Camping Pads

Camping Pads

 Tdheweke fashion njobo campingbantalan turu bisa menehi sawetara wengi sing paling apik sing bakal sampeyan lakoni.YMOUTDOOR®Produsèn wis classy bantalan turukanggo pas comfort, lelungan lan budget karo Pabrik Grosir Price.

WIng taun akumulasi terus-terusan, kita duwe cetakan produk sing akeh banget lan tujuane kanggo gawe marem para pelanggan. high quality, up-to-date and affordable outdoor products.  



       As kita kabeh ngerti, apikbantalan turuwis adoh banget wiwit jaman umpluk tipis (sanajan isih ana panggonane). Saiki, kita bisa nemokake kemah inflatable mewah sing nandingi kenyamanan kasur kita ing omah. Sing dikandhakake, kanthi inovasi kasebut ana akeh pilihan lan kisaran rega. Apa kita pengin mlebu ing jagad perkemahan kanggo pisanan utawa kita mung kesel karo mode sing ora kepenak.kemah tikarlan perlu soko luwih saka kelasKantong turu, kita bakal mbantu sampeyan nemokake fashion sing pasalas turukanggo kabutuhan lan budget kita.

Fitur kanggo Ditimbang ing fashionPad turu


Ora ketompo apa jinis camping rencana kita apa, ana sawetara specifications tombol ing fashion aalas turusing bakal mbantu sampeyan milih sing bener kanggo kita.

     Weight
     When our’re backpacking, our don’t want to be carrying a heavy fancy alas turukaro sampeyan nalika sampeyan mlaku-mlaku, mula ndeleng bobote pad sampeyan penting.

     Durability
     For air mattresses, durability is also key because if our pad springs a leak, We’re not in for a good night’s sleep. Many classy inflatable bantalan turuteka karo patch repair; padha uga relatif murah kanggo tuku dhewe.

     Insulation

Yen kita wis tau lungguh ing watu utawabangkulan ngadeg kanthi hawa adhem sing adhem, kita ngerti apa sing kita omongake ing kene.

Suhu lemah asring banget kadhemen, lan tanpa ana apa-apa ing antarane kita lan lemah, bisa kanthi gampang ngetokake panas nalika sampeyan turu.


Yen kita kemah tanpa gayaalas turu, mbokmenawa ora bakal kepenak banget, nanging yen kita ana ing suhu sing luwih adhem, bantalan isolasi bisa dadi prakara safety kanggo supaya sampeyan cukup anget liwat wengi. Ing kono ana sing diarani R-value.



Jinis Pad


Bantalan hawa:Mung gumantung ing inflasi udhara apik lan ala: Iku ngidini kita kanggo fine-tune firmness nanging uga ndadékaké kanggo softening pad nalika temps mudhun.Punctures uga badhan suntingan, minangka swara rustling nalika kita pindhah watara ing sawetara bantalan udhara.


Bantalan umpluk self-inflating: Nduwe insulasi busa sel mbukak sing nyedhiyakake anget lan bantalan; sawetara breaths saka airlet kita finalize inflasi lan pad firmness.Relatif kanggo ukurane, luwih abot lan luwih gedhe tinimbang bantalan udara.


Bantalan busa sel tertutup: Pad backpacking asli isih dihormati dening para pendaki sing hemat banget sing menehi hadiah ultralight, peralatan sing tahan lama.




Backpacking lan Camping Anggit


  If kita mbeta pad ing mburi kita, banjur ngurangi bobot lan ukuran dikempalken iku penting. Pramila akeh backpacker milihbantalan hawa. Bantalan umpluk mandhiri menehi kehangatan lan kenyamanan sing padha, lan nawakake pilihan sing luwih terjangkau kanggo backpacker sing duwe anggaran.

 For camping, comfort counts most, so the type of pad, its weight and packed size are less important.

Kita bebas milih pad sing kandel lan jembar sing dikarepakeâ anggereinflated padmathuk ing tenda kita (lan regane cocog karo anggaran sampeyan).



Pad R-Nilai


R-nilai ngukur resistance pad kanggo panas mili liwat iku (mula "R"). Nilai R sing luwih dhuwur nuduhake pad sing luwih anget.

     Sleep System: We kelasPad turulan Tas Kerja Bareng.

Akeh variabel sing mengaruhi anget, kalebu faktor kaya kelembapan, desain tenda lan apa sing kita gunakake.

kitaalas turu's R-nilai lan kitaKantong turuRating suhu, sanadyan, iku loro determinant paling gedhe saka carane anget kita bakal.


      Below are rough guidelines that correlate alas turuR-nilai, wengi kurang Suhu lanKantong tururating suhu:

      Pad R-value below 2.0: Warm weather (50°F low); pair with a 30°F bag

      Pad R-value 2.0 to 3.9: Cool weather (32°F low); pair with a 20°F bag

      Pad R-value 4.0 to 5.4: Cold weather (20°F low); pair with a 15°F bag

 Pad R-value above 5.4: Extreme cold weather (0°F low); pair with a 0°F bag.



BabaganYMOUTDOOR®


Ningbo Yingmin Imp.stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan campinglan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apiknggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome
layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.



Carane takon kanggoYMOUTDOOR®kanggo kutipan sakaBantalan Turu?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


      For 24 hours contact details as below:
      Email: lee@nbyingmin.com  

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: 86-13736184144



View as  
 
  • Pabrikan YMOUTDOOR® saka bantalan turu kemah dobel iki digawe saka kain nilon berkualitas tinggi sing tahan banyu, tahan banyu lan tahan cuci. 2.4 kekandelan super nyaman! kekandelan iki bakal tahan munggah uga kanggo terrain Rocky ngisor lan nerangake karo headrest nyaman karo desain ergonomic sing mathuk sampurna ing utomo serviks, ngomong pamit kanggo whiplash pain lan duwe vacation gedhe karo tresna gedhe-gedhe. Kanthi Pompa Inflator Cepet sing dianyari, pad mundhak kurang saka 3 menit kanthi mung sawetara stroke pedal lan tutup deflasi mbukak ing sawetara detik. Bobot mung 3 kilogram, pad iki portabel banget lan nduweni akeh ruang kanggo peralatan liyane nalika dikempis lan dilipat. Apik kanggo backpacking, kemah kulawarga, hiking. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Produsèn YMOUTDOOR® bantalan turu lempitan awet iku pilihan sing paling apik kanggo camping, backpacking, hiking, climbing, piknik, pantai lan aktivitas njero ruangan ruangan lan ruangan liyane. . Pad busa sing entheng lan awet bobote mung 1,1 lbs. Desain sing bisa dilipat ngidini kanggo kemasan kompak. Ana rong puteran elastis kanggo gampang ngemas lan nggawa. r-nilai punika 2.0. Kelembapan-Proof Foldable Foam Camping Sleeping Padalso menehi pangayoman lemah. Pengalaman turu sing paling nyaman: Mula kita ngrancang pad iki kanggo sampeyan! Pad turu iki cocog kanggo kabeh jinis terrain! Dirancang kanggo turu sisih utawa mburi, ora preduli sepira sampeyan seneng ngaso, sampeyan ora bakal goyang utawa mudhun-ora ana nyeri punggung utawa rasa ora nyaman sing ngganggu saka medan berbatu. YMOUTDOOR® ngarepake dadi mitra jangka panjang.

  • Kemah kemah saka YMOUTDOOR® iki minangka solusi turu kemah sing cepet, gampang, lan entheng. YMOUTDOOR® minangka pabrikan profesional lan pemasok pad kemah ing China kasedhiya kanthi rega grosir pabrik. Nampilake unit inflatable sing dioperasikake mlaku, pad kembung amfibi iki nyedhiyakake permukaan turu sing ndhukung sing cocog kanggo njobo. Desain bantal siji-Piece iku Ultra-cahya lan trep, lan ngisor laminate nambah comfort lan kekiatan kanggo turu wengi gedhe kang, Inflatable camping sleeping pad pilihan pinter kanggo njupuk karo sampeyan menyang ngendi wae. Kapasitas 300 lbs. Anak ing umur 3 taun ora diidini. Pènget Sesak: Aja ngidini bayi 15 sasi lan luwih enom turu ing kasur tiup. YMOUTDOOR® ngarep-arep dadi partner jangka panjang.

  • Produsèn YMOUTDOOR Camping Air Sleeping Pad Mat wights mung 550g karo Pabrik Grosir Price lan ngemas mudhun kanggo ukuran botol banyu lancip - sampurna kanggo backpacking pad turu, Ora kuwatir bab kamar ing tas ransel Ora backaches amarga bobot banget trep kanggo nindakake. Ditempelake bantal sing dirancang kanthi ergonomis, sampeyan bisa nyedhiyakake dhukungan sing nyukupi kanggo sirah sampeyan, supaya sampeyan bisa turu kanthi cukup lan istirahat lengkap, lan provinsi duwe kerumitan bantal ekstra. Pad turu YMOUTDOOR nduweni tas sing bisa dilipat kanthi gampang kanggo nambah kompresibilitas lan nyuda ukuran kemasan, sing cocog kanggo kemah, lelungan tas ransel, hiking, petualangan ruangan, lan lelungan, nambah kekuatan tahan lama, tanpa kuwatir, ngidini sampeyan turu kanthi nyaman. lemah kang runtut. Ultralight Sleeping Pad kanthi bobot entheng lan ukuran cilik, anti banyu lan kembung, gampang digulung lan dilebokake ing tas panyimpenan, trep banget kanggo digawa nalika lelungan.

 1 
Adol paling anyar Camping Pads digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Camping Pads lan kita duwe merek dhewe. Camping Pads kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.