Shades njaba


Shades njaba

Gazebo Hardtop Kab,Gazebo empuk, Gazebo pop-up, Gazebo Patio Aluminium, Gazebo Kayu,Gazebo Hardtop Kab,Gazebo Top Lembut.Gazebo Grill Kab, Gazebo andalan


Gazebo

Gazebo, sing cocog kanggo area lelenggahan ing pekarangan, nyedhiyakake proteksi srengenge kanthi lengkap lan nganggo ndhuwur sing atos utawa alus.


Gazebo pop-up

Utamane trep kanggo njupuk menyang acara olahraga ruangan bocah, piknik kulawarga, lan acara komunitas.


Gazebo sing atos lan alus

Kanthi netting nyedhiyakake sawetara papan perlindungan saka kewan omo lan nambah privasi menyang obrolan ruangan utawa wektu istirahat.Gazebo hard-topluwih tahan kanggo udan, salju, lan karusakan srengenge, nanginggazebo alus-topumume luwih murah. Nindakake umur lan kaendahan peralatan masak ruangan kanthi agrill gazebo.


Pergola
Pergoladuwe longkangan gendheng supaya suryo srengenge mlebu lan menehi ventilasi. Sampeyan bisa digunakake kanggo papan perlindungan sebagean ing kebon lan ing teras.

Kanopi njaba
Kompak, entheng lan gampang diatur, kanopi minangka pilihan sing apik kanggo papan perlindungan nalika dolanan bal-balan, piknik lan festival ruangan.


Gazebo Grill Kab

Gazebo pangganganduwe atap vented kanggo mbantu sampeyan nutupi panggangan ruangan kanthi aman.




Apa sing kudu digatekake nalika milih gazebo?

Gaya: Kanggo kanopi, sampeyan bakal weruh hard-top utawa soft-top, karo hard-top dadi preferensial kanggo kabeh-mangsa nggunakake ing wilayah karo angin luwih utawa inclement cuaca. Sawetara gazebos minangka piranti permanen sing jangkar menyang lemah, dene liyane bisa gampang muncul lan dibongkar supaya gampang disimpen nalika ora digunakake. Sawetara kanopi ndhuwur alus duwe kanopi sing bisa dicopot uga kanggo dicopot nalika musim panas. Gazebo pop-up umume digawe kanthi bahan sing luwih entheng supaya gampang digawa, nanging sing diijolake biasane kurang awet lan stabil.

Bahan: Gumantung saka struktur lan bahan sing digunakake, gazebos bakal menehi macem-macem tingkat iyub-iyub, tahan cuaca, gampang persiyapan lan versatility. Kanggo pigura, sampeyan bakal weruh akeh sing baja utawa aluminium amarga bahan iki awet banget, nanging ana uga opsi sing nampilake pigura kayu utawa vinyl. Umume bahan kasebut tahan cuaca utawa duwe lapisan khusus kanggo mbantu tahan banyu, luntur lan tahan karat.

Ukuran: Nalika nemtokake ukuran sing cocok kanggo gazebo sampeyan, sampeyan bakal pengin mikir babagan ing ngendi sampeyan bakal nginstal lan apa sing arep ditindakake ing ngisor iki. Sampeyan pengin mesthekake area sing sampeyan pilih bebas saka alangan fisik lan lemahe rata. Akeh gazebos sing kalebu ing kene mbutuhake paling ora rong wong kanggo ngumpul lan nginstal kanthi bener, sanajan sawetara instruksi mbutuhake luwih saka limang tim kanggo mbantu nginstal.

wangun: Nalika wangun umume minangka kaputusan estetis, ana sawetara kepraktisan sing kudu ditimbang nalika nemtokake wangun sing paling cocok kanggo omah sampeyan. Struktur persegi dowo biasane luwih gampang kanggo nyiyapake lan teka ing ukuran luwih gedhe kanggo mbisakake luwih akeh ruang kanggo jangkoan. Hexagonal, octagonal lan bunder katon klasik, nanging bisa uga rada angel dipasang lan pas karo item ing ngisor.

lemah: Saliyane njamin papan sing rata lan cetha, sampeyan kudu mikir babagan endi gazebo bakal diselehake kanggo mesthekake yen sampeyan bisa jangkar kanthi bener yen perlu. Umume gazebo ora kalebu lantai, dadi yen sampeyan ora seneng karo lemah ing ngisor sing arep digunakake, sampeyan uga kudu mbangun utawa masang permukaan sing rata.

Fitur tambahan: Fitur tambahan kaya kelambu, desain gendheng pindho, gorden lan jangkar kanggo lampu gantung.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.






View as  
 
  • Kualitas tinggi 8 'x 5' BBQ Patio Canopy Hardtop Gazebo populer digunakake ing pilihan sing apik kanggo pesta panggunaan omah utawa komersial, acara latar mburi ruangan, pekarangan, dek ruangan, taman, teras, utawa cedhak kolam, panggangan, utawa pit BBQ. lan pihak, etc.Now YMOUTDOOR Produsèn BBQ Gazebo paling apik for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.I looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan!

  • Pabrikan YMOUTDOOR gazebo dobel ndhuwur nyedhiyakake stabilitas, njaga aliran udara sing tepat, lan mbantu nyuda tekanan panas lan angin ing kanopi. Bahan pemasok tutup gazebo sing paling apik yaiku UPF 50+ sing dilindhungi, 99% pamblokiran UV, anti banyu, ndhukung tahan api standar CPAI-84 AS, cocog kanggo perlindungan srengenge utawa udan sing didol kanthi rega terjangkau. Eaves sing ditambahi nyedhiyakake iyub-iyub tambahan. Desain atap uga mbantu njamin drainase sing tepat. 12' x 10' Aluminium Frame Hardtop Gazebo katon apik banget bisa menehi patio lan nyenengake sampeyan lan kulawarga ing dina musim panas.

  • Nggawe 13 x 10 Ft Patio Aluminium Pergola Shelte iki kanthi yakin! Seneng produsen teduh YMOUTDOOR lan ruangan ruangan kanggo panedhaan utawa obrolan sing paling disenengi! YMOUTDOOR kanggo nggawa gaya khas menyang ruangan ruangan nalika nggawe area sing nyaman kanggo ngaso, santai lan hiburan. Fitur pergola baja sing disesuaikan iki kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis kanopi sing bisa diatur lan trek sing lancar supaya sampeyan bisa nyetel setelan kanggo nikmati warna sing lengkap, sebagean utawa ora ana. Pigura baja sing dilapisi E lan dilapisi bubuk nyedhiyakake ketahanan korosif kanggo kabeh kondisi cuaca. Kiriman kandel lan salib ndhukung kekuatan lan stabilitas kanggo desain. Sawijining dimensi cukup loman kanggo nampung pesawat ruangan ruangan papat wong utawa pilihan saka lelenggahan.

  • Kita minangka pabrik tenda pameran dagang China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Disiyapake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Tenda Pernikahan Canopy Party 10' x 10' profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kita minangka pabrik Patio Gazebo China sing spesialisasine ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Gazebo Patio Putaran 12' x 12' profesional lan Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. . Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kita minangka pabrik gazebo pop munggah China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Disiyapake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Gazebo Hexagon Hexagon 11x11ft profesional lan Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Adol paling anyar Shades njaba digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Shades njaba lan kita duwe merek dhewe. Shades njaba kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.