Kotak Dek

Kotak Dek


Pilih kothak dek pabrikan YMOUTDOOR mbantu ngresiki teras, dek, utawa teras sing bebas keruwetan kanthi Rega Pabrik. Iki bakal nyimpen lan nglindhungi kabutuhan ruangan: bantal kursi,piranti kebon, dolanan blumbang, dolanan pekarangan, alat panggangan, lan liya-liyane. Pisanan, elinga ukuran ruangan ruangan ruangan sampeyan, banjur pilih potongan fungsional sing cocog karo kepenak. Kanggo papan urip cilik, nimbang ukuran sing kompak kaya kothak dek cilik iki kanthi kursi, sing ora butuh papan.




Jinis Kotak Dek

Kotak Deck Tradisional: Kothak dek tradisional nindakake tugas kaping pindho, nambah kursi lan panyimpenan ekstra menyang ruang tamu ruangan.
Bantal Bins: Biasane ukurane luwih dawa, jinis kothak dek iki dirancang kanggo nyimpen lan nglindhungi potongan kain kanthi aman, kayata bantal kursi lan kursi lan bantal.
Bangku Panyimpenan: Bentuke kaya bangku, asring nganggo lengen utawa bantal empuk, kothak dek jinis iki nambahi sentuhan dekoratif ing taman, teras latar mburi, lan teras ngarep.



Pilih kapasitas kothak geladhak kualitas kang, utawa ukuran nang, adhedhasar ukuran. Sadurunge tuku, mangga, verifikasi ing njero kothak (utawa waca label deskripsi) kanggo konfirmasi manawa bakal nyukupi kabutuhan panyimpenan. 

Bahan Kotak Dek

resinteka ing macem-macem werna alam supaya bisa nyampur effortlessly menyang lanskap. Coklat lan putih sing paling populer.
kayu: Umumé, pilihan sing luwih larang, kothak dek kayu biasane digawe saka kayu jati, cedar, eucalyptus, lan kayu tahan lembab liyane. Rampung saka cahya nganti peteng lan kalebu oak, ceri, mahoni, espresso, lan jawa.
Plastik: Pilihan Umum,Yen dijaga kanthi bener, materi sing entheng iki ora bakal teyeng, bosok, utawa kupas, saengga bakal katon anyar kanggo wektu sing luwih suwe.
Wicker/Rotan: Iki minangka pilihan sing apik banget, pilih materi iki kanggo nambah tampilan sing canggih ing ruang tamu ruangan. Gumantung saka werna, pilihan iki bisa nggawa gaya pesisir utawa tradisional menyang set teras sampeyan.

Tambah Aksesoris Kotak Dek

tahan cuaca: Yen kothak dek sampeyan kapapar unsur 24/7, pilih gaya sing bisa tahan kabeh jinis cuaca.Bahan plastik luwih disenengi.
Bisa dikunci: Kanggo keamanan sing kudu ditindakake, nimbang opsi iki sing dilengkapi kunci kanggo nglindhungi aksesori ruangan sing terkenal.
Roda : Apa sampeyan mindhah kothak dek ing njero ruangan utawa menyang bagean liyane ing teras sampeyan, pilih gaya nganggo roda supaya gampang diangkut.
Coolers: Fitur unik, desain kothak dek iki dadi panyimpenan lan adhem supaya omben-omben sing apik lan adhem nalika nglipur!

Kanggo gampang ngangkat, pilih kothak dek kanthi gagang sisih sing trep.



Babagan YMOUTDOOR


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Carane takon kanggo YINGMINOUTDOOR kanggo penawaranKotak Dek?

YINGMINOUTDOOR siyap nyedhiyakake Furnitur Outdoor kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.


Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:
Email: [email protected]

QQ:82564172

Telpon: 0086-574-83080396

Wechat: +86-13736184144



View as  
 
  • Kothak Dek Desain Anyar YMOUTDOOR Produsen China kanthi Rega Pabrik, Kothak Dek 100 Galon Outdoor iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh. Bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan kanggo nyimpen bantal perabot patio, alat kebon, pasokan ruangan, lan aksesoris kolam renang; tutup sing bisa dikunci kanthi aman nglindhungi barang sampeyan. Dibangun karo resin poli anti banyu sing nyegah luntur lan karat; kita kekuatan kuwat Duwe peralatan majeng lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Rapikan ruangan ruangan sampeyan nggunakake Kothak Dek Rotan produsen YMOUTDOOR iki kanthi rega pabrik. 88 Gallon Rattan Storage Deck Box becik kanggo yard lan patio kabeh ukuran amarga iku tahan cuaca lan banyu. Kothak dek 88 galon bakal nyimpen dolanan kolam renang, andhuk, alat, peralatan kebon lan liya-liyane. Tutup plastik sing kokoh dadi kursi nalika ditutup, nyedhiyakake lenggahan ruangan sing serbaguna lan gampang kanggo tamu. Fungsional lan apik gayane, teka ing tenunan mocha sing nyedhiyakake sentuhan dekoratif ing ruangan ruangan sampeyan. Iku entheng supaya bisa dipindhah saka siji wilayah menyang wilayah liyane kanthi gampang. Iku gampang kanggo ngumpul.

  • YMOUTDOOR dek boxe minangka pilihan sampurna kanggo panyimpenan dekorasi ruangan. Pabrik panyimpenan YMOUTDOOR duwe kapasitas 100 galon sing akeh banget karo Pabrik Priceand bisa digunakake kanggo nyimpen bantal perabot halaman, alat kebon lan aksesoris kolam renang, lan sapiturute, ing njero ruangan bisa digunakake ing kamar cuci utawa garasi. . Digawe saka resin tahan luntur, tahan cuaca lan pangopènan, kothak anti banyu iki gampang dibukak lan dipindhah, nalika tutup dibukak, rod udara dadi dhukungan kanggo gampang ngakses barang, desain gagang sisih gampang dipindhah lan nggawa menyang panggonan sing dikarepake. 100 Gallon Lockable Resin Deck Box nduweni tutup sing kuat sing bisa nahan bobot wong diwasa supaya sampeyan bisa njagong. Lan uga nduweni gagang sisih simetris kanggo transportasi gampang.Kothak panyimpenan plastik iki uga dirancang minangka kothak panyimpenan sing bisa dikunci kanggo nglindhungi properti lan privasi sampeyan. Gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke nganggo kain lembab utawa mbilas nganggo selang kebon.

  • Pabrikan YMOUTDOOR 153 Kothak Dek Plastik Rotan Coklat Coklat cocog kanggo yard lan patio kabeh ukuran kanthi Rega Pabrik. Digawe nganggo plastik sing kuat lan kapasitas sing luwih gedhe, Kotak Dek Plastik bakal nyimpen kabeh dolanan kolam renang, andhuk, alat, peralatan kebon, lan liya-liyane. Kanthi tutup sing kuwat lan bisa dikunci, kothak dek panyimpenan plastik bisa nyedhiyakake papan kanggo lenggahan nganti telung wong diwasa. Tutup digawe nganggo piston pneumatik sing gampang dibukak. Kothak panyimpenan ruangan rawuh ing Mocha Brown, prasaja ngumpul, lan wis loro wheel kang bakal gampang dipindhah. Ndhuwur iku anti banyu, lan wis vented kanggo panyimpenan garing. Kothak dek 153-galon iki nyedhiyakake papan panyimpenan sing akeh lan cukup kuat kanggo dadi kursi bangku.

  • Kita minangka pabrik kothak dek China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kothak Dek 76 galon profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

  • Kita minangka pabrik kothak dek China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake sacara resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining 75 galon Resin Deck Box Storage profesional kanthi produsen Roda lan Made in China, kita duwe kekuatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. . Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

 1 
Adol paling anyar Kotak Dek digawe ing China ora mung paling anyar lan canggih, nanging uga awet lan gampang dijaga. Yingmin minangka produsen lan pemasok profesional China Kotak Dek lan kita duwe merek dhewe. Kotak Dek kualitas dhuwur kita ora mung murah, nanging uga duwe gaya, fashion lan desain apik. Yen sampeyan butuh akeh, sampeyan bisa borong. produk kita ing Simpenan. Kajaba iku, Kita ora mung ndhukung layanan selaras, nanging uga nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik kita kanthi yakin. Kita ndhukung conto akeh lan gratis. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Produk kita bisa ketemu macem-macem aplikasi, yen perlu, sampeyan bisa komunikasi babagan produk online. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.