Warta Industri

  • Apa sampeyan lagi ngrancang perjalanan kemah lan wiwit mikir babagan peralatan penting sing sampeyan butuhake supaya sampeyan tetep ing njaba ruangan sing nyaman lan aman? Bisa dadi akeh banget kanggo nemokake peralatan camping lan perabot ruangan sing pas, utamane yen sampeyan ora ngerti arep miwiti. Salah sawijining cara kanggo ngilangi stres nalika blanja peralatan kemah yaiku golek pabrik sing duwe spesialisasi kanggo ngasilake peralatan sing berkualitas. Produsen lan supplier peralatan kemah bakal duwe kabeh sing dibutuhake ing sak panggonan, saka tarub lan tas turu kanggo kompor lan kursi. Ing blog iki, kita bakal nuntun sampeyan babagan proses nemokake peralatan kemah sing pas lan njelajah keuntungan kerja karo pabrik.

    2023-08-07

  • Nalika sampeyan milih jinis supplier, sampeyan wis ngerti prabédan antarane OEM / ODM lan resiko. Nalika milih pabrikan ing China, ngerti wilayah geografis, golek niche produk, lan fokus mung ing lokasi tartamtu.

    2023-05-17

  • Babagan kustomisasi kursi kemah: Warna, ukuran, logo, bantal, pola, kain, kemasan, aksesoris.

    2023-04-06

  • Aku mikir ora angel kanggo mbangun canopy piyambak, ta? Ndandani cagak.Yen ditarik tali angin, kabeh bakal bisa.Aku isih lugu banget!Ndandani cagak, aku panginten paku dawa sing ditaleni ing lemah bakal OK. Pranyata Cagak sing diikat ing paku ora aman. , gampang tiba liwat (utawa Mungkin aku tali disambungake ora cukup aman).

    2023-03-03