Panggangan arang

Kita minangka pabrik furnitur ruangan China khusus ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen panggangan Arang profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.
View as  
 
  • Saiki pabrikan YMOUTDOOR Fashion 23" Barrel Charcoal Grill dirancang ing babagan ide manawa para konsumen nggolek panggangan sing berkinerja tinggi, awet lan dibangun kanthi apik lan model iki pancen kaya ngono - panggangan kompak sing berkualitas tinggi sing bisa digunakake nganti pirang-pirang taun. teka kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Unit iki kalebu grates wesi wesi enamel ing porselen kanggo grate sing gampang diresiki lan tahan lama sing nindakake lan nahan panas luwih apik tinimbang baja tahan karat. Rak pemanasan uga porselin - enamel karo penyangga dilapisi krom. Reloading utawa nyedhot areng digawe gampang kanthi mbukak lawang akses baja ing ngarep panggangan, kalebu wajan abu sing bisa dicopot supaya gampang ngresiki, damper sisih geser, lan tumpukan kumelun baja kanthi flue sing bisa diatur. kanggo kontrol panas tambahan, lan pengukur suhu tahan karat kanggo nuduhake suhu bakar lan masak sing cocog. Hood digawe saka baja sing dilapisi bubuk. Rampung Stainless Steel. Sesuai karo standar ISO ds

 1 
Adol paling anyar Panggangan arang digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Panggangan arang lan kita duwe merek dhewe. Panggangan arang kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.