Patio Furnitur



Cara milih Furnitur Patioï¼


Nalika nyiapake blanja kanggo perabot patio, ana sawetara faktor sing kudu ditindakakedianggep kanggo mesthekake konfigurasi optimal ing Patio utawa deck.Elinga sampeyan kudu nyimpeniku sak sasi adhem supaya iku looking paling apik kanggo taun. Akeh wong bakal nggunakake Furnitur lancarane padha bakal nggunakake iku pitakonan tombol kanggo njawab nalika blanja kanggo Furnitur ruangan. Yen sepisansampeyan wis diklumpukake pikirane lan duwe pangertèn umum apa sing perlu, iku wektu kanggo nliti lanarep ing macem-macem jinis Furnitur Patio ing kene.


Nalika ruangan ruangan sampeyan minangka ruangan kulawarga nomer loro, bisa ngidini sampeyan mbuwang akehjam njaba karo kulawarga lan kanca-kanca. nggawe luwih sambutan lan nyaman karo ayu, awetlan Furnitur Patio fungsional ing kabeh gaya, ukuran, werna lan bahan. Apa wae ukuran teras, teras,dek utawa pekarangan, mesthi ana perabotan lan aksesoris kanggo kabutuhan sampeyan. Paling apik, Apa sampeyan bakal mlebuymoutdoor golek Furnitur Patio terjangkau, uga kabeh jinis Furnitur ruangan liyane ing Nilai paling.Tambah musim ruangan sampeyan kanthi perabot teras sing apik kanthi rega murah ing YINGMINOUTDOOR.

Yen sampeyan duwe taman, nimbang nyetel bistro cilik kanggo lungguhan lan ngombe kopi karo kekasih lan kanca.Apa sampeyan duwe kothak dek? Isi bantal sing nyaman. Emper sing ditutupi cocog kanggo santai karo limun.Apa wae papan ruangan sampeyan, pikirake carane sampeyan pengin nggunakake papan kasebut, apa kanggo maca sing sepizona, chitchat utawa area hiburan.


Bahan Furnitur Patio umum

Aluminium: Cukup entheng lan tahan karat, Rampung Gamelan
Baja: Logam sing luwih abot lan mbutuhake perawatan kanggo nyegah karat

Wesi tempa: Bahan sing paling abot lan paling kuat kanggo perabot ruangan lan tahan lama; tahan karat nanging tahan karatsepisanan lan cat uga bakal mbantu

Wicker lan rotan: Versi sintetis katon kaya rotan alami nanging luwih awet lan tahan kanggo srengenge lan udan.
Cedar: entheng lan tahan kanggo kelembapan lan serangga

Jati: Kandhel lan hard, tahan dhuwur kanggo cuaca, serangga lan marring


Set Furnitur Patio

Set panedhaan patio:Nalika Pilih set panedhaan ruangan kanthi ati-ati kaya sing sampeyan pilih set panedhaan njero ruangan. Ana akeh bangetsaka gaya, ukuran (saka papat kursi kanggo 10), wangun lan bahan kanggo milih. Sawetara dilengkapi payung lan set dhasar. SawetaraTabel kasedhiya ing kothak.

Obrolan ruangan lan set obrolan: Nguripake teras dadi ruang tamu kanthi set teras multi-potong kalebu sofa bantal karo sofa, loro kursi, Tabel warung lan sawetara karo meja sisih ing kabeh bahan, sawetara karo ottomans ruangan, sawetara karo kursi putar.

Meja lan kursi lipat ruangan: Seneng penak meja lipat lan set kursi, akeh ukuran cilik kanggo bocah-bocah, nalika small lempitan bistro mranata nambah lelenggahan sak klumpukan ruangan.Bisa nggawe wong nyaman kursi goyang, rampung santai, dimaksudaké kanggo turu.

Paket Bistro Luar Ruangan:Nguripake papan sing ora digunakake dadi kafe ruangan kanthi set meja lan kursi cilik, cocog kanggo ngubengi kolam renang,pekarangan sisih utawa malah ing emper ngarep, set kursi goyang klasik bistro kasedhiya.

Firepit nyetel: Selehake jugangan geni karo cocog kursi lan meja pit nyetel kanggo wektu mulyo. Akeh pit sing dhuwur meja kanthi wates sing ambangijini sampeyan kanggo mulyo nyeleh kaca tingal lan piring nalika nglaras.



Lenggahan

Sectionals lan sofas: Isi papan njaba ruangan karo set sofa sectional, akeh sectional karo meja koordinasi, ing kabeh gaya sakatradisional kanggo deso kanggo modern lan tropis.

Kursi: Saka kursi taman sing bentuke unik nganti kursi makan ekstra, kursi bar ruangan,bangku, glider,kursi goyang ruangan,Adirondack, pantai lan kursi pekarangan.

Chaises: Mapan menyang pesawat njabakursi santai, kalebukursi lipat gravitasi nolmenyang recliner mburi sing bisa diatur kanthi bantalan klasik,akeh karo gembong kanggo obah gampang, sawetara karo dibangun ing headrests, saka gaya kalebu kursi geladhak steamer kanggo chaises kurang-kanggo-the-lemah.

Ottoman: Ottoman klasik lan ottoman tas kacang ruangan kabeh pindho minangka kursi ekstra, sawetara sudut disesuaikan kanggo pas ing sudhut,akeh karo ndhuwur sing mbukak kanggo panyimpenan ekstra.

Bantal lan bantal: Ganti lan ngisi maneh bantal kursi lan bantal njaba ruangan kanthi pilihan warna, pola sing akeh. lan wangun kalebu kain Sunbrella lan loro-Piece, jog jero boxed gaya bantal.

Hammocks: Nguripake irisan patio menyang zona tundha karo kabeh jinis hammocks siji lan pindho ing stands, akeh karo headrests dibangun ing.
Emper ayunanlanglider: Duwe a Kabeh jinis njobo karo swinging slatted kursi, gliding bangku utawa ayunan emper karo ngadeg lan kere.


Tabel

Tabel Patio: Desain dipikir dhewe utawa nambah papan karo meja ruangan saben ukuran, wangun lan materi, kalebu kabeh ukuran dining lan meja sisih.
Bar: Kanthi macem-macem set bar ruangan kalebu bangku lan bar telung sisih, gerobak bar utawa meja bar kanggo nyetel stasiun ngombe.

Meja kopi: Meja kopi bunder, persegi dowo utawa alun-alun, kabeh cuaca jangkar papan kanggo istirahat , kanthi ndhuwur kaca, lan rak kanggo panyimpenan.

Patio Payung: Payung pasar kabeh cuaca lan payung cantilevered offset ing kabeh werna lan ukuran nganti diameter 13 kaki nawakake perluiyub-iyub, sawetara model kurban solar payung lampu LED kanggo cemlorot alus, sawetara wis dibangun ing wadhah ngombe.

Pangkalan Payung: Saka plastik sing prasaja utawa dekoratif, resin, baja nganti wesi tempa, dhasar payung sing bobot iku penting supaya manawa sampeyan entukukuran pas kanggo ukuran payung Panjenengan.


Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranPatio Furnitur?

YINGMINOUTDOOR siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144




View as  
 
  • Set Obrolan Patio berkualitas tinggi populer digunakake ing kumpul kulawarga utawa mung adus srengenge sing apik ing latar mburi, dek utawa kolam renang, Saiki pabrikan YMOUTDOOR Metal paling anyar 5 Set Obrolan Patio didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. njobo gedhe malah luwih, ing YMOUTDOOR, kita nyedhiyani sampeyan karo awet, apik gayane lan Furnitur ruangan nyaman sing bisa tahan test wektu.

  • Desain anyar 3pcs Plastic Wood Patio Bistro Furniture Set yaiku YMOUTDOOR Kanggo paling njero ruangan ruangan lan ruangan. Bistro set for sale ing rega terjangkau, layanan banget lan technical support.Cleverly dirancang kursi lan meja bisa gampang lempitan nalika ora dienggo, ngirit papan urip ing omah.

  • Kursi Adirondack Klasik kualitas dhuwur populer digunakake ing Patio Deck Garden, Backyard & Lawn Furnitureï¼Saiki YMOUTDOOR produsen Kursi Adirondack Lipat Plastik paling apik kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngramu pigmen karo inhibitor UV lan antioksidan. Kursi digawe saka HDPE lan nduweni resistensi UV sing kuat sing dirancang supaya bisa dilipat lan ditumpuk kanggo menehi pilihan panyimpenan luwih akeh. Lan kursi sing dilipat utawa ditumpuk ora bakal akeh banget.

  • Pit geni kualitas dhuwur populer digunakake ing sembarang ruang urip ruangan. Saiki pabrikan YMOUTDOOR paling apik Outdoor 30'' Round Fire Pit sing didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. taun ngarep. Selehake jugangan sing apik iki ing teras, dek, ing latar mburi, kemah, utawa area liburan lan nonton papan sampeyan madhangi kanthi desain bintang nalika srengenge surup. Desain lintang lan rembulan nggawe bayangan unik nalika uga nyedhiyakake angin salib sing sehat lan trep. marang kayu kang murub geni.

  • Kothak Dek Desain Anyar YMOUTDOOR Produsen China kanthi Rega Pabrik, Kothak Dek 100 Galon Outdoor iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh. Bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan kanggo nyimpen bantal perabot patio, alat kebon, pasokan ruangan, lan aksesoris kolam renang; tutup sing bisa dikunci kanthi aman nglindhungi barang sampeyan. Dibangun karo resin poli anti banyu sing nyegah luntur lan karat; kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kursi Goyang Portabel Lipat Portabel sing populer digunakake ing kemah ruangan ï¼Desain kursi ergonomis menehi pengalaman kursi sing optimal. Jaring kursi sing ambegan ndadekake sampeyan kepenak nalika musim panas. Heavy Duty lan Awet, kapasitas mbukak nganti 330 pounds.Breathable jog net ndadekke comfort .Saiki YMOUTDOOR produsen paling Camping Kursi Goyang for sale ing rega murah, layanan banget lan technical support.we sing kuwat kekuatan Duwe peralatan majeng lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

 12345...9 
Adol paling anyar Patio Furnitur digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Patio Furnitur lan kita duwe merek dhewe. Patio Furnitur kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.