Kanopi Patio Swings

Kanopi Patio Swings


Purchase furmiture ruangan YMOUTDOOR Produsèn kanggo golekayunan emperlan lenggahan ruangan kanggo saben bagean ing latar mburi kanthi rega pabrik, teras, teras, utawa dek.

WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk Outdoor.  


Wboronganayunan emperminangka tambahan banget kanggo ruangan ruangan sing sampeyan seneng mbuwang wektu karo kanca, anggota kulawarga, lan malah tanggane. Apa sampeyan seneng cookouts karo kanca-kanca utawa pesta latar mburi amba karo kabeh wong ing tetanggan, lenggahan ruangan tengen bisa nggawe papan luwih nyaman lan ngundang.



Outside ing teras utawa Patio bisa dadi cara sing apik kanggo nonton sunset karo kanca lan kulawarga. Kanggo ngoptimalake wektu ing njaba ruangan,ayunan emperminangka tambahan becik kanggo omah sampeyan.Emper ayunanuga bisa nambah gaya ekstra ing ruang sampeyan lan mbantu ngrampungake teras, teras, utawa latar mburi kosong.

Msembarang bandhulan ruangan fashion dirancang kanggo loro, nanging yen tresna tamu lan mbuwang katelu gedhe, sampeyan bisa uga pengin lelenggahan ruangan sethitik liyane. Swings telung wong uga becik kanggo kulawargane karo bocah-bocah, apa sampeyan duwe siji, loro, telu utawa luwih.



Aayunan ruangan kelas bisa mbantu sampeyan seneng latar mburi, dek utawa Patio liyane, lan ing sawetara spasi, netral bakal bisa uga. Nanging, kanggo nyemangati ruangan ruangan sampeyan, goleki ayunan kanthi kain sing kandel lan cerah sing katon ing latar mburi omah sampeyan.


Donn't lali kanggo nambah sawetara shade karo tutup. Akeh bandhulan ruangan khusus sing dilengkapi tutup kanggo mbantu sampeyan tetep dilindhungi ing srengenge panas. Kanggo ayunan serbaguna, goleki model sing bisa digunakake kanthi tutup sing dicopot ing wayah sore. Srengenge ora bakal ngganggu sampeyan ing wayah wengi, nanging bisa uga ngganggu lintang-lintang sore.



YMOUTDOOR minangka papan sing paling apik kanggo tuku yen sampeyan lagi nggoleki ngendi tukuEmper Swingsnyambung.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YMOUTDOOR kanggo penawarankanopiayunan emper?

YMOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Saka produsen YMOUTDOOR®, bangku swing outdoor 3-kursi iki kanthi kanopi sing bisa diatur dilengkapi karo telung kursi sing digawe saka kain empuk kanggo kenyamanan lenggahan sing apik lan penak ngresiki, kanopi sing bisa diatur kanggo jangkoan teduh optimal sing dipilih, lan wadhah cangkir. ing saben sisih supaya sampeyan bisa seneng beverage.YMOUTDOOR® punika Produsèn profesional lan Supplier Furnitur ruangan Patio swing ing China ing prices pabrik nalika sampeyan ngayun. 3 kursi njaba emper swing bench luwes, supaya bisa nyiyapake kanggo posisi lungguh mujur utawa dikunci ing support bar lan dadi amben reclining. Pigura baja sudhut mlengkung apik gayane nguatake jog ayunan kanggo njamin comfort lan safety sing tepat, ndhukung nganti 750 kilogram bobot. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • YMOutdoor 3-Seat Porch Swing Glider Kursi Produsen China karo Pabrik Price,Digunakake kanggo sampeyan ngendhokke njobo ing Teras, ing gendheng utawa ing garden.using pigura baja kuwat, awning polyester awet lan lumahing jog bolong breathable. Glider swing sing bisa diatur lan gampang diowahi iki nduweni desain kabeh cuaca kanthi pigura baja sing dibangun kanggo tahan. Sistem miring sing dibangun ngidini sampeyan nyetel kanopi kanthi bebas kanggo mblokir sinar srengenge kanthi gerakan miring nganti 45 derajat. dhukungan teknis.

  • YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan pemasok perabot ruangan XX ing China. Ayunan kursi taman bangku taman sing dirancang kanthi unik, hammock sing elegan nggawe iyub-iyub sing dilindhungi kanggo ngendhokke utawa nglipur ing kebon sampeyan lan didol kanthi rega sing murah. Thanks kanggo pigura logam sing kuat, kualitas produk dijamin, nggawe ayunan iki stabil banget. Tembok sisih sing digawe saka kelambu lan atap anti banyu nglindhungi sinar matahari lan serangga sing ngganggu. Bantalan kursi sing empuk lan sandaran sing rata lan luwes njamin kenyamanan lungguh lan lungguh. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Puncak ayunan ruangan ruangan loro saka YMOUTDOOR iki duwe ndhuwur sing bisa diatur sing bisa digunakake kanggo ngilangi glare lan didol kanthi rega grosir pabrik. Lan nerangake karo 2 kursi individu supaya sampeyan lan kanca bisa njagong mulyo. Ayunan ruangan digawe saka pigura baja sing dilapisi bubuk tahan cuaca sing gampang garing. Digawe saka bahan tahan cuaca, ayunan teras kanopi tetep adhem lan cepet garing ing srengenge musim panas. 2-seater swing dhingklik karo poros panyimpenan Tabel nerangake karo loro-wong swing jog, tengah meja panyimpenan lan tutup karo loro nduwèni ngombe kanggo akses gampang kanggo apa-apa sing perlu. Kaki non-slip nyedhiyakake stabilitas ekstra lan nglindhungi jubin.

  • Cara sing sampurna kanggo ngendhokke ing wayah sore tanpa kuwatir babagan nyamuk dening pabrikan YMOUTDOOR Outdoor Patio Hanging Swing Hammock. Gantung Kain Hammock karo Nyamuk Net kalebu side-wall nyamuk netting kanggo njaga kewan omo pesky metu saka rambute kanggo sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support. Hammock ngemot atap poliester tahan lama sing tahan cuaca lan dicelup solusi kanggo mesthekake sampeyan tetep garing sajrone cuaca sing ora becik. Hammock ruangan iki dipasang ing pigura baja perunggu sing dilapisi bubuk lan tahan karat sing ndhukung nganti 400 kilogram lan ngangkat sampeyan saka lemah kanthi gaya. Dhukungan mburi, desain goyang sing unik, lan sandaran kepala sing empuk nambah kenyamanan ekstra.

  • Kita minangka pabrik ayunan emper China sing spesialisasine ing manufaktur perabot ruangan, Diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining pabrikan ayunan ruangan ruangan ruangan ruangan ruangan profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Adol paling anyar Kanopi Patio Swings digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kanopi Patio Swings lan kita duwe merek dhewe. Kanopi Patio Swings kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.