi gampang, panyimpenan, lan nyetel, nalika nggawe wong aksesoris sampurna kanggo trip camping akhir minggu utawa plesiran pantai.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Camping Portable Portabel profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Kursi pantai sling lipat kayu kasusun saka pigura kayu sing kuat lan kursi tahan cuaca sing berkualitas tinggi. Kajaba iku, kursi pantai bisa diatur ing 3 setelan reclining kanggo kenyamanan optimal. Kursi ruangan ruangan bisa dilipat kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang nalika ora digunakake.

  • Kursi lipat camping portabel Ukuran 25.20 "L x 39.37" W x 39.37" H, Bobot 13.2lbs, Area kursi gedhe kanthi kain oxford berlapis 600x 300D lan armrest empuk njamin kenyamanan kursi iki, Kanthi lapisan bubuk kualitas nyegah karat lan luntur. papat pigura baja tugas abot ditambahake ing ngisor dhingklik .konstruksi rangka baja sing kuwat ndadekake bisa ndhukung nganti 450 lbs lan sampeyan dijamin kursi sing tahan suwe kanggo nikmati njobo kabeh taun, Wadhah cangkir bolong sing awet lan sandaran tangan ing sampurna Dhuwur ngidini sampeyan santai kanthi kepenak. Kanthong panyimpenan sisih ngemot ponsel, notebook lan peta, kursi kemah lipat gampang disiyapake lan dilipat sajrone sawetara detik. Kursi kasebut mung ambruk dadi 9,05â³x 38,58â³lan Bobot mung 13,2 lbs. bisa disimpen meh ing ngendi wae

Adol paling anyar Kursi Pantai Kab digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Pantai Kab lan kita duwe merek dhewe. Kursi Pantai Kab kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.