Kursi Pantai

 Kursi Pantai


 Bsaben kursi sing tuku banget kanggo sapa seneng njobo!

 WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable Outdoor products.  


 AbusanaKursi Pantai Kabiku apik kanggo lelungan menyang pantai â Iku bakal njaga pasir metu saka kathok cendhak lan ngirit lara punggung.Akursi pantaipunika Piece gedhe saka Furnitur ruangan. Padha teka ing Handy nalika sampeyan lagi ing camping utawa pantai trip. Tansah wedhi utawa lendhut lan ngendhokke karo akursi pantai lipat.Sanajan sampeyan ora menyang ngendi-endi, lungguhankursi pantaidianggo uga minangka Patio utawa Furnitur latar mburi. Yen sampeyan duwe area patio ing omah,kursi pantaibisa disusun ing sangisore kanopi kanggo nggawe papan sing adhem kanggo sampeyan lan kulawarga.


 YMOUTDOOR manufacturer has a wide range of high quality kursi pantai, kursi lipat, lan loungers karo Factory Price. Sampeyan bisa milih saka macem-macem wujud, ukuran, werna, lan gaya. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik kanggo nggawe produk sing disesuaikan, Umume kursi iki digawe nganggo pigura baja sing kuat sing njamin panggunaan jangka panjang lan ora t mlengkung. Sampeyan bisa nemokake kursi sing tahan cuaca, tahan luntur lan ora gampang rusak kanthi cahya srengenge utawa udan. Tuku kursi sing duwe konstruksi lempitan, sing gampang diangkut lan nyiyapake. Pilih saka kursi lipat sing nduweni fitur keren kaya wadhah cangkir,pditambahake armrest kanggo comfort maksimum lan istirahat. Temokake kursi gaya lounger sing ngidini sampeyan ngegetake sikil ing ngarep sampeyan nalika sampeyan seneng dina sing sepi ing ngarep blumbang. Sampeyan malah bisa nemokake akursi ranselsing duwe tali Pundhak ngijini sampeyan kanggo sling liwat Pundhak lan nindakake mubeng kaya tas ransel.




Kursi Pantai KabDaya tahan


To teka munggah karo Fantastickursi santai, bab pisanan sampeyan kudu njupuk menyang wawasan punika kekiatan.

Mulane nalika sampeyan nggawe keputusan tuku, penting kanggo mriksa sawetara review lan maca pandhuan sing tepat kaya iki kanggo ngerti suwene wektukursi pantaibisa awet.

YSampeyan uga kudu ndeleng resistance cuaca. Iku amarga sampeyan ora penginkursi oriwerna. Dadi yen sampeyan pengin uwal saka iku, mung mriksa weather resistance karo kursi.Sampeyan kudu nggawe manawa tali kasebut digawe saka bahan sing tahan lama. Iku amarga sampeyan bisa nemokake sampeyankursi santaingaco sawise sawetara kaping lempitan iku. Priksa manawa tali digawe saka bahan tahan karat, iki bakal ngidinikursi pantaikanggo luwih suwe.

Aora ana sing penting sing bisa nyebabake kursi sampeyan ambruk yaiku udan sing terus-terusan. Mesthi wae, iki bisa uga ora asring kedadeyan, nanging yen kesandhung ing cuaca sing ala lan ora ana sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi kursi pantai..Kain, sing nggawe kursi, uga kudu cepet garing. Mulane penting kanggo mesthekake yen kursi nduweni kemampuan ambegan lan bisa ventilasi.



Kapasitas Muatan

Ubiasane, bobot rata-rata singkursi pantaidhukungan bakal watara 250lbs. Nanging, sawetara lounge bisa ndhukung bobot kaping pindho.
Kita bisa kanthi gampang ujar manawa iki minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu digatekake nalika nggawe keputusan tuku. Iki amarga yen ora nindakake, ana kemungkinan gedhekursi santaituku ora bakal bisa nahan bobot sampeyan. Iki bakal nyebabake pigura rusak.


Lan aja mikir yen kursi bisa nahan bobot luwih akeh, iki bakal dadi luwih abot amarga ora bakal. Yen sampeyan tuku kursi sing dirancang saka aluminium, sampeyan bakal kesengsem banget babagan bobote kursi kasebut. Ing ngisor 10 lbs.

Sing paling apikKursi Pantaibisa dilipat?

Typically, paling apikkursi pantaibisa lempitan lan dilengkapi karo macem-macem posisi kursi. Sampeyan bakal bisa kanthi bertahap nyetel posisi reclining nganti sampeyan nemokake sudut sing pas karo sampeyan.Iki pitakonan sing uneg-uneg akeh wong sing looking for akursi pantai. Lan amarga fkursi santai lawasbakal pas ing paling panggonan gampang tanpa nyebabake ngelu.




Apa Bantal Perlu?
However, bantal uga-dirancang comfort Fantastic. Mulane pabrikan YMOUTDOOR kalebu pad ing paket kasebut.
Nalika nerangake bantal kursi sampeyan, priksa manawa bantal kasebut bisa dicopot. Iku amarga sawise sawetara kaping nggunakake pad, iku bakal dadi reged lan sampeyan mesthi ora kulawarga kanggo lay ing bantal kuwi. Mbusak pad bakal ngidini sampeyan nyelehake ing mesin sing bisa dicuci, sing kudu ditindakake saka wektu kanggo wektu.



Apa iku akursi pantai?
Jkaya jeneng kasebut, absaben kursiminangka jinis lelenggahan ruangan sing dirancang kanggo digunakake ing pantai.
Sampeyan ora bakal mikir yen ana akeh variasikursi pantai, nanging panjaluk sing dhuwur ndadekake manufaktur bisa nggawa sing digawe saka baja, plastik cetakan, aluminium, lan kayu antara liya. Kita nampa layanan khusus.
Gumantung ing kabutuhan tartamtu, sampeyan bakal nemokakekursi pantaising duwe wadhah cangkir, sing duwe kanopi minangka sumber iyub-iyub, lan uga sing bisa ambruk ing tas cilik.Duwe akursi lipat can save you from numerous problems. That’s because most of the lounges are capable of fitting in a single backpack, which makes it extremely easy for you to carry it around.



Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggo YMOUTDOOR kanggo penawaran Kursi pantai?

YMOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • Lenggah ing njaba lan nikmati pantai kanthi kursi ransel serbaguna saka pabrikan Cina YMOUTDOOR®. Dibangun kanggo kekuatan lan penak lan kasedhiya kanthi rega grosir pabrik, Kursi Pantai Ransel Lipat sing apik lan kuat iki cocog kanggo lelungan sabanjure menyang pantai, taman, perkemahan, utawa jugangan geni latar mburi. Kursi Lounge Pantai duwe 5 dhuwur sing bisa diatur lan tali empuk sing bisa diatur, supaya sampeyan bisa nindakake kaya tas ransel. Nggawa apa sing sampeyan butuhake: Kursi Pantai Ransel duwe kanthong panyimpenan sing nganggo ritsleting, lan kanthong sing adhem kanthi zipper. Kursi kasebut nduweni pigura baja sing dilapisi bubuk sing tahan karat, lengen sing dicetak, lan kursi kain sing bisa digulung. Uga duwe wadhah ngombe lan kantong kanggo telpon lan kunci sampeyan. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • YMOUTDOOR® produsen digawe panas kursi stadion menehi nyaman karo Pabrik Grosir Price. Njupuk Kursi Stadion Lipat Reclining Dipanasake karo Bantal menyang stadion utawa taman ing ngendi bleachers lan bangku angel lan ora nyaman. Iku bakal tetep anget ing mangsa kadhemen nalika sampeyan seneng game. Nggunakake bahan pemanas anti banyu lan anti-mlengkung, panas cepet, aman lan stabil. Gir telu: Gir sithik: 50°C, 59°C kelas menengah, 65°C kelas dhuwur, nalika sampeyan menet terus tombol daya telung detik, iku gear paling murah. DESIGN NYAMAN: Kursi stadion dilengkapi bantalan ekstra, dadi ing ngendi wae sampeyan milih lungguh, sampeyan bakal kepenak. Saka jejeg nganti goroh. Kompartemen zipper ana ing mburi supaya sampeyan bisa nyimpen barang kanthi aman. Sapa wae bisa ngrasa nyaman nalika nggunakake kursi stadion. Bahan Kelas Industri: Kuwat nanging entheng. Stadion sing bisa dilipat iki bisa nampung nganti 300 lbs / 137 kg. Dhuwur Wear-tahan lan kekiatan banget. YMOUTDOOR® ngarep-arep dadi partner jangka panjang.

  • YMOUTDOOR produsen Kursi Multi-Fungsional iki Supaya Sampeyan Duwe Kursi Reclining, Kursi Camp

  • Kursi stadion sing bisa dilipat saka pemasok YMOUTDOOR iki minangka kursi stadion sing paling entheng, kompak lan portabel kanthi wadhah cangkir saka jinise. Bobot mung 6 mina, jog apik tenan iki bisa ndhukung nganti 500 mina kanggo pas paling kedhaftar lan didol ing pabrik prices Grosir. Yen sampeyan kuwatir babagan safety, kursi stadion sing empuk iki duwe jalur karet ing sisih ngisor kanggo nyegah kursi saka geser. Pancing bleacher dibangun ing nambah stabilitas nalika lungguh ing bleachers kayu lan logam lan bisa gampang diaktifake metu kanggo njagong ing lemah. Aja kuwatir, kursi bleacher iki bisa diresiki ing papan kanthi kain lembab, lan kanggo noda sing angel, pembersih adhedhasar pelarut bisa digunakake. Nyedhiyakake omben-omben lan aksesoris liyane supaya sampeyan siyap kanggo nyenengake. Ora mung kanggo dina game, njupuk kursi dina game nalika sampeyan kemah, menyang pantai, utawa menyang konser outdoor.

  • Lenggah kanthi nyaman lan kanthi rega pabrik sing murah saben sampeyan metu karo kursi pantai lipat ruangan YMOUTDOOR. Kapasitas lenggahan sing tambah dirancang kanggo stabilitas, kekuatan lan kenyamanan sing paling dhuwur. Kursi pantai lipat sling rendah digawe saka poliester tenunan silang sing tahan lama lan pigura baja sing dilapisi bubuk kanggo tahan karat lan awet Kursi sing cocog kanggo pantai, taman, konser utawa perkemahan, lungguh kanthi kepenak nalika nggawe kenangan! Dilipat kanthi kompak lan gampang disimpen ing tas gawan.

  • Ngaso ing pantai nganggo kursi portabel sing dirancang kanggo wong diwasa dening produsen YMOUTDOOR, kanthi pola belang. Kursi deck mat lounger pantai lipat nduweni sandaran sing bisa diatur lan kanthong zipper sing bisa dicopot kanggo njaga barang-barang cilik saka pantai. Preinan tropis sing penting, bisa dilipat kanthi rata nalika ora digunakake lan digawa nganggo tali bahu sing bisa diatur. Antarane aksesoris pantai, lounger nyaman kaya iki kudu.

Adol paling anyar Kursi Pantai digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kursi Pantai lan kita duwe merek dhewe. Kursi Pantai kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.