Patio Payung

Jinis Patio Payung


Offset Patio Payung
Nalika sampeyan lagi looking kanggo iyub-iyub pesawat obrolan ruangan, iku wektu kanggo katon menyang payung offset. Payung dek serbaguna iki nduweni kutub ing sisih siji tinimbang ing tengah. Payung offset duwe iyub-iyub sing bakal muter saka sisih menyang sisih â malah sawetara bakal muter 360°. Payung offset biasane 9 nganti 13 ft, nanging uga bisa ditemokake ing ukuran sing luwih cilik utawa luwih gedhe.

Pasar Patio Payung
Umume katon ing pasar lan kafe ruangan, payung pasar minangka jinis payung teras sing paling populer. Payung pasar nduweni cagak lurus sing dipanggonke ing tengah payung lan lenggah ing dhasar ing lemah. Sampeyan bisa nyelehake pole payung ing tengah meja teras utawa nggunakake payung piyambak. Kanopi payung iki biasane wangun octagon nanging bisa uga persegi utawa persegi panjang.


 Pilihan ukuran payung Patio
Yen sampeyan arep ngiyubi set panedhaan, priksa manawa meja sampeyan dilengkapi bolongan payung. Yen utawaa, utawa yen sampeyan lagi ngayomi set obrolan, payung offset bakal .

Ukuran Payung
Dianjurake Tabel Jembar
Pasangan karo Furnitur
Payung Ngadeg Bobot
6 â 6,5 ft.payung
Nganti 30 in.
Bistro set, kursi tunggal
Nganti 35 lbs.
7 â 7,5 ft.payung
Nganti 48 in.
4-wong patio dining setutawa lounge chaise single
35 â 55 lbs.
8 â 8,5 ft. Payung
Nganti 54 in.
4 kanggo 6-wong Patio dining set, sectional ruangan cilik utawa sofa
40 â 55 lbs.
9 â 9,5 ft.payung
Nganti 62 in.
Set meja makan 6 utawaang, set obrolan patio, utawa pesawat saka chaise lounges
65 â 75 lbs.
10 ft. & Up Payung
Nganti 84 in.
6 kanggo 8-wong utawa luwih gedhe Patio dining setutawaset obrolan patio
75 lb. utawa luwih gedhe

Bahan kain payung


Kain Sunbrella
Pimpinan industri ing kain ruangan
100% werna dicelup solusi dikunci ing serat
Ora bakal luntur amarga paparan sinar UV
Ditawakake ing padhet lan lutawaeng lan tahan nganti pirang-pirang taun
polyester patio payung
Poliester
Solusi-dicelup lan kinerja nyengsemaken
Garansi 4 taun luntur, rot, lan tahan jamur
Pilihan warna lan pola sing modis
Kalebu Pacifica lan OâBravia
payung patio olefin
Olefin
Opsi ramah anggaran sing utawaa ngutawabanake kualitas
Serat sintetik sing awet banget sing tahan nganti pirang-pirang taun kanthi perawatan sing tepat
Luwih tahan luntur tinimbang poliester utawa katun tanpa biaya akrilik
payung teras akrilik
Akrilik
Kain kelas A+/A sing dicelup solusi
Awet, colutawafast, lan standar kanggo panggunaan ruangan
Cocog kanggo payung kolam renang, bantal, bantal, lan gutawaden
payung teras
jenang
Alternatif sing nyenengake kanggo kain tradisional
Kasedhiya saka jalur polipropilena sing dijahit dadi kain dasar poliester sing dipintal
Ora bakal rot, mildew, utawa narik serangga
Selang mudhun kanggo ngresiki lan ngidini hawa garing


Bahan Tiang Payung


kayu: Payung kayu nduweni sing klasikpayung pasarbanding. Padha dipasangake kanthi apik karo meja panedhaan teras kayu lan ditawakake ing macem-macem ukuran. Kutub kayu utawa pigura umume ngangkat liwat sistem katrol utawa liwat metode push-up-and-pin.
alumunium: Pilihan bahan pole sing paling awet lan serbaguna, aluminium tahan karat lan kuwat banget. Umume payung aluminium nduweni fitur lift crank sing gampang dioperasikake, nanging uga ana model sistem push-up lan pulley. Akeh payung aluminium duwe fitur miring.
baja: Payung baja nawakake akeh kekuatan lan keuntungan fitur saka aluminium nanging luwih murah. Iki amarga sawetara kasunyatan manawa baja utawaa duwe ketahanan aluminium kanggo teyeng. Bisa uga utawaa katon kaya anyar. Payung baja cenderung luwih abot tinimbang aluminium uga.


Jinis Angkat Payung

Push-up: Pangguna nyekel iker-iker rasukan payung (ing kene iga kanopi kumpul ing kutub tengah), nyurung iker-iker rasukan munggah, lan ngunci ing panggonan kanthi pin.

Engkol:Biasane diselehake ing tengah kutub, operasi angkat iki dianggo kanthi ngowahi crank nganti iyub-iyub dibukak.

Katrol:Tali utawa tali terpadu ditarik kanggo nggedhekake lan mbukak kanopi payung. Iyub-iyub mbukak biasane ditahan kanthi pin.


Jinis Miring Payung

Push-Tombol: Tombol dumunung ing sisih ndhuwur kutub ngijini sampeyan ngiringake iyub-iyub ing rong arah.

Engkol utawa otomatis: Nggunakake crank sing padha digunakake kanggo mbukak iyub-iyub, terus nguripake kanggo putawaos iyub-iyub.

kerah: Dering utawa kerah sing ana ing sadhuwure mekanisme engkol dipintal searah jarum jam kanggo ngiringake iyub-iyub.

Pilihan saka payungdhasar ngadeg

Ngadeg Bobot
Gunakake liwat Tabel
Gunakake Freestanding
35 lbs. utawa kurang
6 kanggo 7,5 ft.
payung Ora dianjurake
40 â 55 lbs.
7,5 kanggo 9 ft.
payung, lokasi sedheng angin Ora dianjurake
65-75 lbs.
9 kanggo 11 ft.
payung Nganti 9 ft payung, lokasi sedheng angin
75 lb. & munggah
Ora prelulan kanggo nggunakake liwat meja
Nganti 11 ft payung


Aksesutawais Payung


Patio Lampu Payung
Lampu payung minangka cara sing apik kanggo nambah suasana ruangan ruangan. Sampeyan bisa tuku payung patio kanthi lampu sing digabungake langsung menyang iga utawa sampeyan bisa nambah lampu minangka aksesutawais kanggo nganyarke payung sing wis ana.
Meja Dasar Payung
Payung jinis iki nindakake tugas kaping pindho kanthi nyekel cagak payung lan ngombe sampeyan. Iki minangka pilihan sing apik kanggo papan sing pengin iyub-iyub nanging utawaa kabeh set teras.
Patio Umbrella Covers
Sayange, ing umume wilayah iklim utawaa ngidini panggunaan teras sampeyan ing saindhenging taun. Nalika wektu kanggo nyimpen payung kanggo mangsa, tetep dilindhungi karo tutup payung. Anti banyu lan ambegan, tutup iki asring diobati UV kanggo menehi perlindungan ekstra kanggo kain payung sampeyan


Apa payung patio pasar?

Payung pasar minangka payung ruangan pisanan sing dipikirake akeh wong. Iki nduweni kutub tengah lan kanopi biasane duwe heksagon A utawa octagon utawa dibunderaké. Sawetara canopies kalebu vents kanggo ngidini airflow kanggo njaga wilayah ngisutawa kelangan lan bantuan Stabilizing ing tanpa ndamu liwat payung ing angin gedhe.



Pilih payung rod aluminium utawa payung fiberglass luwih apik?
Nalika Payung sing nggunakake iga fiberglass utawaa gampang teyeng utawa bosok dadi bahan sing apik kanggo cuaca udan uga. Dibandhingake karo aluminium lan bahan pigura liyane, bangunan fiberglass luwih awet lan luwih entheng. Amarga kabeh kaluwihan kasebut, fiberglass minangka pilihan sing luwih larang.

Yen sampeyan kuwatir babagan milih bahan kanggo nyuda biaya, sampeyan bisa komunikasi karo kita babagan payung pasar sing disesuaikan. Kita nampa payung sing disesuaikan lan seneng banget nggarap para pelanggan kanggo ngembangake payung gaya anyar. Kita duwe pabrik payung teras profesional.


Aku kudu milih kursi payung apa?

Nduwe cara sing apik kanggo nemtokake bobot minimal kanggo payung sampeyan yaiku kanggo nikelake jembaré kanopi payung kanthi 10. Contone, kanggo payung 7,5 disaranake nggunakake payung 75 lb; payung 9 'bakal mbutuhake paling 90 lb payung ngadeg.


Apa payung cantilever persegi utawa bunder sing luwih apik?
Biasane payung persegi 10 kaki nduweni iyub-iyub 100 kaki persegi, dene Bunder / Octagon duweni kira-kira 71 kaki persegi. Dadi kothak bakal menehi meh 30% MORE jangkoan iyub-iyub. Yen sampeyan nggoleki perlindungan iyub-iyub maksimal: payung persegi minangka pilihan!



View as  
 
  • Apa sampeyan wedi sunburn nalika sampeyan pengin cedhak karo alam ing dina sing cerah? Saiki YMOUTDOOR desain payung pasar patio anyar ing kene kanggo pilihan sing paling apik kanggo masalah sing didol kanthi rega murah. 3M Patio unshade Waterproof Umbrella karo kualitas ngédap lan desain apik gayane bakal èfèktif mblokir sun.YMOUTDOOR minangka salah siji saka prodhusèn Furnitur ruangan profesional lan Made in China supplier, kita kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Desain anyar Offset Cantilever Umbrellas for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.turn ruangan panedhaan ruangan menyang Lounge shaded kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Lampu LED solar uga ngidini kanggo nggunakake wengi; reignite passion kanggo outdoor dining lan Padhangake bengi panas. Golek amba sampurna, minangka nangani ing cagak gerakane munggah lan mudhun kanggo nyetel amba payung kang. Payung LED Solar 10FT Patio Cantilever paling anyar. YMOUTDOOR Furnitur ruangan profesional China Produsen kang devotes kanggo nyedhiyani kualitas njaba pengalaman kanggo pelanggan. Bingkai tugas abot kalebu kutub baja sing awet lan iga sing tahan karat, skala, angin, lan nyandhang nganti pirang-pirang taun!

  • YMOUTDOOR China Produsen ayu setengah payung selaras iku pilihan apik kanggo shading ing sembarang papan cilik! 9ft Semi-Circular Terrace Outdoor Umbrella kasusun saka kain poliester anti banyu sing dipilih lan rod baja sing dilapisi bubuk sing kandel kanggo nyukupi kabutuhan srengenge lan nglindhungi kulit saka radiasi srengenge sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. sistem mbantu sampeyan nggunakake cepet lan gampang, lan bisa ditutup ing wektu ing cuaca ala. Teka lan gunakake payung iki kanggo miwiti wektu luang sore!

  • Produsen YMOUTDOOR berkualitas tinggi 12 FT Curvy Patio Cantilever Umbrella with Base populer digunakake ing kolam renang, taman, teras, dek, pekarangan, latar mburi lan pasar sing apik kanggo kumpul kulawarga ing ruangan kanthi rega pabrik. Kanthi nggawe kain tahan poliester tugas abot, efektif ing insulasi panas, proteksi radiasi UV, banyu lan proteksi karat. Dibandhingake karo payung normal, YMOUTDOOR njaba offset patio payung cantilever, thanks kanggo premium materi aluminium kolom, iku ekstra abot lan stabil kanggo njamin safety ing iyub-iyub Patio. Uga wêdakakêna ditutupi kabeh pigura supaya tahan karat lan awet. Bisa digunakake ing macem-macem kahanan cuaca. Disaranake sampeyan nutupi lan nyimpen payung ing wayah wengi utawa ing kahanan sing ekstrim. Pilihan warna sing disesuaikan: Beige, Grey, Peacock Blueï¼Orange, Navy lan Red, bisa nyukupi panjaluk umume.

  • Seneng dina musim panas ing njaba karo kanca lan kulawarga ing dek utawa teras karo pabrikan YMOUTDOOR 7.5FT Patio Umbrella, 8 Ribs. Kanopi tahan luntur nambah unsur warna-warni ing ruangan ruangan lan menehi akeh iyub-iyub saka sinar srengenge sing padhang. Fitur mekanisme angkat push-up sing mbukak lan nutup payung lan fitur miring sing trep kanggo posisi payung kanggo pangayoman saka sinar srengenge. Payung pasar grosir YMOUTDOOR kudu digunakake kanthi basis bobot (ora kalebu), lan dipasangake kanthi sampurna karo Base Umbrella Mainstays. Seneng mangan karo kanca-kanca lan kulawarga utawa ngendhokke njobo ing comfort iyub-iyub karo andalan Outdoor Market Patio Umbrella.

  • Pabrikan YMOUTDOOR 9Ft Crank Double Wavy Patio Umbrella minangka sing paling penting kanggo urip ruangan nalika sampeyan butuh reprieve saka srengenge kanthi Rega Pabrik. YMOUTDOOR nyedhiyakake macem-macem warna sing bisa dipilih, Kanopi digawe saka kain poliester. Lapisan njaba minangka bukti srengenge lan insulasi panas, lan lapisan kasebut nduweni kemampuan hidrofobik sing kuwat. Lapisan jero nambahake film proteksi srengenge ing tengah lan kenceng warna ora gampang luntur. Payung patio duwe miring tombol push sing bisa ngganti 45 derajat. Kualitas sing luar biasa lan desain sing apik banget kanthi rega paling apik, kita percaya yen payung teras sing apik iki bisa dadi pilihan sing paling apik ing musim panas iki, sing bisa mbantu sampeyan nglampahi musim panas sing panas!

 12345...7 
Adol paling anyar Patio Payung digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Patio Payung lan kita duwe merek dhewe. Patio Payung kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.