Tenda Truk

Kita minangka pabrik Tenda Truk China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Tenda Truk profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.
View as  
 
  • Pabrikan YMOUTDOOR Kendaraan minangka produk sing kudu diduweni ing njaba kanthi Rega Pabrik. Awning Kendaraan Retractable Pull-Out dirancang kanggo menehi iyub-iyub lan papan perlindungan kanggo nglindhungi saka srengenge, udan, godhong, lan salju ing njaba ruangan. Bisa dibukak lan ditarik maneh sajrone sawetara menit. Multiple set lampu LED bisa diinstal ing ndhuwur kere, kang menehi cahya sampurna ing wayah wengi. Iku bakal nyedhiyani sampeyan karo garing, lan lingkungan camping nyaman. Kémah truk ing atap cocog kanggo kemah, piknik, lelungan mobil lan kegiatan ruangan liyane.

  • Ganti mobil sampeyan dadi papan perlindungan kanggo nikmati papan tailgating utawa kemah sing sampurna karo pabrikan YMOUTDOOR SUV Tailgate Tenda kanthi Rega Pabrik. Portable Camper Trailer Kémah dipasang ing mburi paling cilik kanggo SUV midsize lan minivans karo desain pas universal, nggawe kanca sampurna kanggo nglindhungi saka srengenge lan udan. Ndandani papan perlindungan ing kendaraan, SUV, MPV, truk, model hatchback lan mobil, lan gunakake minangka paviliun. Papan sing wiyar lan struktur sing kuat cocok kanggo prahu, kemah, nunggang jaran, acara olahraga lan festival. Sawise kere dibukak kanthi lengkap, bisa nyedhiyakake iyub-iyub sing cukup kanggo meja piknik lan 3-5 wong. Cocog banget kanggo kabeh jinis kegiatan ruangan.

 1 
Adol paling anyar Tenda Truk digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Tenda Truk lan kita duwe merek dhewe. Tenda Truk kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.