Payung Base Stand

Kita minangka pabrik Payung Base Stand China sing spesialisasine ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Payung Base Stand profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.
View as  
 
  • Solusi sampurna kanggo ngebotake dhasar salib saka payung patio offset. Produsèn YMOUTDOOR bobot plate basa didol ing pesawat saka 4pcs karo Pabrik Price, supaya sampeyan bisa milih kanggo nggunakake kabeh 4 utawa nggunakake siji ing saben sisih. 4PCS Fan Shaped Umbrella Base Stand saben bobot nduweni konstruksi plastik tahan lama kanthi spout sing gampang diisi supaya saben bobot dhasar bisa diisi banyu 43,75 lbs utawa 50 lbs pasir. YMOUTDOOR dhasar wedhi banyu cukup abot kanggo tahan angin lan cuaca sing abot, lan lapisan anti karat bakal njaga dek utawa teras sampeyan resik lan bebas noda. Kita bisa nampa pesenan khusus kanggo nyukupi syarat tuku.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining pabrikan profesional 17 '' Round Concrete Patio Umbrella Base lan pemasok Made in China, kita duwe kekuatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen profesional 19 "30lbs Patio Market Umbrella Base lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe.We utamané dealing ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, swing kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi stand, peralatan camping lan ing grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen profesional 18 "Circle Weave Round Patio Umbrella Base lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, swing kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi stand, peralatan camping lan ing grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen profesional 20 "Setengah Putaran Patio Base Payung lan pemasok Made in China, kita duwe kekuatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe.We utamané dealing ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, swing kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi stand, peralatan camping lan ing grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen profesional 18 "20-lbs Round Umbrella Base Stand lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga , Kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, swing kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing grosir.

Adol paling anyar Payung Base Stand digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Payung Base Stand lan kita duwe merek dhewe. Payung Base Stand kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.