Panggangan Gas

Panggangan Gas


Panggangan bahan bakar gas umume nggunakake propana utawa butana (gas petroleum cair) utawa gas alam minangka sumber bahan bakar, kanthi nyala gas bisa langsung masak utawa unsur pemanggang panas sing banjur ngetokake panas sing dibutuhake kanggo masak panganan. Panggangan gas kasedhiya ing ukuran kiro-kiro saka cilik, siji panggangan steak nganti gedhe, industri ukuran Panggangan restaurant kang bisa masak daging cukup kanggo sumber satus utawa luwih wong. Sawetara panggangan gas bisa diowahi ing antarane nggunakake gas petroleum cair lan bahan bakar gas alam, iki mbutuhake komponen kunci sing diganti kanthi fisik kalebu pembakar lan katup pengatur.


Mayoritas panggangan gas ngetutake konsep desain gril: unit panggangan dhewe dipasang ing pigura roda sing nahan tangki bahan bakar. Bingkai roda uga bisa ndhukung meja sisih, kompartemen panyimpenan, lan fitur liyane.

Tren anyar ing panggangan gas yaiku kanggo produsen panggangan BBQ kanggo nambah pembakar sinar infra merah ing mburi kandang panggangan. Burner sumringah iki menehi panas malah tengen burner lan dimaksudaké kanggo nggunakake rotisserie horisontal. Barang daging (pitik wutuh, panggang daging sapi, panggang daging babi) dilebokake ing tusuk logam sing diputar nganggo motor listrik. Potongan daging sing luwih cilik bisa dipanggang kanthi cara iki nggunakake kranjang logam bunder sing nyelip ing tusuk logam.

Jinis panggangan gas liyane sing entuk popularitas diarani panggangan flattop. Panggangan Tlattop "ing ngendi panganan masak ing permukaan sing kaya wajan lan ora ana ing geni sing mbukak" minangka tren sing berkembang ing pasar panggangan ruangan. Iki digunakake dening akeh pedagang kanggo nggawe panganan goreng lan panganan liyane.


View as  
 
Adol paling anyar Panggangan Gas digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Panggangan Gas lan kita duwe merek dhewe. Panggangan Gas kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.