100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box
  • 100 Galon Dikunci Resin Deck Box100 Galon Dikunci Resin Deck Box

100 Galon Dikunci Resin Deck Box

YMOUTDOOR dek boxe minangka pilihan sampurna kanggo panyimpenan dekorasi ruangan. Pabrik panyimpenan YMOUTDOOR duwe kapasitas 100 galon sing akeh banget karo Pabrik Priceand bisa digunakake kanggo nyimpen bantal perabot halaman, alat kebon lan aksesoris kolam renang, lan sapiturute, ing njero ruangan bisa digunakake ing kamar cuci utawa garasi. . Digawe saka resin tahan luntur, tahan cuaca lan pangopènan, kothak anti banyu iki gampang dibukak lan dipindhah, nalika tutup dibukak, rod udara dadi dhukungan kanggo gampang ngakses barang, desain gagang sisih gampang dipindhah lan nggawa menyang panggonan sing dikarepake. 100 Gallon Lockable Resin Deck Box nduweni tutup sing kuat sing bisa nahan bobot wong diwasa supaya sampeyan bisa njagong. Lan uga nduweni gagang sisih simetris kanggo transportasi gampang.Kothak panyimpenan plastik iki uga dirancang minangka kothak panyimpenan sing bisa dikunci kanggo nglindhungi properti lan privasi sampeyan. Gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke nganggo kain lembab utawa mbilas nganggo selang kebon.

Model:YM Outdoor All-Weather 100 Galon Plastik Tahan Air Dikunci Resin Deck Box YMDB005

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


YM Customized Outdoor Kabeh-Weather 100 galon plastik tahan banyuKothak Resin sing bisa dikunci


Katrangan


  YMOUTDOOR disesuaikankothak dekiku pilihan sampurna kanggo panyimpenan hiasan ruangan.
   YMOUTDOOR manufacturer storage bin has a massive 100 gallon capacity with Factory Priceand can be used to store courtyard furniture cushions, gardening tools and swimming pool accessories, etc., indoors can be used in laundry rooms or garages.kothak anti banyu gampang mbukak lan mindhah, nalika tutup dibukak, rod online serves minangka support kanggo akses gampang kanggo item, desain nangani sisih gampang kanggo mindhah lan nindakake kanggo panggonan sing pengin. 100 Galon bisa dikunciResin Deck Boxnduweni tutup sing kuat sing bisa nahan bobote wong diwasa supaya sampeyan bisa njagong. Lan uga nduweni gagang sisih simetris kanggo gampang transport.This kualitas dhuwurkothak panyimpenan plastikuga dirancang minangka lockable apikkothak panyimpenan kanggo nglindhungi properti lan privasi. Gampang kanggo ngresiki, mung ngusap nganggo gombal lembab utawa mbilas nganggo selang kebon.





Spesifikasi


Bahan :plastik

kain:Polipropilena

Fitur: Awet / Waterproof

Kapasitas Panyimpenanï¼380L/100 galon
Packing: standar ekspor

Ukuran Sakabèhé: 122X54.5X62.5CM

Packing ukuran: 125x62.5x11.5 cm
Bobot reged: 14kgs
Bobot net: 13kg

1x40'HQ: 770 pcs

Pola:  Customized
OEM:  Welcome
Wektu Sampel:  7 days after deatails comnfirmed.
Wektu Pangiriman:  30 days after prepayment received based on the customized sample is confirmed

Babagan YMOUTDOO


Ningbo Yingmin Imp.

stand hammock,hammocks,kursi ayun,payung patio,kursi lipat,kursi stand,peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.




100 Gallon Lockable Resin Deck Box




100 Gallon Lockable Resin Deck Box

100 Gallon Lockable Resin Deck Box

Tipe Panyimpenan
Soft Tutup Engselya wis
Kapasitas panyimpenan380L / 100 galon
Materi UtamaPolipropilena
warnacoklat
Bisa dikunciya wis
Ngalahakeya wis
Wheels Klebuya wis
Gaya TopDatar
Ndhuwur Engselya wis
Tahan Cuacaya wis
Tahan banyuya wis
Tahan UVya wis
Tahan Karatya wis
Supplier Intended lan Approved GunakakePanggunaan omah

100 Gallon Lockable Resin Deck Box


Cocog kanggo kabeh jinis cuaca:

Vineegokothak panyimpenannggunakake bahan resin berkualitas tinggi, anti banyu lan UV, bisa tahan kabeh jinis cuaca,

katon klasik, ukuran cocok, bisa digunakake ing njero ruangan lan njaba.


100 Gallon Lockable Resin Deck Box


Ruang panyimpenan sing cukup:

Busana anggurkothak panyimpenan wis 100 galon saka papan panyimpenan, kang cukup kanggo ketemukabutuhan saben dina. Sampeyan

bisa digunakake kanggo nyelehake alat nandur kebon utawa dilebokake ing njero ruangan kanggo nyimpen dolanan bocah utawa macem-macem bantal lan kemul.



100 Gallon Lockable Resin Deck Box


Desain manungsa:

Ngalahake ing loro-lorone saka kualitas dhuwur ing Vineego kothak panyimpenan mesthekake yen sampeyan bisa mindhah kanthi gampang lan aman.

Tutupe mbukakkanthi otomatis thanks kanggo piston dual. Bolongan ing tengah digunakake kanggo nginstal kunci.


Sampeyan bisa ngunci barang sing ora sampeyan lakoniperlu sementara utawa iku sampeyan ora pengin anak tutul ing, kang

aman lan pribadi.


100 Gallon Lockable Resin Deck Box


Kotak multifungsi:

Saliyane fungsi panyimpenan, uga bisa digunakake minangka meja ruangan.

Yen sampeyan duwe barang sing winates, sampeyan bisa nindakake,sampeyan bisa uga nggawa dheweke.

Wis papan panyimpenan cukup lan bisa digunakake minangka meja Patio utawa lelenggahan ekstra, kangtrep banget.


100 Gallon Lockable Resin Deck Box


100 Gallon Lockable Resin Deck Box

100 Gallon Lockable Resin Deck Box

100 Gallon Lockable Resin Deck Box

100 Gallon Lockable Resin Deck Box

100 Gallon Lockable Resin Deck Box


Hot Tags: 100 Gallon Lockable Resin Deck Box, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Disesuaikan, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.