Tali Hammock

Tali Hammocks
Hammocks tali padha ing desain kanggo hammocks quilted, nanging fitur jahitan tali antarane spreader-bar. Iki minangka hammocks klasik sing umume digandhengake karo wong-wong sing manggon ing pulo sing lungguh ing sangisore wit palem. Spreader bar njaga amben lounge mbukak kanggo akses gampang, lan jahitan tali nawakake loro support keluwesan semut.

Hammocks tali yaiku katun utawa poliester, lan saben duwe kaluwihan. Hammocks tali katun luwih fleksibel tinimbang poliester, nanging gaya poliester kurang rentan marang kelembapan, jamur lan jamur. Apike kanggo nimbang nilon yen sampeyan manggon ing iklim sing lembab banget.

Apa sampeyan nyeleh tali hammock ing antarane rong wit, ing stand utawa ing antarane tiang, penting kanggo ngukur sadurunge panggonan sing dipilih. Umume hammock tali ukurane 13 kaki, mula sumber gantung sampeyan (posting utawa wit) kudu jarak 13 nganti 17 kaki. Sampeyan bisa tansah njaluk stand hammock yen panyebaran kuwi ora kasedhiya kanggo sampeyan.

Sanadyan hammocks quilted lan tali padha ing katon, longkangan gedhe ing nenun saka hammocks tali ndadekake padha duweni potensi mbebayani kanggo cilik, amarga ana kasempatan tangan utawa pangan bisa macet ing antarane tali.
View as  
 
  • Kasur Hammock Quilted Ukuran Dobel yaiku poliester selimut kanthi lapisan poliester kanthi bantalan poliester njero lan bantal sirah isi poliethelin menehi kenyamanan sing unggul. fitur kain polyester quilted sing dye dianggep kanggo UV resistance.Handcrafted polyester tali nambah karakter lan keaslian, lan kekandelan saka tali pungkasan kontribusi nemen kanggo imbangan lan kekuatan. Hammock iki sampurna kanggo Patio, Taman, latar mburi, poolside utawa loteng . Iku ndadekke sampeyan pengalaman apik tenan ora preduli sampeyan maca buku utawa turu ing. Hammock premium iki nyaman banget lan nawakake istirahat lan kenyamanan ing tingkat paling dhuwur. Hammock sing luwih gedhe bisa nampung 2 wong diwasa kanthi nyaman lan bocah cilik ing sangisore pengawasan wong diwasa. Tali sing digunakake ing hammock yaiku 100% poliester lan uga tahan UV. Iku tahan kapasitas bobot total ora kurang saka 450 lbs. Ngadeg, Iki minangka hammocks kualitas dhuwur sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

  • Hammock tali katun digawe saka tali katun kandel 8 mm, sing dirancang kanggo kapadhetan maksimal tanpa ngorbanake kenyamanan, tali kapadhetan 8mm nambah kenyamanan kanthi nyuda elongasi tali kanthi signifikan. Tali individu narik siji liyane kanggo ngasilake desain kaya kisi, saéngga ngilangi kabutuhan knot ing amben tali kasebut. Bar spreader kayu atos fitur bolongan countersunk spreader bar sing nyuda keruwetan gesekan antarane tali lan kayu.

 1 
Adol paling anyar Tali Hammock digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Tali Hammock lan kita duwe merek dhewe. Tali Hammock kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.