Kabar Perusahaan

Nggawe Wagons Collapsible BEST!

2023-10-12

Makes the BEST Collapsible Wagons!

Pabrik Disesuaikan Taman Luar Ruangan Multifungsi Lipat Camping Cart Double-Deck Portable Beach Trolley Cart Camping Folding Wagon


akuntroducing anyar kitakeselgerobak deker- solusi utama kanggo kabeh kabutuhan panyimpenan lan transportasi! Kanthi kapasitas panyimpenan gedhe, gembong kabeh terrain lan desain abot, ikigerobak taman collapsible iku kanca sampurna kanggo ngulandara sembarang.Nampilake desain double decker sing kuat, ikigerobak sing bisa dilipat sampurna kanggo nggawa barang sing abot lan entheng. Apa sampeyan arep ing trip camping utawa dina ing pantai, ikikemah gerbongdilengkapi kanggo nangani kabeh peralatan kanthi gampang.



Makes the BEST Collapsible Wagons!

Jeneng produk
Taman Outdoor Multifunctional Folding Camping Cart Double-Deck Portable Beach Trolley Cart Camping Folding Wagon
Bahan
600D kain Oxford
Pigura
baja
Bobot
17,3 kg
Ukuran
90*50*85cm
Ukuran Lipat
30*26*82cm
MOQ
100PCS
Wektu Pangiriman
30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi

Bahan: Stainless steel

Roda: Roda papat

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Ukuran (L x W x H): 101 * 10 * 100cm

Jeneng merek: YMOUTDOOR

Jeneng produk: troli pantai

Fitur: Gampang Lipat

Werna: Khaki, Ireng, Ijo

Bahan: 600D PVC kain Oxford

Rangka: Stainless baja

Ukuran: 101 * W 61 * H 92cm

Ukuran Lipat: L40 * W26 * H92cm

Bobot: 17.3KG/610oz

Bantalan beban: 250Kgs

Makes the BEST Collapsible Wagons!


Tkereto ora mbutuhake perakitan, mung unfasten tali Pundhak, narik inggerobak lipat, lan bisa diinstal kanthi cepet. Yen ora dienggo, bisa dilipat. Yen ora digunakake, bisa dilebokake kanggo panyimpenan lan transportasi sing gampang.Gerbong rekreasi iki ora mbutuhake perakitan lan instalasi sing rumit lan rampung ing sawetara detik. Bisa disimpen kanthi gampang ing bagasi, garasi utawa lemari supaya gampang transportasi.




Makes the BEST Collapsible Wagons!

By nyetel dawa utawa posisi gagang (80-107cm), pangguna bisa entuk kontrol sing luwih apik lan nggawe stroller luwih gampang ditarik. Dhuwur lan sudut sing bisa diatur nganti 90 ° sing cocog karo pilihan sampeyan.

Makes the BEST Collapsible Wagons!Makes the BEST Collapsible Wagons!

Tkanggerobak sarana dilengkapi kabeh-terrain 8-inch (approx. 20,3 cm) gembong diameteripun.Kréta lipat karo cepet-release PU gembong buggy. Roda ngarep karo rem, swivel 360 ° kanggo maneuver gampang lan parkir luwih aman. Cocog kanggo kabeh terrain.Thegerobak lipatbisa gampang dipindhah ing kabeh jinis dalan. Apa sampeyan camping, fishing, blanja utawa gardening, 360 ° gembong putar ngijini sampeyan kanggo nyetel arah minangka needed.


Iki troli kemahdilengkapi mekanisme damping lan ngunci ing gagang kanggo nyedhiyakake stabilitas lan nyegah detasemen sing ora disengaja nalika digunakake.troli gerbongnerangake karo kabeh-terrain wheel, dirancang kanggo nelukake sembarang terrain atos. Roda bisa gampang obah liwat wedhi, watu, lan malah banyu. Ninggalake kuwatir sampeyangerobak troli macet ing mburi lan nikmati petualangan sampeyan tanpa stres.


Makes the BEST Collapsible Wagons!

Tdhewekecart lempitan pindhofitur desain loro-undakan unik sing menehi pindho papan panyimpenan. Kanthi kapasitas 11,4 kaki kubik, iku salah siji sing paling gedhe kreto lipating pasar. Ikigrobag pantaibisa nggawa kabeh camping utawa peralatan trip pantai bebarengan.


Makes the BEST Collapsible Wagons!

Tkanggerobak sing bisa dilipatwis dirancang karo fender mburi. Ruang ngisor kreta sing bisa dilipat dawane kira-kira 145 cm, sing bisa gampang nampung barang sing dawa banget. Sisih sakagerobak lipatdirancang karo kanthong panyimpenan pindho lan rong wadhah tuwung. Trep kanggo nyelehake kabeh jinis ombenan lan majalah.Wilayah ngisor sakatroli kebon becik kanggo ngangkut barang ekstra dawa.


Makes the BEST Collapsible Wagons!Makes the BEST Collapsible Wagons!

Tdhewekedgerobak lipat oublenggunakake pigura struktural Double X. Kekandelan tabung baja 25mm, 0.2mm luwih kenthel tinimbang liyanekreto lipat. Kapasitas beban dinamis dhuwur nganti 330 lbs. Pigura struktur iki luwih stabil lan kuat, kanthi efektif nyedhiyakake kapasitas bobot 150KGS. Struktur sing stabil bakal mbantu stroller navigasi permukaan sing ora rata lan terrain sing kompleks.


Inggerbong taman dobel digawe nganggo kain poliester anti-luh 600D sing kuwat lan awet. Kain kasebut tahan UV lan banyu, dadi sampurna kanggo panggunaan ruangan. Ikigerbong dibangun kanggo tahan lan tahan kahanan paling angel.


Makes the BEST Collapsible Wagons!

Dkain polyester ripstop 4-lapisan 600D kanthi bantalan lengkap nyedhiyakake kinerja anti banyu, gampang resik lan tahan luh.Iki portabelkemah grobag cocok kanggo macem-macem skenario, kalebu wedhi, taman, travel, transportasi umum, lan versatility ndadekake kanca becik kanggo piknik, camping lelungan, transportasi sembako utawa bagasi.


Ora mung ikigerbongsampurna kanggo petualangan ruangan, nanging uga apik kanggo panggunaan njero ruangan. Desain serbaguna ndadekake sampurna kanggo panyimpenan lan transportasi barang-barang abot ing omah utawa kantor.


Ing ringkesan, New gerbong pantai pindhominangka solusi utama kanggo kabeh kabutuhan panyimpenan lan transportasi. Desain tugas abot, roda kabeh terrain lan kapasitas panyimpenan gedhe ndadekake gerbong sing sampurna kanggo petualangan apa wae. Entuk duweke dina iki lan rasakake kepenak lan gampang ngeterake peralatan sampeyan!




This Collapsible Wagon Redefines Convenience!

Struktur / ukuran / warna / roda / gagang gerbong lipat kabeh bisa disesuaikan. Hubungi kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.


Layanan kita:

1. Sampel kasedhiya.

2. Jumlah pesenan cilik bisa ditemokake ing kene.

3. Sampeyan bisa ndeleng kita lan produk ing pameran ngarep lan luar negeri.

4. Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal rahasia kanggo pihak katelu.

5. A saran cepet bakal diajukake marang priksaan ing 12 jam.

6. Good layanan sawise-sale., uga-dilatih lan experienced Staff siap kanggo kurban layanan kanggo sampeyan.


FAQ:


1. Q: Apa sampeyan produsen langsung lan eksportir saka China?

A: Ya, kita. Kita duwe pabrik dhewe lan Departemen Perdagangan Internasional. Kita ngasilake produk kita dhewe kabeh.


2. P: Kepiye carane tuku barang sampeyan?

A: Mangga ngirim pitakonan, utawa email kita, lan sampeyan bisa nelpon kita kanggo ngandhani kabutuhan, kita bakal reply sampeyan ASAP.

   

3. Q: Apa aku kudu nyedhiyani yen aku pengin packaging utawa printing dhewe?

A: Biasane sampeyan bisa nyedhiyani kita informasi salah siji saka telung cara kapacak ing ngisor iki:.

1 sampel kanggo kita nyalin./2. tata letak utawa 3D drawing utawa desain / 3. ukuran produser,

   

4. Q: Suwene wektu timbal?

A: Biasane njupuk watara 15-20 dina sawise sampel dikonfirmasi lan simpenan ditampa. Yen sampeyan butuh barang kanthi cepet,      marang kita, lan kita bisa nyoba kanggo menehi prioritas.

   

5. Q: Carane aku bisa njaluk sampel saka sampeyan?

A: Yen kita duwe saham kanggo model sing sampeyan butuhake, kita bisa ngirim sampel saham, ora ana biaya sampel. Nanging yen sampeyan butuh     desain dhewe, biaya sampling bakal dikenani biaya. Lan kanggo loro cara, kargo kurir kudu dijamin dening sampeyan. Lan conto bisa dikirim liwat Fedex, UPS, TNT, DHL, etc.

6. Q: Yen aku kudu ukuran dhewe?

A: Kita kudu nggawe cetakan anyar kanggo ukuran dhewe, lan iki bakal nimbulaké biaya perkakas nanging bisa dibalekake sawise pesenan qty      tekan apa kita dibutuhake. Dadi biasane kita saranake sampeyan bisa nggunakake ukuran cetakan sing padha.

7. P: Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?

A: Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar simpenan 30% sadurunge produksi lan imbangan 70% nalika dikirim.

Cara sing paling umum kanggo mbayar kita yaiku T / T. LC, DP, DA uga ditrima.

   

9. Q: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

A: Ya, sampeyan utawa kolega perusahaan, utawa pihak katelu welcome menyang pabrik kita kanggo nindakake pengawasan sadurunge

pangiriman.

   

10. P: Kepiye barang dikirim menyang aku?

A: Kanggo jumlah cilik, kita maringi pitutur kanggo ngirim dening kurir, kaya Fedex, UPS, DHL, etc.

Kanggo jumlah gedhe, disaranake ngirim kapal kanthi segara. Kita bisa ngirim barang menyang Shipping Forwarder sing diutus (rega FOB). Utawa yen     sampeyan ora duwe, kita bisa ngutip rega CIF.