Rak Kayu Bakar

Rak Kayu Bakar

Seneng kualitas angel lan awet ikiRak Kayu Bakar- Digawe ing China.


Pabrikan YMOUTDOOR nggawePanyimpenan Logmacem-macem ukuran lan gaya sing cocog karo kabutuhan panyimpenan kayu. Saka koleksi Artisan paling ndhuwur nganti Klasik, YMOUTDOOR bakal yakin sampeyan tuku kualitas - sing wis dadi pokok ide YMOUTDOOR. Kabeh kitarak kayu bakarteka karo jaminan kualitas. dikenal kanggo kualitas unggul lan inovasi.


We kudu mbayar manungsa waé kanggo sing nalika milih arak kayu bakar?

Dikarepake Gunakake
Nalika tukurak kayu bakar, bab pisanan sing arep sampeyan pikirake yaiku panggunaan sing dituju. Apa sampeyan bakal nggunakake njaba utawa njero ruangan? Model ruangan biasane rada gedhe lan digawe saka bahan tahan cuaca, dene wadhah kayu ing njero ruangan cenderung luwih cilik lan umume luwih apik. Kanggo opsi serbaguna liyane, Hubungi layanan pelanggan kanggo menehi rekomendasi utawa ngatur sing digawe kanggo panggunaan njero ruangan lan ruanganPanyimpenan Log.
Ukuran
Sabanjure, kita pengin nimbang ukuran. Rak kayu bakar kisaran saka ambane 18-inci nganti 100 inci lan ana ing dhuwur lan ambane sing beda-beda. Kanggo nemtokake ukuran apa sing sampeyan butuhake, pikirake babagan jumlah kayu sing sampeyan kudu pas, sepira kerepe sampeyan bakal ngisi maneh, lan ing ngendi sampeyan arep nyelehake. Kita bisa nampa layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan, Sawetara produk nemtokake kapasitas kabel , sing ngandhani carane akeh volume kayu sing bisa ditahan.
Gaya
Produsen YMOUTDOOR Wadah kayu bakar kasedhiya ing macem-macem gaya. Rak persegi panjang standar nduweni tampilan utilitarian lan biasane diselehake ing dek, teras, utawa ing jejere gudang. Banjur ana rak gaya hoop, sing fungsional lan estetis, uga opsi karo sling kulit utawa kanvas. Kita bisa nampa layanan selaras miturut requirement.Consider ngendi sampeyan lagi planning kanggo nyelehake rak kayu bakar lan carane bakal nglengkapi liyane dekorasi interior utawa njaba.



Napa kita butuh rak kayu bakar?
Rak kayu bakar sing luwih apik nggampangake nyimpen log lan nyedhot ing tumpukan sing rapi. Nanging ngluwihi katon rapi lan diatur, paling Panyimpenan Log rada munggah pangkat saka lemah. Iki penting, amarga nyurung sirkulasi udara, njaga kayu adoh saka lemah sing lembab, lan mbantu ora mung garing kanthi cepet nanging uga tetep garing.

Apa kita bisa nyelehake rak kayu bakar ing njero ruangan?
Kita bisa nyelehake rak kayu bakar ing njero ruangan ing jejere perapian, sanajan model sing luwih gedhe biasane dirancang kanggo ruangan ruangan. Goleki wadhah log sing luwih cilik, kayata gelang utawa sling, lan priksa manawa sampeyan mriksa pangukuran kanggo konfirmasi manawa bisa pas ing ruang sampeyan. Akeh wong sing milih kanggo entuk rak kayu bakar njero ruangan lan ruangan, ngisi wadhah njero ruangan nganggo log saka wadhah ruangan sawise kebakaran siji utawa loro.

Kepiye cara paling apik kanggo tumpukan kayu bakar?
Frist, Cara paling apik kanggo tumpukan kayu bakar ana ing permukaan sing garing, luwih becik diunggahake saka lemah. Kajaba iku, sampeyan kudu ngindhari ngemas log kanthi rapetâTumpukan gaya Tetris dudu tujuanâkanggo nyurung aliran udara. Perlu madhep Cut ends metu menyang srengenge, minangka iki bakal bantuan garing metu cepet.


Sepira dhuwure rak kayu bakar?
Biasane, rak kayu bakar kudu njaga log sampeyan paling sethithik sawetara inci saka lemah. Aja tumpukan kayu sing luwih dhuwur tinimbang papat kaki. Ndhuwur dhuwur iki, tumpukan bakal dadi ora stabil lan bisa tiba. Nyingkiri bebaya




Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranRak Kayu Bakar?

YINGMINOUTDOOR siap nyedhiyakake Furnitur Patio kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144





View as  
 
  • Yen sampeyan nggoleki rak kayu bakar tugas abot supaya kayu tetep rapi lan rapi? Rak kayu bakar pabrik YMOUTDOOR digawe saka kabeh konstruksi baja tubular abot kanthi finish dilapisi bubuk ireng kaping pindho kanthi Rega Pabrik, rak kayu bakar sing kuat ing permukaan sing dilapisi bubuk. tahan karat lan cukup awet kanggo mesthekake panggunaan kabeh taun. Lan jarak sing cukup saka lemah njaga kayu saka kelembapan. Sampeyan bisa nyimpen log nganggo rak kayu bakar iki ing kamar alat, kebon utawa ing sangisore atap. Uga, Rak Panyimpenan Kayu Log Kayu Bakar bisa digunakake kanggo njaga geni sing cedhak karo perapian utawa geni ing njaba ruangan lan ing njero ruangan. Gampang kanggo nginstal,Rak kayu bakar ruangan dilengkapi kabeh hardware, mung masang aksesoris ing sawetara menit.

  • Kanggo sing seneng kebakaran, pabrikan YMIUTDOOR Log Hoop Firewood Storage Rack Holder bakal ngidini sampeyan nyimpen lan ngreksa kayu nganti pirang-pirang taun kanthi Rega Pabrik. Kerangka mbukak logam ireng mbantu supaya kayu tetep garing kanthi ngidini sirkulasi udara. Rak gampang digunakake iki diameteripun 40 inci lan lenggah 3 inci ing ndhuwur lemah. Nyegah kayu saka lemah iku penting amarga bisa nyuda resiko narik serangga sing ngrusak menyang omah sampeyan. Sampeyan uga entuk akeh ruang panyimpenan. Desain hoop uga nyegah struktur ambruk kanthi nyebarake bobot log kanthi merata. Iku trep kanggo nginstal rak ing wektu cendhak lan lumahing Gamelan nggampangake kanggo ngresiki lan njaga. Cocog kanggo acara njero ruangan lan ruangan.

 1 
Adol paling anyar Rak Kayu Bakar digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Rak Kayu Bakar lan kita duwe merek dhewe. Rak Kayu Bakar kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.