Patio Payung


IYen sampeyan lagi nyiapake tuku payung teras utawa payung kolam renang, sampeyan bisa uga kaget - lan bisa uga rada kepunjulen - kanthi jumlah pilihan ing pasar. Kanthi macem-macem ukuran, bahan lan fitur sing bisa dipilih, kepiye sampeyan kudu milih payung teras ruangan ruangan sing terjangkau?



Kanthi pirang-pirang taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable products.


YMOUTDOOR® manufacturer's buying guide covers patio umbrellas from top to bottom - sizes, fabrics, features, and more - so you can make the best purchase. We support custom service, OEM and ODM. All umbrellas are available for sale at super low factory wholesale prices. We have a professional team to answer your questions online, welcome to contact us.


Jinis Patio Payung


Offset Patio Payung


When sampeyan lagi looking kanggo iyub-iyub pesawat obrolan ruangan, iku wektu kanggo katon menyangpayung offset.

Payung dek serbaguna iki nduweni kutub ing sisih siji tinimbang ing tengah.

Payung offsetduwe iyub-iyub sing bakal muter saka sisih menyang sisih â sawetara malah muter 360°.

Payung offsetbiasane 9 kanggo 13 ft. sudhut nanging uga bisa ditemokaké ing ukuran cilik utawa luwih gedhe.





Pasar Patio Payung


Cumume katon ing pasar lan kafe njaba,payung pasarminangka jinis sing paling populerpayung patio. Payung pasar nduweni cagak lurus sing dipanggonke ing tengah payung lan lenggah ing dhasar ing lemah. Sampeyan bisa nyelehake pole payung ing tengah meja teras utawa nggunakake payung piyambak. Kanopi payung iki biasane wangun octagon nanging bisa uga persegi utawa persegi panjang.




  

Pilihan ukuran payung Patio

IYen sampeyan arep ngiyubi aset dining, priksa manawa meja sampeyan dilengkapi bolongan payung.set obrolan,anpayung offsetbakal .


Ukuran Payung
Dianjurake Tabel Jembar
Pasangan karo Furnitur
Payung Ngadeg Bobot
6 â 6,5 ft.payung
Nganti 30 in.
Bistro set, kursi tunggal
Nganti 35 lbs.
7 â 7,5 ft.payung
Nganti 48 in.
4-wong patio set diningutawa
35 â 55 lbs.
8 â 8.5 ft. Payung
Nganti 54 in.
4 kanggo 6-wong Patio set dining, sectional ruangan cilik utawa sofa
40 â 55 lbs.
9 â 9,5 ft.payung
Nganti 62 in.
Set meja makan 6 orang, set obrolan patio, utawa pesawat saka chaise lounges
65 â 75 lbs.
10 ft.
Nganti 84 in.
6 kanggo 8-wong utawa luwih gedhe Patio set diningutawaset obrolan patio
75 lb. utawa luwih gedhe

Bahan kain payung

Ukain mbrella iku awet, apik gayane lan anti banyu kain digunakake kanggo nggawe payung kanggo nglindhungi pangguna saka udan utawa sumunar. Kain payung sing ditenun utawa diekstrusi kanthi kenceng bisa digawe saka serat nilon, poliester utawa vinyl (PVC). Kain payung bisa transparan, kain tipis utawa kanthi warna sing cerah lan pola sing rinci.Kain payung bisa luwih diobati kanthi tahan UV, jamur lan tahan jamur.Payung payung teras ruangan YMOUTDOOR ndhukung layanan panggantos lan kustomisasi.

Kain Sunbrella

Pimpinan industri ing kain ruangan
100% werna dicelup solusi dikunci ing serat
Ora bakal luntur amarga paparan sinar UV
Ditawakake ing padhet lan loreng lan tahan nganti pirang-pirang taun
polyester patio payung


Poliester

Solusi-dicelup lan kinerja nyengsemaken
Garansi 4 taun luntur, rot, lan tahan jamur
Pilihan warna lan pola sing modis
Kalebu Pacifica lan OâBravia
payung patio olefin




Olefin
Opsi ramah anggaran sing ora ngorbanake kualitas
Serat sintetik sing awet banget sing tahan nganti pirang-pirang taun kanthi perawatan sing tepat
Luwih tahan luntur tinimbang poliester utawa katun tanpa biaya akrilik
payung teras akrilik




Akrilik

Kain kelas A/A sing dicelup solusi
Awet, colorfast, lan standar kanggo panggunaan ruangan
Cocog kanggo payung kolam renang, bantal, bantal,
payung teras




jenang

 Alternative to traditional fabrics
Kasedhiya saka jalur polipropilena sing dijahit dadi kain dasar poliester sing dipintal
Ora bakal rot, mildew, utawa narik serangga


YMOUTDOOR® manufacturer's buying guide covers patio umbrellas from top to bottom - sizes, fabrics, features, and more - so you can make the best purchase. We support custom service, OEM and ODM. All umbrellas are available for sale at super low factory wholesale prices. We have a professional team to answer your questions online, welcome to contact us.nawakake macem-macem kain kanggo tutup payung kita. Pilih saka kain kanvas kinerja dhuwur digawe saka solusi tahan luntur dicelup akrilik sing dirancang khusus kanggo payung.
Saliyane kain kanvas,YMOUTDOOR®nawakake uga pilihan saka sudhut kain ruangan awet ing macem-macem saka sudhut werna, tekstur lan pola.
Cathetan:Kabeh kain tutup payung kanthi pola belang, kajaba kain Recacril, kudu dipesen kanthi jumlah sing padha.

Bahan Tiang Payung



kayu: Payung kayu duwe sing klasikpayung pasarbanding. Padha dipasangake kanthi apik karo meja panedhaan teras kayu lan ditawakake ing macem-macem ukuran. Kutub kayu utawa pigura umume ngangkat liwat sistem katrol utawa liwat metode push-up-and-pin.







alumunium: Pilihan bahan pole sing paling awet lan serbaguna, aluminium tahan karat lan kuwat banget. Umume payung aluminium nduweni fitur lift crank sing gampang dioperasikake, nanging uga ana model sistem push-up lan pulley. Akeh payung aluminium duwe fitur miring.








baja: Payung baja nawakake akeh kekuatan lan keuntungan fitur saka aluminium nanging luwih murah. Iki amarga sawetara kasunyatan manawa baja ora duwe ketahanan aluminium kanggo teyeng. Bisa uga ora katon kaya anyar. Payung baja cenderung luwih abot tinimbang aluminium uga.









Jinis Angkat Payung


        

          Push-up

Pangguna nyekel iker-iker rasukan payung (ing kene iga kanopi kumpul ing kutub tengah), nyurung iker-iker rasukan munggah, lan ngunci nganggo pin.


           

             Engkol 

   Usually placed around the center of the pole, this lift operation works by turning a crank until the shade is fully opened.


          

             Pulley

Tali utawa tali terpadu ditarik kanggo nggedhekake lan mbukak kanopi payung. Iyub-iyub mbukak biasane ditahan kanthi pin.



Jinis Miring Payung


     

       Push-Tombol 

     A button located on the upper half of the pole lets you tilt the shade in two directions.


      

       

      Using the same crank employed to open the shade, continue turning to pivot the shade.


          

               kerah

Dering utawa kerah sing ana ing sadhuwure mekanisme engkol dipintal searah jarum jam kanggo ngiringake iyub-iyub.

Pilihan saka payungdhasar ngadeg

Ngadeg Bobot
Gunakake liwat Tabel
Gunakake Freestanding
35 lbs. utawa kurang
6 kanggo 7,5 ft.
payung Ora dianjurake
40 â 55 lbs.
7,5 kanggo 9 ft.
payung, lokasi sedheng angin Ora dianjurake
65-75 lbs.
9 kanggo 11 ft.
 payung Nganti 9 ft payung, lokasi sedheng angin
75 lb.
Ora prelulan kanggo nggunakake liwat meja
Nganti 11 ft payung


Aksesoris Payung


Patio Lampu Payung

Lampu payungminangka cara sing apik kanggo nambah suasana ruangan ruangan. Sampeyan bisa tuku apayung patiokanthi lampu terintegrasi langsung menyang iga utawa sampeyan bisa nambah lampu minangka aksesoris kanggo nganyarke payung sing wis ana.



Meja Dasar Payung

Payung jinis iki nindakake tugas kaping pindho kanthi nyekeltiang payunglan ngombe sampeyan. Iki minangka pilihan sing apik kanggo papan sing pengin iyub-iyub nanging ora kabeh set teras.


Patio Payung Covers


     USayange, ing sawetara wilayah, iklim ora ngidini panggunaan teras sampeyan ing saindhenging taun. Nalika wektu kanggo nyimpen payung kanggo mangsa, tetep dilindhungi karo tutup payung. Anti banyu lan ambegan, tutup iki asring diobati UV kanggo menehi perlindungan ekstra kanggo kain payung sampeyan


Apa payung patio pasar?

Tdhewekepayung pasariku payung ruangan pisanan sing paling wong mikir. Iki nduweni kutub tengah lan kanopi biasane duwe heksagon A utawa octagon utawa dibunderaké. Sawetara canopies kalebu vents kanggo ngidini airflow kanggo njaga wilayah ngisor kelangan lan bantuan Stabilizing ing tanpa ndamu liwat payung ing angin gedhe.


Kepiye carane ngukur payung teras?

     Tukurane aPatio utawa blumbang payunggumantung ing jembaré, dudu dhuwuré. Ing ngisor iki 3 langkah prasaja kanggo ngukurpayung njaba:
Bukak ingpayung patiosatemah kere payung punika jangkep.
Nggunakake pita pengukur, ukur ing sadawane lengen ribbed ing sisih ndhuwurpayung patiosaka tengah menyang pinggir njaba.
Multiply nomer iki karo 2 kanggo njaluk ukuran bener sakapayung patioa.
Yen sampeyan rencana nggunakake apayung patioing meja ruangan utawa bar, sampeyan uga kudu ngerti dhuwur engkol Panjenenganpayung patio. Kanggo nemtokake dhuwur engkol Panjenenganpayung patio, ngukur saka ngisor kutub menyang ngisor mekanisme crank.







     Choose aluminum rod umbrella or fiberglass umbrella is better?
     WPayung sing nganggo iga fiberglass ora gampang karat utawa bosok dadi bahan sing apik kanggo cuaca udan. Dibandhingake karo aluminium lan bahan pigura liyane, bangunan fiberglass luwih awet lan luwih entheng. Amarga kabeh kaluwihan kasebut, fiberglass minangka pilihan sing luwih larang.

Yen sampeyan kuwatir babagan milih bahan kanggo nyuda biaya, sampeyan bisa komunikasi karo kita babagan payung pasar sing disesuaikan. Kita nampa payung sing disesuaikan lan seneng banget nggarap para pelanggan kanggo ngembangake payung gaya anyar. Kita duwe pabrik payung teras profesional.


Aku kudu milih kursi payung apa?
     HCara sing apik kanggo nemtokake bobot minimal kanggo stand payung sampeyan yaiku ngalikake jembaré kanopi payung kanthi 10.payung 0 lb.


Apa payung cantilever persegi utawa bunder sing luwih apik?
     USuallyï¼A 10 kaki payung kothak duwe iyub-iyub saka 100 kaki persegi nalika Round / Octagon duwe kira-kira 71 kothak.

Babagan YMOUTDOOR

Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaPatio Payung?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email:

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • Apa sampeyan wedi sunburn nalika sampeyan pengin cedhak karo alam ing dina sing cerah? Saiki payung pasar teras desain YMOUTDOOR® anyar ing kene kanggo pilihan sing paling apik. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan payung teras ing China kanggo masalah sing didol kanthi rega murah. 3M Patio Umbrella karo kualitas ngédap lan desain apik gayane bakal èfèktif ngalangi sun.YMOUTDOOR® minangka salah siji saka prodhusèn Furnitur ruangan profesional lan Made in China supplier, kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Desain anyar Offset Cantilever Umbrellas for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.turn ruangan panedhaan ruangan menyang Lounge shaded kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Lampu LED solar uga ngidini kanggo nggunakake wengi; reignite passion kanggo outdoor dining lan Padhangake bengi panas. Golek amba sampurna, minangka nangani ing cagak gerakane munggah lan mudhun kanggo nyetel amba payung kang. Payung LED Solar 10FT Patio Cantilever paling anyar. YMOUTDOOR® Furnitur ruangan profesional China Produsen kang devotes kanggo nyedhiyani kualitas njaba pengalaman kanggo pelanggan. Bingkai tugas abot kalebu kutub baja sing awet lan iga sing tahan karat, skala, angin, lan nyandhang nganti pirang-pirang taun!

  • YMOUTDOOR China Produsen ayu setengah payung selaras iku pilihan apik kanggo shading ing sembarang papan cilik! 9ft Semi-Circular Terrace Outdoor Umbrella kasusun saka kain poliester anti banyu sing dipilih lan rod baja sing dilapisi bubuk sing kandel kanggo nyukupi kabutuhan srengenge lan nglindhungi kulit saka radiasi srengenge sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. sistem mbantu sampeyan nggunakake cepet lan gampang, lan bisa ditutup ing wektu ing cuaca ala. Teka lan gunakake payung iki kanggo miwiti wektu luang sore!

  • Produsen YMOUTDOOR berkualitas tinggi 12 FT Curvy Patio Cantilever Umbrella with Base populer digunakake ing kolam renang, taman, teras, dek, pekarangan, latar mburi lan pasar sing apik kanggo kumpul kulawarga ing ruangan kanthi rega pabrik. Kanthi nggawe kain tahan poliester tugas abot, efektif ing insulasi panas, proteksi radiasi UV, banyu lan proteksi karat. Dibandhingake karo payung normal, YMOUTDOOR njaba offset patio payung cantilever, thanks kanggo premium materi aluminium kolom, iku ekstra abot lan stabil kanggo njamin safety ing iyub-iyub Patio. Uga wêdakakêna ditutupi kabeh pigura supaya tahan karat lan awet. Bisa digunakake ing macem-macem kahanan cuaca. Disaranake sampeyan nutupi lan nyimpen payung ing wayah wengi utawa ing kahanan sing ekstrim. Pilihan warna sing disesuaikan: Beige, Grey, Peacock Blueï¼Orange, Navy lan Red, bisa nyukupi panjaluk umume.

  • Seneng dina musim panas ing njaba karo kanca lan kulawarga ing dek utawa teras karo pabrikan YMOUTDOOR 7.5FT Patio Umbrella, 8 Iga. Kanopi tahan luntur nambah unsur warna-warni ing ruangan ruangan lan menehi akeh iyub-iyub saka sinar srengenge sing padhang. Fitur mekanisme angkat push-up sing mbukak lan nutup payung lan fitur miring sing trep kanggo posisi payung kanggo pangayoman saka sinar srengenge. Payung pasar grosir YMOUTDOOR kudu digunakake kanthi basis bobot (ora kalebu), lan dipasangake kanthi sampurna karo Base Umbrella Mainstays. Seneng mangan karo kanca-kanca lan kulawarga utawa ngendhokke njobo ing comfort iyub-iyub karo andalan Outdoor Market Patio Umbrella.

  • Pabrikan YMOUTDOOR 9Ft Crank Double Wavy Patio Umbrella minangka sing paling penting kanggo urip ruangan nalika sampeyan butuh reprieve saka srengenge kanthi Rega Pabrik. YMOUTDOOR nyedhiyakake macem-macem warna sing bisa dipilih, Kanopi digawe saka kain poliester. Lapisan njaba minangka bukti srengenge lan insulasi panas, lan lapisan kasebut nduweni kemampuan hidrofobik sing kuwat. Lapisan jero nambahake film proteksi srengenge ing tengah lan kenceng warna ora gampang luntur. Payung patio duwe miring tombol push sing bisa ngganti 45 derajat. Kualitas sing luar biasa lan desain sing apik banget kanthi rega paling apik, kita percaya yen payung teras sing apik iki bisa dadi pilihan sing paling apik ing musim panas iki, sing bisa mbantu sampeyan nglampahi musim panas sing panas!

 12345...7 
Adol paling anyar Patio Payung digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Patio Payung lan kita duwe merek dhewe. Patio Payung kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.