3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung
  • Air Pro3M Patio unshade Waterproof Payung

3M Patio unshade Waterproof Payung

Apa sampeyan wedi sunburn nalika sampeyan pengin cedhak karo alam ing dina sing cerah? Saiki YMOUTDOOR desain payung pasar patio anyar ing kene kanggo pilihan sing paling apik kanggo masalah sing didol kanthi rega murah. 3M Patio unshade Waterproof Umbrella karo kualitas ngédap lan desain apik gayane bakal èfèktif mblokir sun.YMOUTDOOR minangka salah siji saka prodhusèn Furnitur ruangan profesional lan Made in China supplier, kita kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Model:3M Payung Aluminium Tiang 8 Tulang Rusuk Parasol Teras Luar Ruangan Halaman Tepi Kolam Renang Kerai Tahan Air Payung YMPU012

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CinaPayung 3M KabTiang Aluminium Kab8 Iga PayungPatio njaba

Courtyard Poolside SunshadePayung anti banyu


Katrangan


Apa sampeyan wedi sunburn nalika sampeyan pengin cedhak karo alam ing dina sing cerah? Saiki desain anyar YMOUTDOORpayung pasar patiokene kanggo pilihan sing paling apik kanggo masalah for sale ing rega murah. 3M Patio unshadePayung anti banyukaro kualitas ngédap lan desain apik gayane bakal èfèktif mblokir sun.YMOUTDOOR minangka salah siji saka produsen Furnitur ruangan profesional lan Made in Cinasupplier, kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.


Spesifikasi

Diameter lumahing payung: 295-300cm

Batang Payung AluminiumUkuran: 38*0.8mm
Frame Payung Aluminium KabUkuran: 12*18*0.45mm

Bingkai Payung: perawatan oksidasi lumahing
Kain Payung: Kain poliester 160g, anti banyu umum, skylight tunggal, ora ana beban

gagang kemudi paduan aluminium: gagang plastik, gagang wesi krom
Ukuran produk: 10ft/3m

Payung Rib Quantity: 8
Upholsteri: 100% Poliester (UV Protected)
Ngiringake Otomatis 2 Arah:Arah Lurus lan Arah Tengen Kanthi 30 Derajat
alumuniumpilar payung: 38mm ndhuwur lan ngisor payung pilar jumping manik-manik sabuk tetep goyang tangan
alumuniumbalung payung: 12X18MM 8 balung elips
Kain payung: Kain poliester 160g kanthi skylight, pinggir kaca dobel
rak: pangolahan semprotan biasa

Gaya:Pantai, Bohemian & Eklektik
Bahan: Poliester
Bahan Kanopi: Kanopi Polyester
Bahan Pole: Logam
Fitur produk: Crank Lift, Tahan UV
wangun: Babak
Packing:siji produk menyang tas plastik lan banjur menyang limang lapisan pindho kothak karton ekspor 130LBS
Ukuran karton:153*15*15 1PCS/CTN
NW/G.W:4/4.5KGS

Logo/Warna/Ukuran:OEM, ODM


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.






3M Patio unshade Payung anti banyu


3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu



3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu



3M Patio unshade Payung anti banyu

3M Patio unshade Payung anti banyu

Panas Tags: 3M Patio unshade Waterproof Umbrella, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.