Perlengkapan Kebon

  • Perlengkapan Kebon


  • Saiki siap kanggo sukses taman!

  • Taman minangka papan sing tenang lan nyenengake. Apa kanggo nglampahi wektu solo utawa karo kulawarga iku panggonan kanggo uwal saka tekanan urip lan ilang ing kesederhanaan alam.

  • Saka campuran lemah premium lan dhukungan tanduran sing kuat nganti alat sing praktis lan kit wiwitan wiji sing gampang, Produsen YMOUTDOOR China duwe kabeh pasokan kebon sing dibutuhake supaya tanduran sampeyan tuwuh kuwat.



  • Kneelers Berkebun

  • Sapa wae sing seneng ngolah kebon ngerti manawa, pruning tetanduran lan mlengkung ing wates bisa nyebabake dhengkulmu. Untunge, tukang kebon bisa nyedhiyakake dhukungan, kenyamanan lan relief sing dibutuhake ing sendi, tegese sampeyan bisa nggarap permukaan sing angel utawa ora rata luwih suwe. . YMOUTDOOR minangka salah sawijining produsen furnitur ruangan profesional lan pemasok Made in China, kita kuwat duwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. YMOUTDOOR fokus ing ngembangaken desain karo tamu kita lan wis ngalami desain lan tim ngembangaken, lan kita apik ing nggawe produk selaras, supaya kita bisa nyedhiyani sampeyan karo macem-macem jinis kneelers Taman pengin.


  • Alat, Totes & Sarung Tangan

  • Apa wae tugas kebon sampeyan, Weeding, nandur, pruning, alat sing digawe kanthi apik bakal luwih gampang ditindakake. Miwiti ngrampungake dhaptar tugas YMOUTDOOR karo asisten praktis iki.

    Wadhah & Ranjang Ngangkat
    YMOUTDOOR nyiyapake omah sing cocog kanggo kebon sampeyan. Apa amben sing wiyar kanggo latar mburi utawa klompok tong lan pot kanggo teras sampeyan, ana sistem tanduran ukuran sing tepat kanggo kabeh papan.

    Aksesoris Taman
    Saiki pilih sarung tangan sing nyenengake lan goleki kabutuhan kebon liyane. Ing kene YMOUTDOOR sampeyan bakal nemokake macem-macem pembantu kanggo tugas saka nyebar lan nyimpen wiji nganti menehi tandha tanduran lan pot.

    Griya ijo & Bingkai Dingin
    A griya ijo ngidini sinar matahari nalika nglindhungi saka cuaca sing ora bisa ditebak. Tanduran tunas lan tanduran ing salah sawijining struktur sing tahan lama iki kanggo nggedhekake musim kebon utawa tuwuh ing saindhenging taun.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



View as  
 
  • Thanks kanggo milih YMOUTDOOR China Manufaktur Customized Garden Kneeler kang becik digunakake kanggo weeding, seeding, tanduran, lan kabeh sing nindakake ing Taman! Digunakake Garden Kneeler Kursi Lipat karo Tools Bag nyimpen dhengkul lan bali nalika munggah lan mudhun kanggo Taman utawa sembarang liyane kurang kanggo tugas lemah. Pad bantalan dhengkul lan gagang mbantu sampeyan ngadeg maneh saka gardening for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.The lempitan kneeler manggoni kurang papan lan bisa gampang disimpen ing mobil kanggo outing.

  • Pabrikan YMOUTDOOR Modern Home Raised Garden Bed Kit minangka desain modular anyar sing bakal nyederhanakake kebon sampeyan kanthi Rega Pabrik. Pemasok sing ditawakake Dibangun saka HDPE Tahan UV, ngidini sampeyan nyepetake amben kebon kanthi cepet sajrone sawetara menit. Bahan HDPE ora bakal retak, bosok, luntur utawa pecah kaya amben kebon kayu tradisional. Tembok bakal nyerep panas saka srengenge lan mbantu njaga suhu sing anget sing dibutuhake kanggo tuwuh tanduran. Modern Home Raised Garden Beds bisa ditumpuk kanthi dhukungan interlocking sing ngidini sampeyan nggawe tanduran sing luwih jero.

  • Tampilake kembang utawa tanduran favorit kanthi apik karo tanduran kebon iki nganggo trellis! Penanam kebon pabrik YMOUTDOOR dirancang kanthi kothak tanduran gedhe kanggo nandur sayuran, kembang, jamu, utawa woh-wohan sing oyod utawa dhuwur, lan trellis vertikal kanggo climbing vines. utawa tanduran kranjang. Sing luwih penting, amben kebon dilengkapi piranti nyiram dhewe kanggo panyimpenan banyu lan saluran banyu, nggampangake wutah sing luwih apik lan ngindhari pangatusan. Wadah kembang tanduran climbing kanthi tampilan gaya rotan becik kanggo dekorasi kebon, loteng, dalan mlebu, utawa latar mburi kanthi rega pabrik. Raised Garden Bed karo Trellis Planter Box terintegrasi trellis nawakake dhukungan sing apik kanggo tanduran climbing, lan uga nambah nyengsemaken lan efek hiasan nalika ditutupi karo tetanduran climbing ayu.

  • Penanam kebon YMOUTDOOR minangka alat sing cocog kanggo tuwuh tanduran sanajan ing papan cilik kaya kutha kutha. Kothak Penanam Taman Square digawe saka bahan PP sing tahan lama lan dirancang kanthi pola rotan sing realistis lan disk nyirami dhewe. Kit amben kembang pabrik YMOUTDOOR kanthi Rega Pabrik bisa digunakake kanggo wektu sing suwe lan cocok kanggo nandur utawa nampilake tanduran kaya sayuran, woh-wohan, jamu, lan kembang ing papan njaba lan njero ruangan.

 1 
Adol paling anyar Perlengkapan Kebon digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Perlengkapan Kebon lan kita duwe merek dhewe. Perlengkapan Kebon kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.