76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box
  • 76 Galon Deck Box76 Galon Deck Box

76 Galon Deck Box

Kita minangka pabrik kothak dek China sing duwe spesialisasi ing manufaktur furnitur ruangan, Diadegake kanthi resmi ing taun 2017, minangka salah sawijining produsen Kothak Dek 76 galon profesional lan pemasok Made in China, kita duwe kekuwatan sing kuat Nduwe peralatan canggih lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.

Model:Panyimpenan ruangan ruangan Lockable Deck Box Backyard Patio Big Container Box Weatherproof Brown YMDB003

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Ningbo Yingmin Imp.& Exp.Co., minangka produsen profesional produk ruangan tahan lama kayata

Hammock stand, hammock, kursi ayun, payung teras, kursi lipat, kursi stand, peralatan camping

lan liya-liyane digawe ing pemasok china. Kita wis ngalami desain lan ngembangake tim, lan kita apik

nggawe produk sing disesuaikan, kita kerja bareng karo merek terkenal ENO lan nggawe pirang-pirang produk kanthi sukses,

produk kasebut isih paling populer ing pasar wiwit digawe.


We kelet kanggo principal saka orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome

layangmu,ckabeh lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


76 Gallons Deck Box


YM Luar76 kalStorage LockableKotak DekPatio latar mburi gedhe

Kothak WadhahCoklat tahan cuaca

Bahan :plastik

kain:PP

Fitur: Awet / Waterproof
Bobot bantalan: 100 Kg

Kapasitas Panyimpenanï¼285L/76 galon
Packing: standar ekspor

Ukuran Sakabèhé: 124X52.5X56.5CM

Packing ukuran: 129.5*18.5*61 cm
Bobot reged: 13kgs
Bobot net: 10.2kg
1x40'HQ: 474 pcs

Pola: Customized
OEM: Sugeng rawuh
Wektu Sampel: 7 dina sawise rincian dikonfirmasi.
Wektu Pangiriman: 30 dina sawise prepayment ditampa adhedhasar sampel selaras dikonfirmasi


76 Gallons Deck Box


76 Gallons Deck Box

Tipe Panyimpenan
Soft Tutup Engselya wis
Kapasitas panyimpenan285L / 76 galon
Materi UtamaPolipropilena
warnacoklat
Bisa dikunciya wis
Ngalahakeya wis
Wheels Klebuya wis
Gaya TopDatar
Ndhuwur Engselya wis
Tahan Cuacaya wis
Tahan banyuya wis
Tahan UVya wis
Tahan Karatya wis
Supplier Intended lan Approved GunakakePanggunaan omah

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box

76 Gallons Deck Box


Hot Tags: 76 Galon Deck Box, China, Produsen, Supplier, Grosir, Made in China, Pabrik, Customized, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.