Bangku Taman

Bangku Taman


Ana akeh jinis bahan sing wis diolah kanthi bener lan cocog kanggo nggawe ruanganbangkus : Kayu, Aluminium, Besi Tempa, Baja Tahan Karat, Resin & Plastik, Batu & Beton


Jinis Bangku njaba
Ora kabeh Furnitur bangku njaba digawe padha. Ing kasunyatan, ana sawetara macem-macem lelenggahan ruanganbangkukanggo milih saka. Milih sing pas kanggo sampeyan kalebu pangerten babagan fungsi sing sampeyan goleki lan pertimbangan gaya pribadi sampeyan.

Mangkene sawetara pilihan bangku ruangan saka YINMINGOUTDOOR sing kudu ditimbang:

njobo Dining Bangku
Mangan gedhe ing njaba minangka salah sawijining kesenengan sing luwih nyenengake. Bangku panedhaan ruangan utawa loro nggawe akeh ruang kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo kumpul ing meja makan ruangan.

Bangku Taman
Yen sampeyan duwe jempol ijo lan seneng nggunakake kanthi apik, bangku taman kurang minangka aksesoris lan luwih akeh kabutuhan. Tembung gardening iku kerja keras. Panggonan sing nyaman kanggo njagong lan ngaso ing antarane tanduran, weeding, lan pruning mung minangka investasi sing cerdas. Uga papan sing apik kanggo nikmati karya tangan sampeyan.

Bangku Backless njaba
Tamanbangkubiasane dilengkapi karo mburi kuwat becik. Nanging ora saben bangku ruangan mbutuhake siji. Apa sampeyan ngormati kemampuan maneuver utawa luwih seneng desain sing luwih ramping, bangku ruangan tanpa mburi bisa uga luwih sampeyan butuhake.


Bangku Outdoor Kayu
Lungguh ing dina sing anget lan cerah. Kayu uga menehi gaya lan daya tahan sing luwih alami. Sing jarene, bangku kayu bisa nuduhake patina (film tipis sing disebabake dening hawa) liwat wektu yen sealant ora ditrapake.

Bangku njaba logam
Konstruksi bangku logam nyedhiyakake kekuwatan maksimal lan kemampuan kanggo nahan kahanan cuaca sing luwih abot. Nanging, logam ora nyerep lan nahan panas luwih akeh tinimbang kayu. Ing dina sing panas lan panas, sing bisa nggawe rasa ora nyaman yen sampeyan ora ngelingi nggunakake tutup bangku.

Wicker Outdoor Bangku
Bangku wicker wis dicokot liyane menehi kanggo wong dibandhingake karo kayu utawa lumahing logam, kang ndadekake kanggo pengalaman lelenggahan luwih nyaman.


Suwene kudu bangku njaba?
Urip bangku ruangan sampeyan gumantung ing pirang-pirang faktor kalebu ing ngendi sampeyan manggon, keruwetan cuaca, lan kepiye sampeyan ngrawat bangku sampeyan. Kanggo mesthekake bangku sampeyan awet sabisane, pilih bahan sing awet kaya jati, lan aja nganti srengenge srengenge yen bisa.

Apa bangku njaba kudu ditutupi?
Sampeyan ora kudu njaga bangku njaba ruangan, nanging bakal luwih dawa yen sampeyan nindakake.




View as  
 
  • Kualitas dhuwur YMOUTDOOR China Produsen kursi glider dobel sampeyan bisa duwe perasaan taman sing padha ing latar mburi dhewe. Double-Seat Glider Bench karo Center Table karo Pabrik Price becik kanggo nggunakake sisih blumbang kanggo njaluk sing tan sampurna sing tansah wanted utawa ing sembarang wilayah shaded kanggo nglampahi afternoon maca buku utawa sayah. Paling apik model iki kursi loro supaya ngajak kanca liwat kanggo pindho fun dina ing srengenge.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Meja Bangku Taman Besi Luar ruangan profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Ngleyang kanthi kepenak karo kanca ing glider ruangan baja dobel iki saka pabrikan YMOUTDOOR. 2 Wong Outdoor Glider Rocker Kursi karo Pabrik Price supaya ngajak kanca liwat kanggo pindho fun dina ing sun.Ideal kanggo nggunakake poolside kanggo njaluk sing pangan éca sing tansah wanted utawa ing sembarang wilayah shaded kanggo nglampahi afternoon sayah. Kain bolong sing garing kanthi cepet ditenun kanggo daya tahan lan pigura baja sing kuat mesthi nggawe sampeyan kepenak lan stabil nalika sampeyan lungguh. Kanthi pigura goyang sing kuat, kursi iki ngajak istirahat sing nyenengake saben sampeyan nggunakake.

 1 
Adol paling anyar Bangku Taman digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Bangku Taman lan kita duwe merek dhewe. Bangku Taman kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.