Kabar Perusahaan

  • Sugeng rawuh ing pameran ISPO ing Jun.4-6, booth No.A41.E111-4. Kita bakal duwe conto gratis kanggo menehi. Mangga hubungi kita yen kasengsem, matur nuwun kanggo manungsa waé!

    2023-06-05

  • Ngenalke gerbong fouble decker anyar - solusi utama kanggo kabeh kabutuhan panyimpenan lan transportasi! Kanthi kapasitas panyimpenan sing gedhe, roda kabeh medan lan desain tugas abot, kreta gerbong sing bisa dilipat iki minangka kanca sing sampurna kanggo petualangan apa wae. Nampilake desain dobel decker sing kuat, gerobak gerbong sing bisa dilipat iki sampurna kanggo nggawa barang-barang sing abot lan entheng. Apa sampeyan arep ing trip camping utawa dina ing pantai, gerbong camping iki dilengkapi kanggo nangani kabeh peralatan karo ease.

    2023-10-12

  • Ngenalke kreta lipat sing bisa dilipat inovatif, alat sing penting kanggo ngangkut barang sing abot lan gedhe kanthi gampang. Apa sampeyan lagi kerja ing kebon, menyang pantai, utawa mung kudu nggawa sembako saka mobil menyang pawon, gerbong kita wis nutupi sampeyan.

    2023-10-09

  • Ngenalke gerbong lipat sing bisa dilipat, solusi sing sampurna kanggo kabutuhan angkut. Ngomong pamit kanggo repot ngrakit lan proses angkut rumit, gerbong kita bisa diatur mung sawetara detik. Gerbong pigura baja sing kuat bisa ngangkut bobot nganti 150kg, saengga cocog kanggo lelungan ruangan, lelungan kemah, lan nggawa sembako ing omah.

    2023-10-08

  • Apa sampeyan nggoleki cara sing portabel lan trep kanggo masak lan nglipur nalika kemah utawa ngrasakake kegiatan ruangan liyane? Pawon Kemping YMOUTDOOR minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan! Ringan lan awet, stasiun masak ruangan multifungsi iki minangka peralatan kemah sing dibutuhake saben petualang.

    2023-09-26

  • Pawon ruangan seluler generasi anyar iki gampang dilipat supaya sampeyan bisa nyimpen meja kemah lipat pawon ing koper. Camping meja pawon digawe saka MDF kualitas dhuwur kanggo kekiatan lan umur dawa. Paling apik, sampeyan bisa kanthi gampang nyandhang pawon lipat meja camp ing njaba.

    2023-09-25