Profil Perusahaan

Sejarah Kita

Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., Ltd didegake ing taun 2017, lan kita minangka produsen profesional produk ruangan kayata hammock stand, hammocks, kursi ayunan, payung teras, peralatan kemah, lan kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik ing nggawe produk selaras, kita makarya karo ENO account misuwur lan nggawe sawetara produk kasil, produk sing isih paling populer ing pasar wiwit kita digawe.


Area pabrik kita luwih saka 20.000 meter persegi, lan kita duwe mesin lan peralatan canggih, lan kita duwe 120 buruh, lan kita nyiyapake tim kontrol kualitas kanggo nindakake pengawasan kanggo kabeh pesenan kita.



Peralatan Produksi

Set lengkap mesin bending pipa, mesin bor lubang, mesin las, mesin polishing, bengkel pelapisan bubuk dan set mesin paket


Sertifikat kita

Kita duwe sawetara paten kanggo ngadeg baja, kursi kursi lan pabrik kita duwe sertifikat BSCI.


Aplikasi Produk

Produk kami kalebu stand baja kayata stand hammock, stand kursi, ayunan teras, hammock kaya hammock kanvas, hammock parasut, hammock anyaman tali, peralatan camping kaya kursi lipat, meja, gerobak lipat, taman lan payung pantai, lan peralatan camping liyane


Pasar Produksi

Kita nggawe kerjasama jangka panjang karo pirang-pirang merek terkenal ing Amerika Utara lan Eropa (ENO ROSS Argentoâsc)


layanan kita

Kita nyedhiyakake layanan sing wicaksana lan pas wektune sanajan ana panjaluk saka para pelanggan, kalebu pitakon pelanggan ing tahap awal, tim teknis kita menehi saran profesional lan dhukungan data, nalika loro pelanggan lan kita ana ing kaca sing padha kanggo produk, kita ngatur. kanggo nggawe conto counter, lan sajrone, kita bakal nambah lan nggawe udpate miturut ide lan panjaluk pelanggan nganti kepuasan pelanggan, lan kita ngirim sampel menyang pusat uji sadurunge produksi massal, lan kita miwiti produksi massal, lan nindakake kontrol kualitas lan ngatur kiriman sawise barang wis rampung, lan ngirim kabeh informasi kanggo customr sawise iku kanggo mesthekake kabeh arep ing well.Meh kabeh pelanggan menehi kita evaluasi dhuwur kanggo karya lan layanan kita.