Panggangan BBQ

Panggangan BBQ

YINMINGPUTDOOR Panggangan mudhun dadi telung kategori dhasar adhedhasar jinis bahan bakar:Panggangan Gas, Panggangan arang,Panggangan Listrik,Camping Panggangan. 


Panggangan Gas
Paling Panggangan gas dirancang kanggo mbukak ing hotspot 20 tank propana pound, nanging ana uga model sing bisa kecanthol munggah menyang baris gas ngarep.

Paedah aPanggangan Gas:

Penak â Panggangan gas cepet murub, cepet panas lan siap digunakake kanthi cepet.
Terjangkau âApa propana utawa gas alam, jinis bahan bakar iki bisa diobong kanthi efisien lan biasane luwih murah tinimbang areng
Gampang Digunakake âKanthi kenop kontrol sing prasaja, panggangan gas ngidini macem-macem suhu kanthi kontrol langsung ing pucuk driji.
Serbaguna âJenis panggangan gas sing beda-beda kalebu fitur sing beda-beda kayata pembakar sisih, kit rotisserie utawa panyimpenan ruangan kanggo nyedhiyakake sarana sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

NGADEG BEBASPanggangan GAS
Varietas panggangan gas sing paling populer yaiku unit ngadeg sing biasane duwe roda kanggo mobilitas lan lawang / laci kanggo panyimpenan. Panggangan gerobak klasik minangka pilihan sing jelas kanggo para penggemar panggangan.
Sampurna kanggo mbangun pawon ruangan paling utama, panggangan sing paling dibangun yaiku panggangan khusus lan nyedhiyakake masak lan hiburan ruangan sing dhuwur.



Panggangan Arang


Panggangan arangklasik, desain asli kanggo penyayang masak ruangan. Panggangan iki ngobong briket areng, kayu atos alami, keripik kayu utawa sawetara kombinasi saka telu kasebut supaya bisa ngasilake rasa smoky sing akrab sing kita tresnani saka BBQ sing apik.

Paedah aPanggangan Arang:
Versatility âKanthi inovasi kanggo model klasik, panggangan areng nawakake fleksibilitas tambahan kanggo panggangan lan udud.
Alami âGunakake areng bongkahan kayu atos alami kanggo njamin proses masak alami tanpa aditif utawa bahan kimia kanggo BBQ sing resik lan enak.



Panggangan Listrik
Umume kompak ing desain lan ramping ing katon, Panggangan listrik mbukak ing listrik kanggo nyedhiyani panas dhuwur, alternatif pangopènan kurang kanggo gas lan areng. Panggangan listrik apik kanggo kahanan ing ngendi panggangan tradisional bisa uga angel utawa mbebayani kanggo digunakake, kayata papan cilik utawa ing angin gedhe.


Portable Camping Panggangan

Panggangan jinis iki super entheng lan portabel supaya bisa dilipat lan dilebokake ing tas ransel biasa. Sampurna kanggo kegiatan camping ruangan. Panggangan Camping minangka variasi panggangan areng portabel.



View as  
 
  • YMOUTDOOR Portabel BBQ Panggangan Cilik Camping Grilll pesawat digawe karo kualitas ndhuwur stainless steel lan uga polish rampung, gampang kanggo ngresiki lan dawa tahan, kang bakal tetep bbq grill aksesoris areng katon apik mangsa sawise mangsa. Panggangan arang barbeku Stainless Steel ndadekake lempitan lan portabel. Uga disebut Panggangan Portabel, Panggangan stainless steel kualitas dhuwur populer digunakake ing camping, backpacking, piknik, pesta, taman, lan sapiturute. ngrokok kanggo taman utawa digunakake minangka Camping Grill. Panggangan BBQ nduweni desain sikil papat sing bisa dicopot digawe supaya gampang digawa lan disimpen. Arang Panggangan kita referensi akeh review kritis bakul lan titik apik panuku. Desainer perusahaan kita nyetel tombol sekrup kanthi dhuwur sing bisa diatur. Sikil panggangan barbeque bisa dilipat supaya bisa dadi trep yen sampeyan pengin trip camping BBQ sampurna.

  • Portable Burning Charcoal Camping Grill becik kanggo barbecue ing taman, ing tlaga utawa ing loteng, piknik, preian lan dolan, camping lan liya-liyane. Saiki YMOUTDOOR didol kanthi rega murah, layanan sing apik lan dhukungan teknis. kanggo terus minangka akeh minangka pangan, trep lan gampang kanggo ngresiki. Panggangan lempitan desain anyar bisa dilebokake ing ukuran cilik lan digawa menyang ngendi wae sing dibutuhake, Digunakake kanggo ngirit transportasi lan papan panyimpenan populer digunakake ing kemah ruangan. Standar ISO. Thanks kanggo struktur baja tahan karat sing berkualitas tinggi, tahan kanggo deformasi, karat, teyeng, lsp. Bukaan ing sisih pinggir, panggangan digawe panas luwih cepet lan panggangan bisa diwiwiti kanthi cepet. Bukaan ing sisih uga dadi area genggeman kanggo obah lan posisi panggangan.

  • YINMINGPUTDOOR China Produsen karo Pabrik Notebook Arang Panggangan iku cara sampurna kanggo barbecue njobo, apa sampeyan mung pengin masak sawetara panganan sedhep. Desain anyar X-shaped foldable lan desain entheng tegese iku gampang kanggo transportasi lan nyiyapake, dadi pilihan apik kanggo spasi-ngirit. Instalasi sing gampang, portabel khusus ndadekake trep banget kanggo digawa. Digunakake kanggo BBQ ruangan, camping, lan liya-liyane, Saiki didol Notebook Charcoal Grill kanthi rega murah. Lan kanthi panggangan wesi logam, sampeyan bakal bisa masak kanthi sampurna. saben wektu.Material saka wesi kualitas dhuwur, struktur ngalangi X-shaped, awet kanggo nggunakake.

  • Saiki pabrikan YMOUTDOOR Fashion 23" Barrel Charcoal Grill dirancang ing babagan ide manawa para konsumen nggolek panggangan sing berkinerja tinggi, awet lan dibangun kanthi apik lan model iki pancen kaya ngono - panggangan kompak sing berkualitas tinggi sing bisa digunakake nganti pirang-pirang taun. teka kanggo didol kanthi rega terjangkau, layanan sing apik lan dhukungan teknis. Unit iki kalebu grates wesi wesi enamel ing porselen kanggo grate sing gampang diresiki lan tahan lama sing nindakake lan nahan panas luwih apik tinimbang baja tahan karat. Rak pemanasan uga porselin - enamel karo penyangga dilapisi krom. Reloading utawa nyedhot areng digawe gampang kanthi mbukak lawang akses baja ing ngarep panggangan, kalebu wajan abu sing bisa dicopot supaya gampang ngresiki, damper sisih geser, lan tumpukan kumelun baja kanthi flue sing bisa diatur. kanggo kontrol panas tambahan, lan pengukur suhu tahan karat kanggo nuduhake suhu bakar lan masak sing cocog. Hood digawe saka baja sing dilapisi bubuk. Rampung Stainless Steel. Sesuai karo standar ISO ds

 1 
Adol paling anyar Panggangan BBQ digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Panggangan BBQ lan kita duwe merek dhewe. Panggangan BBQ kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.