Bangku njaba

njoboBangku-bangku


WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan.kualitas dhuwur, up-to-date lan terjangkau produk ruangan.


Ana akeh jinis bahan sing wis diolah kanthi bener lan cocog kanggo nggawe ruangan ruangan khususbangkus: Kayu, Aluminium, Besi Tempa, Baja Tahan Karat, Resin & Plastik, Batu & Beton.


Jinis-jinis bangku njaba:


Ora kabeh njababangkuFurnitur digawe padha. Ing kasunyatan, ana sawetara macem-macem lelenggahan ruanganbangkukanggo milih saka. Milih sing pas kanggo sampeyan kalebu pangerten babagan fungsi sing sampeyan goleki lan pertimbangan gaya pribadi sampeyan.


Kene sawetara opsi bench njobo sakaYMOUTDOOR®kanggo pertimbangan:


njobo Dining Bangku
Mangan gedhe ing njaba minangka salah sawijining kesenengan sing luwih nyenengake. Panganan ruangan sing berkelasbangkuutawa loro nggawe akeh papan kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo klumpukne watara Panjenenganmeja dining njaba.


Bangku Taman
Yen sampeyan duwe jempol ijo lan seneng nggunakake apik, bangku taman fashion kurang saka aksesoris lan luwih saka kabutuhan. Tembung gardening iku kerja keras. Panggonan sing nyaman kanggo njagong lan ngaso ing antarane tanduran, weeding, lan pruning mung minangka investasi sing cerdas. Uga papan sing apik kanggo nikmati karya tangan sampeyan.


Bangku Backless njaba
Tamanbangkubiasane dilengkapi karo mburi kuwat becik. Nanging ora saben njababangkumbutuhake siji. Apa sampeyan ngurmati kemampuan maneuver utawa luwih seneng desain sing luwih ramping, bangku ruangan tanpa mburi bisa uga luwih sampeyan butuhake.


Bangku Outdoor Kayu
Lungguh ing dina sing anget lan cerah. Kayu uga menehi gaya lan daya tahan sing luwih alami. Sing ngomong, kayubangkubisa nuduhake patina (film tipis sing disebabake dening paparan udara) liwat wektu yen sealant ora ditrapake.


Bangku njaba logam
Konstruksi bangku logam nyedhiyakake kekuwatan maksimal lan kemampuan kanggo nahan kahanan cuaca sing luwih abot. Nanging, logam ora nyerep lan nahan panas luwih akeh tinimbang kayu. Ing dina panas, panas, sing bisa nggawe sawetara sumelang yen sampeyan ora ngelingi nggunakake abangkupanutup.


Wicker Outdoor Bangku
Bangku wicker wis dicokot liyane menehi kanggo wong dibandhingake karo kayu utawa lumahing logam, kang ndadekake kanggo pengalaman lelenggahan luwih nyaman.


Suwene kudu njaba ruanganbangkupungkasan?
Urip bangku ruangan sampeyan gumantung ing pirang-pirang faktor kalebu ing ngendi sampeyan manggon, keruwetan cuaca, lan kepiye sampeyan ngrawat bangku sampeyan. Kanggo njamin sampeyanbangkuawet anggere bisa, milih bahan long-tahan kaya kayu plastik, lan supaya bench metu saka srengenge yen bisa.




Nggawe njobobangkukudu ditutupi?
Sampeyan ora kudu njaga bangku njaba ruangan, nanging bakal luwih dawa yen sampeyan nindakake.



BabaganYMOUTDOOR®

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayatastand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcomelayangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan saka gbangku arden?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake perabot ruangan kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: lee@nbyingmin.com

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Apa sampeyan nggoleki permukaan kerja ekstra utawa mung papan liyane ing meja, bangku lempitan saka YMOUTDOOR® iki minangka pilihan sing apik. YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan supplier perabot ruangan ing China. Bangku portabel plastik 6FT sing lipat cocog kanggo pesta ruangan, piknik, kemah, pernikahan lan liya-liyane lan kasedhiya kanthi rega grosir pabrik sing murah banget. Iki digawe saka poliethelin ndhuwur lan pigura baja tubular kuwat lan sikil sing nyedhiyani kekuatan dhuwur, anti banyu, flame retardant lan kekiatan. Bisa gampang dilipat lan ditambahi kanggo nyedhiyakake papan sing cukup kanggo tamu lan ngirit papan kanggo panyimpenan ing ngisor amben utawa ing lemari. Karet ing sikil nyegah goresan utawa karusakan apa wae ing lantai. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan.

  • YMOUTDOOR® minangka produsen profesional lan supplier perabotan ruangan ruangan ing China, bangku aluminium cast logam taman ruangan YMOUTDOOR® nawakake kenyamanan maksimal lan bakal nambah keanggunan ing ngarep utawa latar mburi lan didol kanthi rega grosir. Desain ramping ing backrest menehi tampilan apik gayane lan bangku gampang kanggo ngumpul. Digawe saka baja densitas dhuwur kanthi jas wêdakakêna premium, bangku taman iki apik, awet, kuat lan kualitas dijamin kanggo acara apa wae lan cuaca sing dibutuhake. Tim YMOUTDOOR® bakal ngarep-arep dadi mitra jangka panjang!

  • Pabrikan YMOUTDOOR tujuane nyedhiyakake perabot ruangan sing tahan lama, elegan lan terjangkau. Kita kasurung kanggo ngisin udhara lan njupuk urip mati layar karo kulawarga saka jog katresnan gaya ayunan iki. Kursi glider ayunan bangku teras ruangan iki dilengkapi pigura sing kuat lan stabil sing bisa nganti 440 lbs. Lengen ayun sing alus lan mlengkung tahan panas lan nyandhang. Konstruksi baja sing entheng gampang diangkut, nggawe bangku glider patio iki cocog kanggo kebon, dek, teras ngarep utawa latar mburi.

 1 
Adol paling anyar Bangku njaba digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Bangku njaba lan kita duwe merek dhewe. Bangku njaba kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.