Tenda Inflatable Kab


Looking kanggo tenda camping kuwat nanging gampang kanggo ngumpul? Ora katon luwih saka YMOUTDOOR®baris sakaitarub nflatable!


Minangka produsen, supplier, lan grosir produk kemah, kita bangga nawakake para pelanggantarub hawaminangka alternatif entheng lan trep kanggo fiberglass tradisional utawa tarub baja. Kanthi ukuran kiro-kiro saka 4 kanggo kapasitas 8-wong, sampeyan bakal gampang nemokake tarub online sampurna kanggo kabutuhan camping.


Salah sawijining kaluwihan utama tenda inflatable yaiku gampang dipasang. Tinimbang fumbling karo cagak fiberglass, mung ngadeg tarub munggah lan nggunakake pump online kanggo inflate balok online kanggo meksa dianjurake. Tarub bakal meh nyetel dhewe!


Lan nalika wektu kanggo ngemas lan mulih, proses deflasi uga gampang. Cukup pesthekake kabeh hawa metu saka tarub sadurunge muter munggah lan stowing adoh ing tas mawa kompak.

Nanging ora mung babagan penak - kemah kembung kita uga nawakake macem-macem fitur sing nggawe dheweke katon metu saka wong akeh. Kain polycotton ora mung entheng nanging uga ambegan lan tahan kanggo kelembapan lan sinar UV. Lan amarga balok udhara ngganti kabutuhan kutub tradisional, ora ana kemungkinan patah utawa pecah.


Kurung orditarub nary biasane logam, banget entheng bakal mengaruhi kualitas, abot banget bakal nggawa beban kanggo transportasi. Amarga anane braket pipa, ora bisa dikemas kanthi bebas. Volume umum gedhe lan mbutuhake syarat transportasi tartamtu, sing bakal beban pengunjung kanggo hiburan lan camping. Nalika ngrakit utawa mbongkar tenda biasa, kawruh perakitan dibutuhake, utamane sambungan pigura lan cocog karo macem-macem aksesoris. Kadhangkala luwih akeh assembler dibutuhake, sing mbutuhake wektu lan gaweyan. Yen pameran gedhe-gedhe, faktor kangelan tarub ganda.


Kemah kembung minangka dhukungan kembung, ora mung entheng, nanging uga bisa dilipat, syarat transportasi ora dhuwur. Luwih gampang dibongkar lan bisa ngirit tenaga lan wektu luwih akeh. Bisa dikempalken kanthi bebas kanggo transportasi sing gampang. Sampeyan uga bisa udhara yen perlu.


Kémah inflatable dirancang kanggo supaya wong aran cedhak alam tanpa kudu sumelang ing bab unsur. Uga nduweni fitur privasi supaya sampeyan ora bisa ndeleng ing jero tenda saka njaba. Kémah kembung sing transparan kasebut menehi perasaan sing ana ing kastil alam sing misterius.

Kemah kembung duwe akeh kegunaan, kayata pameran gedhe lan cilik, pesta pernikahan, kemah, lelungan luang, klub sementara, militer lan liya-liyane. We are supplier tenda inflatable. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.



Ing YMOUTDOOR®kita setya nyediakake produk camping ruangan kualitas paling dhuwur, lan tarub inflatable kita ora pangecualian. Kanthi sertifikasi audit ISO9001& BSCI, sampeyan bisa dipercaya manawa sampeyan entuk produk sing wis diuji kanthi ketat kanggo safety lan awet.


Dadi manawa sampeyan minangka camper berpengalaman utawa mung miwiti, nimbang nandur modal ingtarub inflatablesaka YMOUTDOOR®. Kanthi perakitan sing gampang, portabilitas sing trep, lan konstruksi sing awet, mesthine bakal dadi sorotan ing perjalanan kemah sabanjure.


Napa Pilih kita?

1. Pabrik penjualan langsung, merek apik, reputatio dhuwur.

2. Luwih saka sepuluh taun pengalaman ing desain lan produksi.

3. Layanan terpadu, desain terpadu, produksi lan penjualan, siklus produksi singkat.

4. Bahan mentahan sing dipilih, kualitas apik.

5. Dhukungan kustomisasi.

6. Nganggep pra-sales lan layanan sawise-sales.



warna

Sampeyan bisa milih warna sing dikarepake saka Pantone. Kanggo produk ruangan, sing paling penting yaiku kudu katon. Ing YMOUTDOOR®, kita bisa nindakake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa ngubungi ahli ruangan yen sampeyan wis duwe ide babagan warna apa sing bakal digunakake kanggo produk ruangan sing disesuaikan.


Pola:

Pola geometris kaya strip, bunderan lan kothak kasedhiya ing YMOUTDOOR®. Pola iki kanggo tujuan dekorasi lan bakal mbantu sampeyan mbedakake produk saka saingan sampeyan. Pola sing menarik bisa dadi daya tarik visual sing narik pelanggan kanggo ndeleng produk ruangan sampeyan.




Kain lan Fungsi:

YMOUTDOOR® nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake kain kayata kain Oxford, poliester, silikon, lsp. Fungsional, bisa entuk anti banyu, proteksi UV lan tahan luh liwat PE, PU, ​​PTFE, lapisan resin silikon lan cara liyane. Yen dibutuhake, kita uga bisa entuk efek tahan api.


LOGO:

Kita bisa nggawe logo printing karet, sulaman, lan sutra. Saben jinis metode nduweni fitur sing khas. Nyetak logo ing produk ruangan kanggo makili pribadine lan merek perusahaan sampeyan.






Kepiye carane nerusake pesenan?

sepisanan: kabari syarat sampeyan.

Kapindho: We Quote miturut syarat utawa saran kita. Mangga ngirim pesenan tuku liwat Email. Kita kudu ngerti informasi ing ngisor iki kanggo pesenan sampeyan.

1. Informasi produk: Jumlah, Spesifikasi (kapasitas, ukuran, bahan, warna lan syarat packing).

2.Wektu pangiriman dibutuhake.

3.Informasi pengiriman: Jeneng Perusahaan, Alamat, Nomer Telpon, Pelabuhan/bandara tujuan.

4. Rincian kontak Forwarder yen ana ing China.

Katelu: pelanggan konfirmasi produk lan mbayar simpenan kanggo pesenan resmi.

Kaping papat: Kita ngatur produksi & kiriman banjur sampeyan mbayar imbangan kanggo kita.





Carane takon kanggo YMOUTDOOR®kanggo penawaran tenda inflatable?

YMOUTDOOR®siap nyedhiyakake perabot ruangan kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Email: lee@nbyingmin.com

QQ: 82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Iki minangka tenda glamping kembung kanggo kemah, lelungan cilik lan aktivitas pantai.Tabung kembung tinimbang kutub, nggunakake teknologi sinar udara canggih, omah tenda udara kembung camping iki dilengkapi pompa manual sing ngidini sampeyan ngobong tenda udhara anti banyu kanthi cepet kanggo 3 menit.

 1 
Adol paling anyar Tenda Inflatable Kab digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Tenda Inflatable Kab lan kita duwe merek dhewe. Tenda Inflatable Kab kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.