Hammock Stand

HAMMOCK STAND


Nalika sampeyan lagi ing pantai, ing ara-ara samun, ndhuwur garis wit, utawa ing latar mburi, pabrikan YMOUTDOORstandhammockmbukak kesempatanhammocking telas.
kitastandhammockportabelteka ing macem-macem model sing cocog karo macem-macem lingkungan sampeyan karo Rega Pabrik. Ing endi wae bisa dadi papan sing sampurna!


Hammock ngadegiku kayu utawa logam stands sing mung bisa pancing lan unhook Panjenenganhammockliwat. Padha relatif seluler, entheng, lan biasane rada apik gayane. Lagi secara harfiah dirancang kanggo nggunakake karohammocks, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan sampeyanhammockslipping utawa ora bisa nemokake pas tengen.Hammock ngadegdirancang kanggo ndhukung ngendi wae saka 250 kanggo 500 pound.

Hammock ngadegora tansah portabel kaya ahammockand sistem tali lan padha bisa njupuk cukup spasi. Sawetarastandhammocksambane watara 5 kaki lan dawane 10 kaki utawa luwih.


MetalHammock Stands

Kabeh logam kita dilapisi bubuk. Iku katon minangka nyengsemaken minangka granit lan amarga struktur sawijining luwih tahan goresan dibandhingake lapisan biasa. Sampeyan bisa ninggalake wong-wong mau ing njaba umume taun, nanging disaranake sampeyan nggawa ing musim dingin. Supaya wong-wong mau ing kondisi tip-top biasa nambani karo proteksi teyeng kang bakal nyegah logam saka corroding liwat wektu.

Stand Hammock Kayu
Umume stand kita digawe saka kayu pinus Rusia atos lan diwarnai kanthi finish spar. Kayu diolah nganggo poli ruangan ruangan kanggo nolak rot, jamur, lan jamur.

Hammock kita, mulane, ana ing omah ing kebon lan bisa ngatasi kabeh cuaca. Saben-saben disaranake kanggo ngresiki kanthi banyu sabun panas supaya jamur lan jamur ora kena.


Stand Gantung Portable
Portablegantung standsbisa dilipat lan digawe saka aluminium, baja, utawa fiberglass. Padha dirancang kanggo dadi luwih entheng tinimbangstandhammockssing tumindak minangka fixtures. Padha gumantung ing bobot, daya tahan, lan ukuran lempitan. Umume gantungan gantung portabel dilengkapi koper, cocog kanggo pendakian sing cendhak.


Hammock Stand Spreader Bars
Sawetarastandhammocksteka karo spreader bar, kang dirancang kanggo njaga Panjenenganhammockwarata kaya ing ngadeg. Biasane digawe saka nilon, plastik, utawa kayu. Spreader bar becik yen sampeyan ora pengin dibungkushammock, nanging padha nggawehammockrawan kanggo tipping lan kanthi mangkono idea ala yen sampeyan arep nglampahi wektu napping utawa turu sewengi ing Panjenenganhammock.


Ukuran Apa StandarHammock Stands?


Standarstandhammocksbakal duwe dawa watara 9 kanggo 10 kaki utawa 108 kanggo 120 inci. Ing wektu sing padha, akeh digunakakestandhammockssing bakal kira-kira 15 kaki utawa 180 inci. Jembaré standarstandhammockbiasane bakal 4 kaki utawa bab 48 inci.

Ana akehstandhammockskasedhiya kanggo milih saka, lan aside saka banget mobile,standhammocksuga entheng, lan ora bakal ana jarak pangukuran ing antarane rong titik jangkar.

Biasane, papanhammockbakal dawane rong nganti telung kaki luwih dawa tinimbanghammockkanggo ngidinihammockbisa digantung kanthi nyaman. Yen sampeyan ngatur kanggo tuku ahammocksing stands akeh maneh saka inghammocksampeyan duwe, nggunakake rentengan ing loro-lorone kanggo ijol kanggo dawa ilang iku obat apik.


Apa Ukuran Hammock Stand Apa Aku Perlu?

Biasane, Cara sing apik kanggo nemtokake ukuranhammocksing sampeyan butuhake yaiku ndeleng ukuranhammocksing sampeyan pengin tuku. Dudukan sing sampurna kanggohammocktartamtu kudu paling sethithik 2 kaki utawa 24 inci luwih dawa tinimbanghammockdhewe.

Yenhammocksampeyan arep tuku 8 kaki utawa 144 inci; karo ukuran iki, nambah 2 kaki utawa 24 inci, lan ngadeghammocksampurna kanggo sampeyan 10 kaki utawa 168 inci.

Nalika ngukur kanggo standhammock, manawa kanggo miwiti ngukur siji sikil saka daur ulang pungkasan ing loro-lorone.



Apa Ukuran Hammock Cocog A 10 Foot Stand?

Ukuranhammockpaling apik kanggo 10 kaki utawa 120 incistandhammockpunika 8 kaki utawa 96 incihammock. Mung tindakake aturan nambah utawa subtracting 2 kaki utawa 24 inci kanggo ahammockutawa astandhammock, lan sampeyan bisa duwehammockfoolproof lan nyaman kanggo ngarep. Standhammockliyane yaiku standhammock12 kaki utawa 144 inci. Paling 12 kakistandhammocksbakal nggawa kapasitas bobot nganti 350 kilogram lan bakal bisa kanggo ndhukung macem-macem jinishammocks, saka spreader bar kanggohammocks.

Apa Ukuran Hammock Kanggo 15 Foot Stand?


Sing paling apikhammockukuran kanggo standhammock15 kaki utawa 180 inci yaiku 13 kaki utawa 156 incihammock. Maneh, ikihammockukuran nderek aturan subtracting 2 kaki utawa 24 inci ing totalstandhammockdawa kanggo nemtokake ukuran paling luweh sakahammockcocok kanggostandhammock.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

standhammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranHammock Stand?

YINGMINOUTDOOR siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144






View as  
 
  • YMOUTDOOR Desain anyar A-frame desain menehi dhasar stabil lan kahanan aman digunakake kanggo Bisa digunakake ing Taman, Patio, yard ngendi wae pengin.YMOUTDOOR China Produsen Hanging Swing Hammock Kursi Stand for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Hammock Tripod Hanging Chair Stand profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrikan YMOUTDOOR Hammock Stand Combo uga dibangun kanthi nyaman karo Rega Pabrik. Kabeh sing dibutuhake kalebu ing kombo sing bakal dirakit mung sawetara menit. Hammock ruangan karo Stand ngijini sampeyan kanggo lay ing amben nyaman flat lan seneng pengalaman. Kain ing loro hammock nduweni desain sing nyenengake sing digawe saka poliester sing dicithak sing cocog karo macem-macem skema warna. Bar spreader digawe saka kayu atos sing awet lan dilapisi varnished kanggo repellency banyu. Kabeh hammocks lan pigura hammock didhukung dening OEM lan ODM.

  • Gunakake stand arc-shaped iki nahan kursi hammock favorit supaya sampeyan bisa lounge watara kabeh mangsa suwene. Pabrikan YMOUTDOOR Arc Hammock Chair Stand Frame minangka cara sing apik kanggo ndhukung kursi, ayunan, utawa lounger gantung favorit karo Rega Pabrik. Sampeyan ora luwih ngebur pancingan menyang langit-langit. Pigura freestanding iki nduweni wangun busur anggun supaya sampeyan bisa santai kanthi gaya ing permukaan sing rata. Hanging Hammock Arc Kursi Stands fungsi karo rotasi poros siji, ngijini sampeyan kanggo nguripake saklawasé 360 derajat kanggo tampilan panorama. Dhukungan suspensi saka macem-macem jinis kursi hammock kanggo nglampahi dina swiveling ing sunset, sayah ing blumbang, utawa lounging ing taman. Pasang kursi sampeyan ing sawetara menit!

  • Kita minangka pabrik China Hammock Chair Stand spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Metal Hanging Hammock C-Stand profesional kanggo produsen Kursi lan Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan lengkap. manajemen. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Hammock Double sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.Double Hammock Kursi Stand digawe saka wêdakakêna-dilapisi Rampung sing mbantu nyegah teyeng lan karat, nggawe iku becik kanggo outdoor nggunakake. pigura ngalangi njamin kekiatan dhuwur lan sturdiness, kang bisa nahan nganti 330lbs, stand full-frame tetep dadi favorit tenan karo pelanggan sing seneng duwe kursi hammock ing njero ruangan utawa njobo. digawe saka baja dilapisi bubuk, pigura 1.6m dirancang supaya tahan cuaca lan tahan karat lan cukup kuwat kanggo tahan panggunaan sing kuat nganti kapasitas bobot 200kg.

Adol paling anyar Hammock Stand digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Hammock Stand lan kita duwe merek dhewe. Hammock Stand kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.