Hammocks

HAMMOCKS


Katun Hammocks

Umumehammockkhusus digawe saka katun, kain tradisional sing digunakake dening suku-suku ing alas udan kanggo nggawehammockssing sepisanan. Dadi dheweke ana ing omah ing kahanan lembab, nanging isih ora dianjurake supaya ditinggal ing njaba kanthi permanen.

Polyester Hammocks
Yen sampeyan are looking for ahammockfashion sing tresna udan banjur mriksa metu kitaHammocks tahan cuaca, sing singkatan saka Extra Long Lasting Textile.Iku campuran khusus saka katun lan poliester sing bisa ditinggalake ing njaba ing udan lan srengenge. Iku meh ora luntur, banget bukti luh sanajan wis bola-bali udan. Senadyan sifat tahan cuaca iki, tetep nyaman lan alus kaya katun.

Nylon Taffeta Hammocks
Nylon Taffeta Hammocks alami banget kuwat lan uga banget entheng. Dheweke nggawehammockssing sampurna kanggo lelungan nanging yen sampeyan mutusake ninggalake, mula ana ing antarane Katun lanhammockkanggo ketahanan.

Sampeyan uga dianjurake supaya sampeyan wisuh tangan kanthi rutin amarga iki bakal tetep ing kondisi sing paling apik,kabehhammocksndhukung OEM lan ODM.
 



FAQ HAMMOCK?


1.Carane aku milih ukuran tengen Grosirhammock?
Pisanan ngukur longkangan antarane loro TCTerms mbenakake lan banjur mesthekake sampeyan milih ahammocksing nduweni dawa end-to-end sing luwih murah. Sampeyan bisa nemokake iki ing sabenhammocking specifications. Sampeyan banjur bisa nggunakake fixings kita kanggo nggawe kekurangan amarga kabeh bisa diatur. Pilihan sing paling gampang yaiku nundha sampeyanhammocksaka salah sawijining stand kita.


2. Carane aku nyumerepi sandihammock?
Sampeyan bisa nyumerepi ahammocking macem-macem cara. Cara paling gampang yaiku nyumerepi ing salah sawijining stand, sing kasedhiya ing logam utawa kayu. Yen sampeyan klik inghammocklan gulung mudhun, sampeyan bakal weruh stands kompatibel kanggo singhammock.
Yen sampeyan duwe wit ing kebon sampeyan, sampeyan bisa nggantung ing antarane rong wit kanthi nggunakake fiksasi wit sing bisa diatur. Utawa sampeyan bisa nyumerepi ing antarane postingan utawa tembok, nggunakake fixings tembok kita.

3. Suwene suwenehammocksandi?
kitahammocking kualitas kontrol ketat, workmanship nggoleki, kualitas lan jumlahe, saben wektu sadurunge barang bakal nindakake testing prenatal, kanggo mesthekake kualitas produk, nampa barang kita duwe sasi layanan jaminan kualitas, please ngaso njamin kanggo tuku.
Suwene iku luwih umumé gumantung carane uga Care kanggo, nanging kita duwe pelanggan karo produk sing wis langgeng liwat 10 taun. Priksa manawahammockskita tetep resik lan garing, mesthi mbantu.

4. Carane adoh kudu ahammockgantung ing lemah?
Iki pancene nganti sampeyan, nanging sampeyan pengin nyumerepi supaya cukup sithik kanggo sampeyan mlebu, mula disaranake nyetel ing dhuwur pinggul saka lemah. Sampeyan uga pengin nimbang wong liya ing omah sampeyan sing pengin nggunakake. Disaranake 120cm ing ndhuwur lemah kanggo persiyapan sing sampurna.

5. Bisa ahammockudan utawa ditinggal metu?
Sampeyan bisa ninggalake kabeh kitahammocksnjaba lan padusan occasional ora babras wong, nyediakake padha duwe wektu kanggo kanthi garing. Nanging, yen terus-terusan udan utawa ditinggalake sajrone wektu sing lembab, jamur bisa dibentuk lan iki bakal ngrusak materi kasebut. Sawetarahammockskita digawe karo bahan liyane weatherproof, supaya padha luwih tahan kanggo udan lan srengenge luntur, supaya padha garing luwih cepet.


6. Pira wong bisa ahammockterus?
We categorize kitahammocksing ukuran siji, pindho utawa kulawarga. Amarga saben wong beda-beda, sampeyan bisa ndeleng kapasitas bobot saben wonghammock ing spesifikasi produk. Kita nindakake teshammocksuga ngluwihi bobot iki, kanggo ngidini kanggo gerakan dadakan, nanging tansah menehi saran supaya adhedhasar bobot sing arep digunakake ing.

Mung elinga nalika pesenan ahammocklan fixings / ngadeg bebarengan, mesthekake kapasitas cocok kanggo nggunakake.


7. Kenapa aku kudu milih sampeyanhammocks?
Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., perusahaan ruangan ruangan berbasis China sing diadegake ing taun 2017 amarga semangat lan tresna nggawe unik.hammockslan desain perabot ruangan liyane.
Apa produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastandhammock, hammocks, kursi ayun, payung patio, Kursi Lounge, kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik kanggo nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses, produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.
Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon menyang YINGMINOUTDOOR kanggo penawaran Hammocks?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • Seneng wektu luang karo wong sing dikasihi ing kursi hammock pabrikan YMOUTDOOR iki! Nampilake gaya unik lan desain 2 kursi, 2-Person Macrame Swing Hammock Chair minangka campuran fungsionalitas lan estetika sing apik. Kajaba iku, pigura baja sing kuat lan tali tenunan sing kuat nyedhiyakake kursi ayunan kanthi kapasitas muatan dhuwur 330 lbs sing didol kanthi rega murah. Jaminan kualitas, mula sampeyan lan kanca utawa kulawarga seneng ngayun bebarengan. Kajaba iku, bantal super empuk, sandaran arched lan breathable nyedhiyakake sampeyan kanthi kepenak. Thanks kanggo desain sing bisa dilipat lan entheng, sampeyan bisa ngirit tenaga kanggo nggawa menyang papan sing dikarepake. Instalasi bisa rampung ing breeze, lan sampeyan bisa milih pindho pancing utawa cara pancing siji sing kaya.

  • YMOUTDOOR hanging wit tarub Produsen China digawe saka 600D Oxford, supaya luwih tahan nyandhang lan luh resistance for sale ing rega terjangkau. Kémah gantung nduweni desain ndhuwur 2 lapisan, sing luwih tahan banyu. Musim panas wis teka, cepet nyiyapake tarub ayunan kanggo bocah-bocah supaya bisa main kanthi seneng. dolan!

  • Seneng wektu laying ing hammock nyaman! YMOUTDOOR China Produsen karo Pabrik Price awet Hammock bisa digunakake kanggo sawetara kesempatan, contone: Gunakake iku kanggo turu ing, maca buku, muter ponsel utawa komputer. Gunakake minangka ayunan, kanggo seneng-seneng ayunan, dhuwur lan kurang, cepet lan alon. Gunakake minangka kemul piknik, bisa diselehake ing suket, lan sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake. Hammock Nylon Parachute Ringan ruangan trep kanggo nyimpen & gampang digawa, cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Materi saka hammock kuwat, tahan lama lan nduweni permeabilitas udara sing apik; Kajaba iku, tas kasebut dipasang ing hammock, dadi luwih trep kanggo panyimpenan. Hammock entheng gampang banget kanggo nyiyapake. Cukup dasi siji ujung menyang Carabiner (sing nyambungake karo salah siji ujung hammock), lan ujung liyane tali menyang wit kanthi nggawe simpul.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Hammock Tassels Hanging Swing profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM didegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining Kursi Gantung Macrame Portabel profesional kanthi produsen Kanthong Sisih lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

  • Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, YM diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kursi Gantung Gantung Gantung sing profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka hammock stand, hammocks, ayunan kursi, Patio payung, lempitan kursi, kursi ngadeg, peralatan camping lan ing Grosir.

Adol paling anyar Hammocks digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Hammocks lan kita duwe merek dhewe. Hammocks kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.